Ultimatumul dat de un bărbat soției care refuză să îi mai facă în dormitor ceva ce lui îi place mult

Redactor:
Gandul
Ultimatumul dat de un bărbat soției care refuză să îi mai facă în dormitor ceva ce lui îi place mult
Un bărbat a povestit pe internet că i-a dat soției lui un ultimatum după ce femeia l-a anunțat că refuză să îi mai facă sex oral.

Utilizatorul Ilikeoralthrow de pe platforma Reddit a povestit, la secțiunea „Am I The Asshole?”, că soția lui i-a spus că nu îi va mai face sex oral, deoarece acest lucru nu îi face plăcere. În loc să accepte resemnat situația, bărbatul i-a dat un ultimatum femeii. Dacă nu va mai face gestul în dormitor, nu va mai merge nici el în fiecare vineri seara să ia masa la părinții ei, un obicei care s-a împământenit în ultimii mai bine de 10 ani în familia cuplului.

El a spus că merge aproape de fiecare dată deoarece soția lui este fericită să își petreacă astfel sfârșitul de săptămână și că până acum a făcut acest lucru, deși nu îi plac socrii lui, de dragul ei.

„I-am spus soției că e bine – nu e nevoită, dar și eu aș vrea să încetez să mai fac ceva ce urăsc – să îmi petrec fiecare zi de vineri cu socrii”, a scris bărbatul.

Femeia i-a răspuns că este un „nemernic”, deoarece situațiile sunt diferite.

Părerile utilizatorilor de Reddit au fost împărțite. Mulți i-au luat apărarea soției, dar alții au fost de acord cu ultimatumul dat de soț.

AITA for doing the same thing as my wife? from r/AmItheAsshole

 

Unii spun că soțul are dreptate, deoarece probabil el a mers de mai multe ori să cineze cu socrii comparativ cu de câte ori a primit sex oral de la soție. Alții susțin că ultimatumul vine într-un moment nepotrivit, de la un om imatur, supărat că a pierdut ceva important pentru el. 

Inchide