Ultimul film din seria „Twilight” va avea un final diferit de cel al cărții după care a fost produs

Redactor:
Florin Badescu
Ultimul film din seria „Twilight” va avea un final diferit de cel al cărții după care a fost produs
Ultimul film din seria "Amurg/ Twilight", intitulat "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II", va avea un final diferit de cel al romanului pe baza căruia a fost realizat, informează lefigaro.fr.

Ultimul film din seria „Amurg/ Twilight”, intitulat „Saga Amurg: Zori de Zi – Partea II”, va avea un final diferit de cel al romanului pe baza căruia a fost realizat, informează lefigaro.fr.

Filmul „Saga Amurg: Zori de Zi – Partea II”, adaptarea cinematografică a ultimului roman din seria „Twilight” scrisă de Stephanie Meyer, va fi lansat pe marile ecrane românești pe 16 noiembrie.

Potrivit revistei Entertainment Weekly, Melissa Rosenberg, scenarista filmului, a imaginat un alt final pentru această peliculă, diferit de cel din carte, cu ajutorul romancierei Stephenie Meyer.

Într-un interviu acordat aceleiași publicații, Robert Pattinson s-a declarat surprins de felul în care se vor încheia pe marele ecran aventurile personajelor din „Twilight” – Bella (Kristen Stewart), Edward (Robert Pattinson) și Jacob (Taylor Lautner).

„Când am citit scenariul, am sărit brusc în sus. A trebuit să recitesc ultimele pagini. Noul deznodământ face dreptate celui din carte”, a declarat actorul britanic, preferând să păstreze suspansul.

„Scenariul a fost scris în mod sigur de cineva care are mult respect pentru această serie de romane”, a spus și Kristen Stewart.

Săptămâna trecută, regizorul Bill Condon ceruse, prin intermediul aceleiași publicații, fanilor francizei „Twilight” să respecte viața privată a actorilor Kristen Stewart și Robert Pattinson. Într-o perioadă îm care presa continuă să publice articole despre aventura actriței americane cu regizorul Rupert Sanders, Bill Condon a ținut să reamintească spectatorilor faptul că există o linie foarte clară între rolurile actorilor de pe marile ecrane și viețile personale ale acestora.

La sfârșitul lunii iulie, Kristen Stewart a transmis o declarație publică în care și-a cerut scuze că l-a înșelat pe Robert Pattinson, cu care are o relație de trei ani.

Aventura actriței americane cu Rupert Sanders, regizorul cu care a colaborat la filmul „Albă ca Zăpada și Războinicul Vânător/ Snow White and the Huntsman”, a avut loc cu puțin timp în urmă, a precizat o sursă citată de people.com.

Regizorul britanic Rupert Sanders este căsătorit cu modelul Liberty Ross. Cuplul are doi copii – Skyla și Tennyson.

Stewart și Pattinson au apărut împreună, recent, la Comic-Con 2012 și păreau fericiți împreună. Ei au făcut și câteva glume cu această ocazie, vorbindu-le jurnaliștilor despre scenele de dragoste pe care le-au filmat pentru seria „Amurg/ Twilight”.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la seria „Amurg”, care prezintă povestea unei tinere, Bella Swan, interpretată de Kristen Stewart, care se îndrăgostește de vampirul Edward Cullen, interpretat de actorul britanic Robert Pattinson, într-o lume în care vampirii și vârcolacii trăiesc printre oamenii obișnuiți.

Primele patru lungmetraje din franciza de succes „Twilight” – „Amurg”, de Catherine Hardwicke, „Saga Amurg: Lună Nouă”, în regia lui Chris Weitz, „Saga Amurg: Eclipsa”, de David Slade, și „Saga Amurg: Zori de Zi – Partea I”, de Bill Condon – au obținut împreună încasări de 2,5 miliarde de dolari. Ultimul film din serie, intitulat „Saga Amurg: Zori de Zi – Partea II”, va fi lansat pe marile ecrane pe 16 noiembrie 2012.

Inchide