Un actor celebru și-a tatuat numele lui Leonardo DiCaprio pe braț. Motivul tatuajului „Leo le știe pe toate”

Un actor celebru și-a tatuat numele lui Leonardo DiCaprio pe braț. Motivul tatuajului Leo le știe pe toate
Publicat: 31/01/2018, 13:19
Actualizat: 06/02/2018, 15:04

Noul tatuaj poate fi văzut într-o fotografie pe care un fan și-a făcut-o cu Hardy, publicată pe pagina acestuia de Facebook, intitulată „Tom Hardy, My Obsession”

Actorul britanic în vârstă de 40 de ani a jucat împreună cu Leonardo DiCaprio, în vârstă de 43 de ani, în filmul „The Revenant” (2015), care, în 2016, a primit premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj.

După ce au jucat în acest film, DiCaprio a pus pariu cu Hardy că acesta va fi nominalizat la premiile Oscar pentru interpretarea sa. Tom Hardy a refuzat să creadă acest lucru, însă, în cele din urmă, chiar a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar.

De altfel, Hardy a vorbit despre acest pariu într-un interviu pentru publicația Esquire, în 2016, dar, la acel moment, încă nu își făcuse tatuajul.

„(DiCaprio, n.r.) a scris cu scrisul lui de mână de rahat «Leo le știe pe toate». Și i-am spus «Ok, îl fac, dar trebuie să îl scrii cum trebuie»”.

La gala Oscar din 2016, Hardy nu a reușit să obțină trofeul pentru rol secundar, dar DiCaprio l-a primit pe cel pentru cel mai bun rol principal masculin. Acesta a fost primul Oscar pentru DiCaprio, din șase nominalizări la premiile Academiei de film americane.

Tom Hardy s-a remarcat în ultimii ani în mai multe filme de succes, precum „Mad Max: Drumul furiei”, „Cavalerul negru: Legenda renaște”, „Un spion care știa prea multe”, „Începutul”, „RocknRolla”, „Legend” și „Dunkirk”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase