Un băiețel iese în fiecare dimineață să-l salute pe șoferul autobuzului școlar. În apropiere de Crăciun, a primit o surpriză la care nimeni nu se aștepta

Un băiețel iese în fiecare dimineață să-l salute pe șoferul autobuzului școlar. În apropiere de Crăciun, a primit o surpriză la care nimeni nu se aștepta
Publicat: 25/12/2016, 19:27

„Eram afară, așa cum suntem de obicei la acea oră, și, în loc să treacă mai departe, am observat că autobuzul se oprește. Am fost nedumerită, m-am gândit că poate e un șofer nou și nu știe că noi ieșim în fiecare dimineață să-i facem cu mâna. Dar nu, bărbatul care se afla la volan a spus ‘Am observat că sunteți aici afară de fiecare dată și am vrut să-i dau băiețelului un mic dar de Crăciun, dacă este în regulă’. A fost unul dintre cele mai neașteptat gesturi. Ca părinte, te impresionează profund”, a spus Jaclyn McFarland din Gilbert, Arizona, pentru ABC News.

Femeia spune că Ryker este fascinat de autobuze și mașini de pompieri. De când a început anul școlar, din luna septembrie, copilul o roagă să iasă afară pe verandă la 7:02, adică exact la ora la care autobuzul trece prin fața casei lor. „Înainte să dispară după colț, eu și Ryker îi facem întotdeauna cu mâna, iar șoferul ne salută și el înapoi mereu. De curând, și copiii au început să ne salute, așa că toată lumea face cu mâna către ceilalți și iese astfel un scurt moment amuzant. Ryker spune de obicei ‘Bus Bus Bus!’ (n.r. ‘Autobuz Autobuz Autobuz!’). Încercăm să ieșim chiar în fiecare zi, cu excepția cazurilor în care doarme. Cea mai haioasă parte este că șoferul claxonează indiferent dacă suntem afară sau nu”, a explicat femeia.

Garner, în vârstă de 56 de ani, lucrează ca șofer pentru Școala Disctrictuală Chandler din luna mai și transportă dimineața elevii de liceu, iar pe cei din școala generală, după amiază. Acesta a declarat pentru ABC News că salutul matinal al lui Ryker i-a făcut și mai plăcută rutina de dimineață, l-a bucurat atât de tare încât a decis să-i dăruiască un cadou.

„Nu am putut dormi deloc în noaptea anterioară, așa că m-am ridicat din pat pe las 3:30 – 4 dimineața. Am mers la un magazin de jucării non-stop, dar nu aveau niciun autobuz. Apoi m-am dus la încă unul și mai rămăsese unul singur. Când am ajuns în fața casei, am oprit și i-am spus băiatului: ‘Hei, prietene, te văd aici afară în fiecare zi și îmi faci mereu dimineața mai frumoasă'”, povestește bărbatul, care i-a dat copilului un autobuz școlar galben de jucărie în dar. Garner a mai spus și că a simțit o conexiune specială cu cel mic pentru că și fiului său Grant, acum în vârstă de 17 ani, îi plăceau tare mult autobuzele când era mic.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Tradiții și obiceiuri de Vinerea Mare. Ce nu trebuie să faci în data de 3...
A crezut că a BĂUT peste măsură și a ajuns la spital. Medicii, ȘOCAȚI de...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Bărbat de 33 de ani, răpit din parcarea unui bloc din Capitală! Acesta a fost...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Avertismentul sumbru şi profetic al lui Macron pentru Europa, o regiune în pericol de moarte...
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
S-a stins marele artist al României. A fost cunoscut în întreaga lume
Netflix, serialul surpriză înainte de Paște. I-a captivat pe români
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
André-Marie Ampère, unul dintre fondatorii științei electromagnetismului clasic