Un bărbat a furat CADAVRUL soacrei sale de la pompe funebre, după ce patroana firmei respective nu a mai dat niciun semn de viață

Un bărbat a furat CADAVRUL soacrei sale de la pompe funebre, după ce patroana firmei respective nu a mai dat niciun semn de viață
Publicat: 31/08/2018, 16:31

Bărbatul a intrat la bănuieli după ce nu a mai reușit să ia legătura cu firma Butterfly Funeral Services din Rochester, Kent, Marea Britanie, pentru a pune la cale detaliile funeraliilor, scrie The Independent.

Acesta a decis să fure cadavrul soacrei de la pompe funebre, după ce poliția i-a zis că nu-l poate ajuta.

Individul a acționat în plină zi și a transportat trupul neînsuflețit al femeii la un alt operator de pompe funebre, cu ajutorul unei dube. Mai mult, omul nu i-a spus soției ce are de gând, deoarece era prea îndurerată.

Robert Lawrence, managerul Medway Funeral Directors, unde a ajuns în cele din urmă cadavrul soacrei, a spus că bărbatul care a comis fapta a încercat în toate modurile posibile să ia legătura cu cei de la Butterfly, dar nu a reușit.

„A încercat să ia legătura cu poliția și în final și-a zis că numai el o poate lua de acolo. Când a venit cu cadavrul în dubă, am făcut tot ce am putut ca să-l ajutăm. Era foarte neliniștit și soția lui nu știa nimic. Asemenea povești de groază nu trebuie să se repete”, a spus Lawrence.

Bărbatul care a furat cadavrul soacrei a mărturisit: „Nu am avut de ales, a trebuit să iau cadavrul. Am organizat tot cum se cuvine și nu am vrut să o mai supăr pe soția mea”.

Chiar dacă povestea s-a petrecut în urmă cu an, aceasta a ieșit la iveală de abia acum, după ce Mid Kent Bailiffs Service a investigat firma de pompe funebre care a dat „bir cu fugiții”.

Astfel, inspectorii au găsit 16 URNE cu cenușă pe un raft, care nu ajunseseră încă la rudele îndurerate.

Karen Calder, cea care administra afacerea Butterfly, nu mai are voie să folosească niciun crematoriu local, din cauza facturilor neachitate. Aceasta a închis firma de pompe funebre din cauza „problemelor de sănătate” pe care le-ar fi avut.

„Îmi cer sincere scuze față de familiile care nu au putut lua legătura cu mine”, a declarat femeia într-o scrisoare, sfătuindu-i să o contacteze pe e-mail, dacă au probleme.

foto: Butterfly Funeral Services, Rochester, Kent (Google Earth)

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase