Un bărbat a primit un Audi R8 zgâriat de la dealer. L-a dus înapoi de trei ori pentru reparații, iar peste câteva luni a făcut o descoperire șocantă în interiorul unei bare de protecție – FOTO

Un bărbat a primit un Audi R8 zgâriat de la dealer. L-a dus înapoi de trei ori pentru reparații, iar peste câteva luni a făcut o descoperire șocantă în interiorul unei bare de protecție - FOTO
Publicat: 06/05/2019, 07:55

Britanicul Dan Barnett, în vârstă de 42 de ani, a cumpărat un Audi R8 de la dealerul Sytner Audi, din Reading, în urmă cu 18 luni, transmite publicația Carscoops.

Bărbatul a returnat la dealer mașina după ce a descoperit că avea o bară de protecție avariată și zgârieturi, pe bord și o jantă. După trei treceri prin service, problemele au fost remediate.

Recent, Barnett a dat o bară jos și a făcut o descoperire uluitoare. În interiorul acesteia erau inscripționate mai multe mesaje care îl ironizau. „Am un p***s mic de aceea conduc repede” și „Ce bine era dacă p*****l meu avea forma de p***s a acestei mașini” sunt două dintre cele patru texte găsite de Barnett în interiorul barei.

Foto: The Sun

Bărbatul a declarat că, inițial, a râs, dar apoi s-a enervat, deoarece a plătit 110.000 de lire sterline (aprox. 129.000 de euro la cursul actual) pe bolidul de lux.

Barnett a depus plângere la poliție. „Au avariat mașina și au crezut că scapă nepedepsiți”, a declarat bărbatul.

După incident, Sytner Audi și-a cerut scuze și a anunțat că investighează cazul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase