Un bărbat a rămas blocat în interiorul unui bancomat. Soluția pe care a găsit-o pentru a fi eliberat este de cascadorii râsului

Un bărbat a rămas blocat în interiorul unui bancomat. Soluția pe care a găsit-o pentru a fi eliberat este de cascadorii râsului
Un bărbat din Texas care a rămas blocat într-un bancomat a început să le strecoare clienților bilețele prin locul pe unde sunt emise chitantele, cerându-le ajutor. Acesta era angajat la echipa de mentenanță și făcea niște lucrări de întreținere într-o filială a Băncii Americii, chiar în dreptul unui bancomat, a explicat situația poliția din statul american.

Bărbatul n-a mai putut să iasă din încăpere pentru că nu avea la el un card de acces, așa că nu a putut să-i contacteze pe angajații băncii, ca să-l ajute să iasă, informează AP. 

„Se pare că și-a lăsat telefonul și cartela în mașină, în afara camerei”, a transmis locotenentul Hooper. Atunci când și-a dat seama că la bancomat vin clienți să retragă bani, a început să trimită afară bilețele prin care cerea să fie salvat: „Ajutor, vă rog! Am rămas blocat aici și nu am telefonul la mine. Vă rog, sunați-mi șeful…”.

Unii dintre clienți au tratat, însă, biletele ca pe niște glume, dar s-a găsit și cineva care să sune la poliție și care a auzit o voce stinsă venind dinăuntrul bancomatului. Un agent a spart ușa camerei și l-a eliberat pe bărbat. „Toată lumea este în regulă, dar n-o să mai întâlnesc așa ceva în viața mea, să rămână cineva blocat într-un bancomat. E pur și simplu o nebunie”, a declarat și Richard Olden pentru KRIS-TV. 

 
 
 

 

Inchide