Un bărbat s-a trezit într-o casă necunoscută după ce petrecuse o noapte de dezmăț. Reacția proprietarilor este surprinzătoare – VIDEO

Redactor:
Alexandra Mortu
Un bărbat s-a trezit într-o casă necunoscută după ce petrecuse o noapte de dezmăț. Reacția proprietarilor este surprinzătoare – VIDEO
Un bărbat din Glasgow, Marea Britanie, a petrecut o noapte de dezmăț în oraș, în care s-a îmbătat temeinic, și s-a trezit într-o casă total necunoscută.

Bărbatul a declarat că s-a trezit mirat și încerca să își dea seama ce se întâmplase cu o noapte în urmă deoarece ultimul lucru pe care și-l amintea era faptul că voia să cheme un taxi pentru a merge spre casă. 

Stând pe canapea și încercând să pună lucrurile cap la cap, tânărul a fost surprins de proprietarii abia treziți din somn. Se pare că încercase să își facă și ceva de mâncare înainte să adoarmă pe canapeaua străină. 

Videoclipul cu tânărul care povestește ce i s-a întâmplat a devenit viral pe o rețea de socializare. El povestește cum totul a fost foarte amuzant când i-a întâlnit pe proprietari pentru că avea impresia că în casa respectivă fusese o petrecere cu o seară în urmă, dar se pare că, de fapt, încurcase locuințele. 

Proprietarii au fost foarte amabili cu el și chiar l-au ajutat să scape de durerea de cap cauzată de mahmureală servindu-l cu ceai și o țigară. 

Foto: Captură

Inchide