Un bărbat și-a înșelat soția cu mama ei în timpul nunții cumnatui: Își agățase dresurile în biserică și m-am oferit să o ajut. I-am desfăcut rochia. Era irezistibilă

Redactor:
Gandul
Un bărbat și-a înșelat soția cu mama ei în timpul nunții cumnatui: Își agățase dresurile în biserică și m-am oferit să o ajut. I-am desfăcut rochia. Era irezistibilă
Un bărbat de 33 de ani a povestit pentru un specialist în probleme sexuale că și-a înșelat soția cu soacra lui chiar în timpul nunții cumnatului său. Deși bărbatul sisține că își iubește soția, în același timp consideră că mama ei, pare cu 10 ani mai tânără și este irezistibilă.

„Am o aventură cu soacra mea. Amândoi suntem conștienți că este greșit ceea ce facem, dar nu ne putem opri”, își începe bărbatul povestea pentru The Sun.

„Totul a început acum trei săptămâni, la nunta cumnatului meu. Soacra mea și-a agățat dresurile în strana din biserică. Mașina mea era parcată în apropiere, așa că m-am oferit să-mi duc soacra acasă să-și schimbe dresurile.

Am 33 de ani și această femeie mi-a atras atenția de multă vreme.

Soacra mea are 48 de ani, dar arată cu 10 ani mai tânără. Am făcut schimb de foarte multe priviri insistente.

Când am ajuns acasă la ea, soacra mea m-a rugat să-i deschid rochia la spate, pentru că era prea strâmtă și nu se putea apleca să-și schimbe dresurile.

Atunci am făcut o glumă stupidă: Vom merge amândoi într-un loc strâmt mai tîrziu, cine știe ce se va întâmpla acolo?

În acel moment, s-a uitat fix în ochii mei și m-a sărutat. A fost magic. Câteva minute mai târziu eram în pat făcând sex. A fost incredibil. Ne-am grăbit să ne întoarcem la nuntă. Soția mea a comentat întrbându-mă ce a durat atât, dar nu părea că bănuia ce am făcut.

Nunta a mers bine și spre seară i-am spus soacrei mele Mulțumesc pentru mai devreme. I-am scris ziua următoare să ne vedem, iar ea a acceptat, menționând că se simte puțin cam vionvată pentru ce a făcut.

I-am sugerat să vorbim despre asta în oraș și ne-am întâlnit la o cafenea.

Era îmbrăcată elegant, cu părul aranjat, și machiată. Amândoi am fost de acord că ceea ce am făcut a fost greșit, dar ea mi-a spus că și-ar mai dori să facem asta din nou.

Nu era un secret faptul că soacra și socrul meu aveau probleme în căsnicie.

M-am oferit să o duc acasă și când am ajuns acolo ni s-a părut firesc să ne sărutăm.

Toată dimineața am făcut sex în patul ei. Am stablit apoi că ne vom întâlni din nou.

Știm amândoi că există riscul să-mi rănesc soția pe care o iubesc foarte mult, dar e ceva cu mama ei care mă face să nu pot să-i rezist”, și-a încheiat povestea tânărul.

 

×
Inchide