Un biciclist sexagenar a fost lovit de un Lamborghini, în timp ce pedala pe mijlocul drumului. Furios, bătrânul i-a dat o palmă șoferului, fără să știe că este un actor celebru

Redactor:
Silviu Bănilă
Michael Lawrence, un pensionar în vârstă de 63 de ani, a fost lovit de SUV-ul Lamborghini Urus, condus de actorul Benedict Cumberbatch. Victima nu l-a recunoscut imediat pe starul din „Sherlock", care purta o șapcă, și i-a dat o palmă zdravănă.

Benedict Cumberbatch a lovit un biciclist de 63 de ani, în zona rurală din Isle of Wight. Victima l-a pălmuit în urma accidentului, scrie thesun.co.uk.

Pescarul ieșit la pensie Michael Lawrence, a suferit o rană la braț. El nu l-a recunoscut pe starul din „Sherlock”, în vârstă de 42 de ani, până când acesta nu și-a dat șapca jos.

„Scooby se deplasa cu bicicleta lui nouă, când, din senin, a apărut o mașină. Nu mai era nimeni pe drum. Și-a pus mâna în față, pentru a atenua șocul și a smuls oglinda SUV-ului. Și-a rupt brațul, era sânge peste tot”, a declarat un prieten al pescarului.

Acesta a mai spus că Scooby a identificat mașina ca fiind un SUV de lux Lamborghini Urus 4×4.

Cumberbatch – al cărui personaj distruge un Lamborghini Huracan de 180.000 lire sterline în filmul „Doctor Strange” din 2016 – i-ar fi reproșat bătrânului că se deplasa „pe mijlocul drumului”.

„Scooby s-a ridicat și l-a pălmuit. A fost norocos că nu i-a dat un pumn. Bărbatul și-a dat șapca jos și s-a dovedit a fi chiar actorul Benedict Cumberbatch. Scooby a fost la un pas de atac de cord”, a mai povestit amicul bătrânului.

După ce părțile implicate în accident s-au calmat, starul i-a oferit lui Michael un tricou și apă, pentru a se curăța de sânge, apoi s-a oferit să-l ducă la spital.

Cumberbatch a raportat accidentul în Freshwater, Isle of Wight, dar nu vrea să depună reclamație pentru palma primită de la victimă.

El și Michael au făcut schimb de numere de telefon. „Nu a fost deocamdată contactat. A zis că e norocos că a supraviețuit. În ciuda evenimentului, a declarat că Benedict a fost un tip de treabă – puțin agresiv, dar cumsecade”, a mai declarat sursa.

Pensionarul vrea să obțină de la actor despăgubiri de 20.000 de lire sterline.

„Îmi pare rău, dar nu pot vorbi despre acest lucru”, le-a spus bătrânul jurnaliștilor care l-au sunat în legătură cu accidentul din septembrie 2018.

Poliția din Hampshire a confirmat că accidentul a fost raportat. „Nu au fost făcute plângeri, nu am investigat nicio infracțiune, totul s-a rezolvat prin asigurări”.

Cumberbatch s-a însurat cu regizoarea de teatru Sophie Hunter, de 41 de ani, pe insulă, în urmă cu trei ani și cuplul și-a construit a doua casă în zona respectivă.

Inchide