Un blogger american a intrat în tunelul din imagine. Ce a descoperit pare desprins din filmele de groază

Un blogger american a intrat în tunelul din imagine. Ce a descoperit pare desprins din filmele de groază
Publicat: 18/10/2014, 20:59
Actualizat: 03/09/2019, 03:54

Un vechi canal de asanare din Ohio a devenit de mai mult timp punct de atracție pentru așa-zișii „vânători de fantome”. Totul a căpătat amploare după ce bloggerul american Rick Fenbers a vizitat respectivele tuneluri, povestind că a observat diverse fenomene paranormale. În plus, tânărul a afirmat chiar că locul respectiv ar ascunde o „poartă spre Iad”, relatează upi.com.

Botezat „Scorbura Diavolului”, canalul a dat naștere unor povești care pe mulți i-au înspăimântat.

„Se spune că mai mulți sataniști se întâlnesc aici, într-o încăpere similară unui altar, și fac tot felul de ritualuri”, a scris bloggerul. „Aceste ritualuri includ sacrificarea de animale, sacrificarea de oameni și rostirea unor vrăji. Trebuie să fie extrem de pricepuți la asta, mai ales că legenda spune că au reușit să deschidă astfel o ușă către Iad și să-l invoce pe Satana”, a adăugat el.

Cei mai deranjați de toate acestea sunt însă proprietarii terenului pe care se află acest canal, precizează sursa citată. Oamenii spun că frecvent proprietatea le este încălcată de amatorii de senzații tari. Cel mai des este vorba despre adolescenți, care în urma acestei „aventuri” nu primesc decât un simplu avertisment.

„Oamenii parchează în drum și încearcă să intre în tuneluri, iar nimănui nu îi place asta. Proprietarul este nevoit deseori să îi alunge”, a explicat Steve Schueler, polițist la secția din Blue Ash.

În plus, Schueler a precizat că niciodată nu au fost găsite dovezi clare care să demonstreze sacrificarea de animale sau fenomenele paranormale despre care unii spun că ar avea loc acolo.

„Când ești înăuntru, imaginația îți poate juca feste. Poți începe să auzi sau să vezi diverse lucruri”, a precizat polițistul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase