Un celebru prezentator face declarații șocante: Aveam tot dreptul să mă culc cu ele

Un celebru prezentator face declarații șocante: Aveam tot dreptul să mă culc cu ele
Publicat: 19/05/2019, 22:21

Nadia îl dă în judecată pe fostul coleg, Eden, însă și pe producătorii showului, după ce a fost acuzată că a creat un cont pe Twitter unde îl lua în derâdere pe Eden.

Un martor al procesului a povestit că Eden se lăuda în fața Nadiei cu toate „cuceririle” lui în privința femeilor, deși nu se știe sigur dacă el s-a culcat într-adevăr cu participanta anonimă.

Femeia a declarat că reamintirea momentelor în care a fost abuzată sexual i-a provocat gânduri suicidale, mai ales după ce a fost hărțuită în cadrul showului, motiv pentru care a înființat contul pe Twitter.

Nadia și Eden au lucrat împreună din 2016 până în 2017, perioadă în care, conform declarațiilor ei, cinci femei au avertizat-o despre comportamentul „periculos” al bărbatului.

Aceasta a declarat că: „În septembrie 2017, domnul Blackman m-a acaparat cu vestea că o femeie participantă la competiție, una foarte, foarte tânără, i-a cerut să facă sex cu ea. A fost scârbos și amenințător. El, asemenea celorlalți bărbați puternici din televiziune și din industria filmului, simțea că este îndreptățit să facă sex cu femei tinere ușor de impresionat și să le hărțuiască fără să fie tras la răspundere. Surprinzătoarea descoperire a ceea ce alte femei au spus despre ceea ce domnul Blackman le-a făcut m-a făcut să simt compasiune față de ele și mi-a declanșat rememorarea unor experiențe sexuale din trecut, când eram mai mică”.

De asemenea, aceasta povestește cum în 2017 Eden a amenințat-o verbal: „Dacă ai impresia că acum sunt un bătăuș, doar așteaptă, o să te distrug!”.

Eden și producătorii emisiunii au negat toate acuzațiile, potrivit publicației The Sun.

Foto: Captură YouTube

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase