Un copil este atacat de un câine. O pisică foarte curajoasă îl salvează. VIDEO INCREDIBIL

Un copil este atacat de un câine. O pisică foarte curajoasă îl salvează. VIDEO INCREDIBIL
Pe internet a apărut un clip emoționant, în care pisica unei familii a atacat un câine pentru a salva copilul stăpânilor.

Un copil care se plimba cu bicicleta în fața casei a fost atacat de un câine și mușcat de picior. Văzând că băiatul este în pericol, pisica a atacat câinele pentru a-l apăra pe copil. Pisica „erou” a reușit să alunge câinele și să salveze băiatul, scrie Elite Daily, care prezintă clipul cu întâmplarea, devenit viral pe Internet.

Mama băiatului a venit apoi în fugă și, după ce s-a asigurat că fiul său nu este rănit grav, a fugit la rândul ei după câine pentru a-l împiedica să atace din nou. „Proprietara câinelui era și ea acolo și a fost mușcată în timp ce încerca să închidă câinele în curtea acestuia”, povestește tatăl băiatului salvat de pisică.

După ce câinele a fost închis în cele din urmă de către proprietari, femeia s-a întors la fiul său care a primit ulterior îngrijiri medicale.

Sursă: YouTube

Întreaga întâmplare a fost surprinsă de niște camere de supraveghere și a fost postată pe site-ul YouTube de către proprietarul pisicii. Înregistrarea video a ajuns rapid viral pe internet fiind vizualizată de peste 5 milioane de ori.

Inchide