Un cunoscut actor, atât din serialul Spartacus, cât și din seria Hobbitul, revine la București

Un cunoscut actor, atât din serialul Spartacus, cât și din seria Hobbitul, revine la București
Publicat: 20/03/2019, 17:18
Actualizat: 25/03/2019, 19:06

Actorul este celebru pentru rolurile negative, oferind o interpretare memorabilă lui Azog, liderul orcilor din seria „Hobbitul”, pentru care a fost îndelung lăudat de Peter Jackson. Mai mult, Manu i-a dat viață și legendarului personaj Slade Willson (Deathstroke) din serialul de succes „Arrow”.

„Este o mare plăcere să ne reîntâlnim cu Manu Bennett, cu care ne-am înțeles excelent în urmă cu patru ani și care a creat o interacțiune cu fanii extraordinară, am avut numai feedback pozitiv. Este un experiment și pentru noi să vedem cum se raporteaza publicul la un actor care revine la Comic Con. De multe ori, fanii ne scriu și ne cer să readucem actori de la precedentele ediții, însă știm, în același timp, că elementul de noutate este substanțial pentru publicul din Romania. Dacă vor fi reacții bune, e posibil să mai încercăm readucerea unor invitați din anii trecuți care știm că au avut priză bună la public”, a declarat Mircea Mureșan, directorul general al evenimentului.

În filmografia sa se regăsesc și roluri în mult premiatul „Lantana”, „The Marine”, unde îl are ca partener de ecran pe John Cena, „The Condemned”, dar și apreciatul film japonez „Tomoko”.

Manu Bennett și-a prelungit șederea în România la ediția din 2015. Actorul a vizitat Transilvania și toate atracțiile sale și s-a declarat un îndrăgostit iremediabil de țara noastră.

Actorul Robert Picardo a fost nevoit să își anuleze prezența la East European Comic Con, însă a promis că nu va rata următoarele ediții, au anunțat organizatorii evenimentului.

Manu Bennett completează lista actorilor de la Hollywood prezenți anul acesta la East European Comic Con. El se alătură lui Vladimir Furdik („Game of Thrones”), Nicholas Brendon („Buffy The Vampire Slayer”) și lui Adam Brown („The Hobbit”, „Pirates of the Caribbean”).

Cea de-a șaptea ediție a East European Comic Con va avea loc la Romexpo, în weekendul 24 – 26 mai. Pe lângă pavilionul B1, anul acesta, în premieră, organizatorii vor folosi și pavilionul central, depășind astfel recordul suprafeței de desfășurare de anul trecut.

Abonamentele la preț special pentru trei zile sunt disponibile online, la prețul de 75 de lei, pe site-ul oficialși în Magazinele Cărturești (via Myticket / Entertix).

Foto: Hepta