Un cunoscut prezentator TV, împușcat mortal de ginerele său. Cei doi ar fi avut o relație intimă

Un cunoscut prezentator TV, împușcat mortal de ginerele său. Cei doi ar fi avut o relație intimă
Publicat: 01/09/2014, 15:55

Scott Rogers, un cunoscut prezentator TV din SUA, a fost împușcat mortal ginerele său, care apoi a încercat să se sinucidă.

Trupul neînsuflețit al vedetei a fost găsit în locuința sa din Louisiana. În aceeași cameră se afla însă și Mathew Hodgkinson, presupusul criminal, cel despre care se crede că ar fi avut și o relație amoroasă cu socrul său. Bărbatul prezenta o rană gravă la cap, motiv pentru care a fost transportat de urgență la spital, unde se află și acum, în comă, relatează The Guardian.

„Se pare că este vorba de o crimă și de o tentativă de suicid”, a precizat Brett Stassi, șeriful din Iberville. „Rogers a fost găsit împușcat cu un singur glonț, în cap, iar Mathew se afla întins pe podea, rănit fiind la cap. Este încă în viață doar grație unghiului din care a tras, altfel glonțul i-ar fi trecut direct prin creier și probabil că acum ar fi fost mort”, a adăugat el.

Potrivit sursei citate, deși era căsătorit cu fiica prezentatorului, Mathew locuia în casa lui Rogers, fapt ce a alimentat zvonul potrivit căruia cei doi ar fi avut o relație. În plus, vedeta a mai fost în centrul unor scandaluri sexuale înainte de anii 2000, când încă locuia în Marea Britanie, de unde era originar. Atunci, Rogers, fost profesor de dans, fusese acuzat că ar fi abuzat mai mulți dintre elevii lui.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase