Un irlandez sughiță de 14 luni fără oprire. VIDEO

Un irlandez sughiță de 14 luni fără oprire. VIDEO
Publicat: 09/09/2013, 18:34
Actualizat: 23/03/2019, 18:53

Daniel Clavin, un irlandez în vârstă de 37 de ani, sughiță de 14 luni fără oprire, scrie publicația britanică Mirror.

Sughițul a apărut după o petrecere, în iulie 2012. Clavin susține că a consumat excesiv de mult alcool, iar a doua zi s-a trezit sughițând.

Jurnaliștii britanici au calculat că până în prezent, bărbatul a sughițat de peste 5,2 milioane de ori, la un interval de circa șapte secunde.

Problema s-a acutizat pe măsură ce lunile au trecut. Clavin susține că uneori leșină sau nu poate dormi toată noaptea din cauza sughițurilor.

„(Sughițurile n.r.) Au preluat controlul asupra vieții mele. Sunt momente în care nu pot să respir timp de 30 de secunde pentru că îmi blochează diafragma. Unele zile sunt mai proaste decât altele. Uneori se opresc, însă revin și sunt atât de puternice încât leșin sau vomit”, mărturisește irlandezul.

Bărbatul lucrează de acasă și a renunțat la alcool în urma incidentului. Până în prezent, el s-a supus mai multor endoscopii, tomografii, schimbări de dietă sau tratamente cu tranchilizante în căutarea unui leac. Singurul lucru care l-a ajutat a fost o vizită la un chiropractician. După 10 zile însă, sughițul a reapărut.

Clavin așteaptă acum rezultatele unui RMN, temându-se că sughițul ar putea fi generat de o tumoare pe creier.

Clavin este căsătorit și are doi copii.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase