• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

Un post de televiziune din România va difuza în PREMIERĂ în Europa un documentar despre evoluția noului coronavirus COVID-19

Un post de televiziune din România va difuza în PREMIERĂ în Europa un documentar despre evoluția noului coronavirus COVID-19

Postul de televiziune B1 TV a anunțat că va difuza în premieră în Europa un film documentar despre evoluția noului coronavirus începând cu ora 21:00, sâmbătă.

Filmul documentar, care nu a mai fost difuzat până în prezent în Europa, prezintă evoluția noului coronavirus începând cu decembrie 2019 și până în prezent, potrivit b1.ro.

De asemenea, vor fi prezentate și măsurile pe care le-au luat autoritățile chineze pentru prevenirea răspândirii virusului, dar și cele de carantină care au fost implementate în orașul Wuhan.

„Noul coronavirus, alertă globală” este produs de televiziunea de stat dinb Sinpaore și a fost prezentat pe 19 februarie.

Și în România a fost confirmat un caz de coronavirus în cursul serii de miercuri, 26 februarie.

Ministrul Sănătății, Victor Costache, a declarat, miercuri seara, că pacientul diagnosticat cu noul coronavirus este un bărbat dintr-o comună din Gorj, care este, în prezent, în stare bună și nu are simptome de boală. Familia bărbatului, formată din șapte persoane, a fost pusă în carantină.

Costache a declarat, într-o conferință de presă, că primul caz din România, confirmat cu noul coronavirus a fost descoperit în urma testării persoanelor care au intrat în legătură cu italianul internat în Rimini.

Sursă FOTO: Shutterstock / caracter ilustrativ

Inchide