Un prezentator radio i-a spus unei ascultătoare că „o iubește”. Bărbatul, jenat de gafa comisă în direct: „Oh, Doamne, de ce am zis asta?”

Un prezentator radio i-a spus unei ascultătoare că „o iubește. Bărbatul, jenat de gafa comisă în direct: „Oh, Doamne, de ce am zis asta?
Publicat: 15/09/2019, 09:00

Gazda emisiunii de la Radio 2 vorbea cu Anne din Chichester, Marea Britanie, care era foarte fericită după ce un fluture s-a mutat în casa ei pentru a hiberna, scrie indy100.com.

După o discuție amicală, Vine i-a mulțumit lui Anne pentru telefon și a făcut o afirmație…neobișnuită.

„Îți mulțumesc că ne asculți, ai grijă de fluturaș! La revedere, Anne, TE IUBESC, la revedere… Oh, Doamne, am zis… de ce am zis „Te iubesc”? Este… Scuze… errr a fost o gafă”, s-a poticnit Vine.

Și cum nu era suficient de jenat, Vine a avut parte de un nou apel, de la un anume Jamie din Huddersfield, care i-a adus aminte de gafă.

„Jeremy, cred că i-ai făcut ziua mai frumoasă acelei doamne…”, a spus bărbatul.

Vine a încercat să „dreagă busuiocul”: „Ok, nu o să-ți spun că te iubesc la finalul conversației. Ești un tip care lucrează în construcții…Ar fi…ilegal”.

Ei bine, din fericire pentru Jeremy Vine, mulți radioascultători au fost alături de el și au recunoscut că și ei, în viață, au făcut numeroase gafe asemănătoare.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase