Un student a primit O MAȘINĂ de la șeful său, după ce a mers ZECI de kilometri în toiul nopții pentru a ajunge la muncă

Redactor:
Silviu Bănilă
Un student a primit O MAȘINĂ de la șeful său, după ce a mers ZECI de kilometri în toiul nopții pentru a ajunge la muncă
Un tânăr din Homewood, Alabama a mers 32 de kilometri pe jos, până la serviciu, după ce i s-a stricat mașina

„Nu am fost niciodată genul de persoană care să renunțe. Știu că pot fi învins doar dacă mă las învins”, spune Carr.

În noaptea de dinaintea primei zile la locul de muncă, tânărul a constatat ca i s-a stricat mașina. Deși a rugat pe cineva sa-l ducă la serviciu, înțelegerea nu a mai fost valabilă, așa că, studentul a căutat pe GPS durata parcurgerii traseului pe jos. A văzut că îî va lua ȘAPTE ORE să ajungă pe jos din Homewood, Alabama, până în Pelham, acolo unde se angajase la o companie de mutări și pentru a nu întârzia a plecat noaptea la ora locală 23:40, relatează CNN.

Walter Carr a ajuns în Pelham în jurul orei 4 dimineața, dar trebuia sa-și continuie drumul pentru a ajunge la femeia pe care urma să o ajute să se mute. Polițiștii l-au remarcat în timp ce se odihnea pe marginea drumului și au vrut să-i afle motivele pentru care se afla pe străzi la o oră neobișnuită.

„În mai puțin de un minut după ce i-am auzit povestea, mi-am zis: Wow, puștiul acesta este atât de determinat!”, a declarat Mark Knighten, ofițer de poliție.

Polițiștii l-au dus pe Walter Carr să mănânce micul dejun, i-au cumpărat și prânzul, apoi l-au lăsat la o biserică, pentru a dormi puțin.

Ofițerii de poliție din Pelham l-au ajutat pe Walter Carr să ajungă la serviciu la timp și l-au dus până acasă la Jenny Lamey, femeia pe care trebuia să o ajute să se mute. Deoarece Carr ajunsese devreme, femeia l-a întrebat dacă nu vrea să intre în casă pentru a se odihni. El i-a răspuns că este pregătit de muncă.

Jenny Lamey, a fost extrem de impresionată de efortul depus de student, așa că a scris o postare pe Facebook, pe care a citit-o și șeful lui Carr.

„Nici nu am cuvinte care să poată exprima aprecierea mea pentru povestea lui Carr și pentru călătoria lui. Este un tânăr modest, bun, vesel, cu visuri mari. El muncește din greu. Nici nu pot să-mi imaginez de câte ori s-a întrebat dacă a fost o idee bună să călătorească singur în toiul nopții, de câte ori și-ar fi dorit să se întoarcă, de câte ori ar fi vrut să găsească un loc în care să se odihnească până dimineață. Dar, cu toate acestea, el și-a continuat drumul până a ajuns aici. Tot respectul meu pentru acest tânăr!” a scris Jenny.

Șeful lui Carr i-a dăruit studentului o mașină nouă, în semn de recunoștință pentru determinarea sa.

„Compania noastră încearcă să schimbe ideea cum că firmele de mutări nu sunt prietenoase. Când am citit povestea lui Carr am fost extrem de impresionat și consider că este cel mai bun exemplu care ar ne-ar putea caracteriza compania. Acest tânăr este minunat!”, a spus Luke Marklin, patronul companiei de mutări Bellhops, după ce i-a oferit lui Carr un Ford Escape fabricat în 2014.

„Sunt încă în stare de șoc…le mulțumesc tuturor, tuturor celor care și-au rupt din timp pentru a-mi asculta povestea”, a declarat Carr.

Jenny Lamey a deschis o pagină de donații în numele tănărului, unde s-au strâns peste 33.000 de euro pentru el.

„El este eroul lunii, pentru mine!”  „Este cea mai bună poveste pe care am auzit-o!”, au postat pe Facebook persoane care admiră determinarea lui Walter Carr.

Inchide