Un tânăr a cerut, prin email, guvernului danez să-i dea lui Groenlanda. Răspunsul-surpriză pe care l-a primit

Redactor:
Clarice Dinu
După ce a băut un pic mai mult cu un prieten, Joe, un tânăr de 23 de ani, a trimis un mail Ministerului danez de Externe, cerând nici mai mult, nici mai puțin, să-i dea lui Groenlanda, dacă tot nu o folosește. Marea surpriză a fost că a și primit răspuns.

„Bună, Sunt Joe, am 23 de ani, iar eu și prietenul meu vrem să deținem o țară a noastră. De vreme ce suntem tineri, vrem să începem de jos și voiam să ne asigurăm că cei care conduc țara sunt de acord. Nu vrem să facem nicio greșeală, astfel încât să ducem o țară de succes la ruină. (…) Sunt sigur că Regatul Danemarcei are alte lucruri mai importante de făcut decât să se ocupe cu mici detalii, cum ar fi cine se ocupă de această țară, așa că v-am face de fapt un mare favor. O grijă mai puțin pentru oamenii din Danemarca”, a scris tânărul în email, potrivit Bored Panda

Surpriza a fost totală când a primit răspuns. 

„Dragă Joe, îți mulțumim pentru email. Ne bucurăm că ai vise mari. Niciodată nu știi cum într-o zi, aceste vise vor deveni realitate. Însă, în chestiunea Groenlandei pe care o ceri, nu se poate. Dar îți mulțumim că ai întrebat. Poate ar trebui să începi de jos. Iată aici un job în Groenlanda unde se caută un profesor care să predea engleza copiilor. Mult succes în a-ți găsi o țară potrivită”, se arată în răspunsul primit de la  Ministerul de Afaceri Externe din Danemarca.

Inchide