Un tată vrea să își „imortalizeze” sperma transformând-o în… / Cerința controversată a bărbatului

Redactor:
Alexandra Mortu
Un tată vrea să își „imortalizeze” sperma transformând-o în…  / Cerința controversată a bărbatului
Un bărbat vrea să își „imortalizeze" sperma transformând-o într-un inel, însă nu reușește să găsească un bijutier care să îl ajute să-și îndeplinească „dorința" ciudată.

Un bărbat britanic, tată a 5 copii, vrea să își facă vasectomie la sfârșitul lui noiembrie, însă speră ca mai întâi să reușească să își „imortalizeze” sperma transformând-o într-un inel.

Ulterior, se pare că bărbatul plănuiește să i-l ofere cadou de Crăciun soției sale.

Bărbatul din Londra a mărturisit că el și soția lui își fac mereu farse oferindu-și cadouri neobișnuite și speră să își ducă planul la îndeplinire.

În încercarea de a obține ciudatul cadou, bărbatul a postat un anunț pe o platformă locală – bark.com, relatează Mirror.

„Pe scurt, caut un bjutier care să mă ajute să-mi transform sperma într-un inel pe care i-l voi oferi soției mele drept cadou de Crăciun. Știu că sună ciudat, dar urmează să fiu supus unei vasectomii la sfârșitul lui noiembrie și vreau să fac ceva amuzant cu ultimii spermatozoizi vii pe care îi mai am, un fel de reminder al masculinității mele. Plănuiesc să-i ofer inelul soției chiar în ziua de Crăciun, să o las să îl poarte câteva ore și abia apoi să îi mărturisesc din ce e făcut. Să nu credeți că că sunt atât de nesimțit, suntem împreună de mai bine de 20 de ani, avem 5 copii (de aici și vasectomia, haha!) și încă din prima zi ne-am făcut tot felul de farse. Știu că genul ăsta de bijuterie poate fi destul de scumpă, așa că am pus deoparte 1.500 lire și nu vreau să cheltui mai mult”, a scris bărbatul.

Acesta a adăugat și faptul că este în căutarea unui bijutier de mai bine de o lună, însă nu a găsit pe nimeni care să îl ajute.

„Asta e cu siguranță una dintre cele mai ciudate cerințe pe care le-am văzut în ultima vreme, dar ca întotdeauna, abia așteptăm să ne ajutăm clienții să găsească o persoană profesionistă care să le îndeplinească cerințele indiferent de cât de ciudate par”, a declarat Kai Feller, cofondator al platformei Bark.com.

Foto: Pixabay

 

Inchide