Untold 2016: Trupele Scooter și Faithless, alături de Armin van Buuren, DJTiesto și Hardwell

Untold 2016: Trupele Scooter și Faithless, alături de Armin van Buuren, DJTiesto și Hardwell
Publicat: 24/02/2016, 15:14

Ediția a doua a Festivalului Untold va avea loc în 4-7 august 2016, în Cluj Napoca, iar pe scenele evenimentului vor urca peste 150 de artiști de renume din topurile muzicale internaționale.

După o primă ediție de succes, Untold dorește să aducă artiștii ceruți de public, potrivit unui top realizat de fani în perioada de pre-înregistrare.

Faithless, Parov Stelar, Scooter, Chase&Status Dj, Sasha, Clean Bandit, James Arthur, RudimentalDj, Lost Frequencies, Dub Fx, Kwabs, Netsky Dj, PendulumDj, Dannic, Dubfire, Sharam, Nahko, Route 94, Jamie Jones, The Asteroids Galaxy Tour, Ella Eyre, Y akoto, Jeru The Damaja și Mazde sunt doar câțiva dintre artiștii confirmați de organizatori. Muzicienii care vor crea o atmosferă unică și vor face în această vară fanii să vibreze la Untold Festival. Alături de aceștia, cea mai așteptată experiență muzicală a anului din România are până acum confirmate patru nume grele ale stilului electro-dance: Afrojack, Armin van Buuren, Hardwell și Tiesto.

Publicul va avea parte de o experiență completă și o aventură alături de artiști câștigători de premii Grammy sau de discuri de platină și aur. Muzicienii își vor electriza fanii într-o aventură prin diferite genuri muzicale: electronic, live acts, dance&trance, house-techno sau drum&bass.

Cele patru zile de festival vor aduce mai mulți headlineri EDM (Electronic dance Music), cei mai doriți artiști de către publicul din România și în special, de către publicul UNTOLD. Primul headliner anunțat a fost legendarul DJ TIESTO.

În 2016, pe lângă artiștii EDM, festivalul va avea în timpul zilei și live acts cu artiști aflați în topul preferințelor fanilor UNTOLD.

Concertele vor avea loc pe mai multe scene. Astfel, în fiecare zi pe scena principală de la Untold, Ursus Untold Arena, vor urca începând cu ora 18.00 până la ora 23.00 și vor susține concerte live artiști internaționali precum Faithless, Parov Stelar, Scooter, Clean Bandit, Kwabs, The Asteroids Galaxy Tour, Ella Eyre, James Arthur, Y akoto. După ora 23.00 și până în zorii zilei, scena principală a festivalului va fi acaparată de cei mai buni DJ din lume.

Fanii muzicii techno-house vor avea șansa să-i asculte în cele patru zile de festival la scena Labyrinth din Sala Polivalentă din Cluj, pe cei mai îndrăgiti artiști ai genului ca Jamie Jones, Routh 94, Sasha, Sharam precum și o premieră în România: Dubfire cu proiectul său Live – Hybrid. Iubitorii muzicii techno îi vor putea vedea din nou împreună pe aceeași scenă pe cei doi DJ, Dubfire și Sharam, care au format vechea trupă Deep Dish și care a facut furori în anii ”90. Scena din Sala Polivalentă va fi activă în cele patru zile de festival începând cu ora 23.00 și până la ora 08.00 dimineața.

Riverside Stage se transformă în tărâmul artiștilor stilului drum&bass și hip-hop. Chase and Status Dj, Dub FX, Netsky Dj, Pendulum Dj, Rudimental Dj, Jeru The Damaja, Mazde sunt doar câteva dintre trupele care în fiecare zi, între orele 18.00 și 01.00 vor urca pe scena amplasată în fața Sălii Polivalente. Și aici experiența trăită de publicul Untold va fi una completă și de neuitat.

Un abonament la Untold Festival costă 300 lei plus taxe, fiind puse în vânzare 5.000 de abonamente din categoria PreSale. Odată cu epuizarea lor, se va trece la un alt prag de preț.

La Festivalul de la Cluj Napoca sunt disponibile și abonamente VIP (în număr limitat), în valoare de 500 lei plus taxe. Ulterior vor fi disponibile și bilete de o zi, însă numărul acestora va fi limitat. Mai multe detalii despre bilete se găsesc pe site-ul www.untoldfestival.com.

Untold a fost desemnat Best Major Festival în cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc în Groningen, Olanda. O altă recunoaștere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant național al industriei de marketing și comunicare, International Advertising Association Romania (IAA), care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului 2015.

Prima ediție Untold Festival a avut loc în perioada 30 iulie – 2 august 2015. Pe scenele festivalului de la Cluj au urcat peste 150 artiști internaționali și naționali, printre care s-au numărat: Avicii, Armin van Buuren, Tom Odell, David Guetta și Dimitri Vegas & Like Mike, alături de alți peste 150 de artiști internaționali și naționali.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Regula pe care șoferii NU TREBUIE să o încalce niciodată. Legea din ROMÂNIA spune clar
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Amendă uriașă după o ceartă pe social media