UNTOLD 2019. Primele 10.000 de abonamente vor costa 99 DE EURO

Redactor:
Vasile Magradean
Primele 10.000 de abonamente care vor asigura accesul la ediția 2019 a festivalului Untold, vor fi puse în vânzare miercuri, 14 noiembrie. Vezi ce trebuie să faci pentru a obține un abonament la 99 de euro, față de 169 de euro, cât o să coste mai târziu.

Organizatorii Untold anunță că prețul final al unui abonament la festival va costa 169 de euro plus taxe.

„Festivalul Untold, devenit un fenomen internațional, își deschide porțile tărâmului magic în 2019, în perioada 1-4 august la Cluj-Napoca. Unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din Europa a ajuns la cea de-a cincea ediție care va fi una aniversară și de neuitat, pentru fanii festivalului. Organizatorii pregătesc deja participanților o ediție legendară, care va depăși tot ceea ce au trăit în cele patru ediții de până acum. Pentru fanii festivalului care s-au înregistrat pe untold.com, călătoria spre festival începe miercuri, 14 noiembrie, la ora 14.00 când vor fi disponibile primele 10.000 de abonamente la un preț special de 99 de euro plus taxe. Prețul final al abonamentelor va fi de 169 de euro plus taxe”, se arată în comunicat.

 

 

De asemenea, tot miercuri, 14 noiembrie, vor fi puse în vânzare și abonamentele VIP la prețul special de 269 de euro plus taxe, prețul final al acestora fiind de 339 de euro plus taxe.

 

 

Mai bine de 355.000 de persoane au fost prezente la a patra ediție a festivalului, cea din  2018, la care au concertat peste 200 de artiști. 

 

 

 

Pe lângă distracția de necontestat, în cadrul ediției din 2018 a festivalului s-au întâmplat și incidente. Numai prima seară s-a încheiat cu nouă dosare penale pentru înșelăciuni cu bilete Untold și pentru lovire și o ardere necontrolată la scena de pe Cluj Arena. 

„După prima zi a festivalului Untold, polițiștii și jandarmii au aplicat 26 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 9.550 lei și au fost înregistrate nouă sesizări privind săvârșirea unor fapte penale. A fost vorba de înșelăciuni cu bilete Untold și o lovire în urma unei altercații, în toate cazurile cercetările fiind făcute sub coordonarea unităților de Parchet competente. De asemenea, 270 de persoane au primit îngrijiri în punctele de prim-ajutor și prin intermediul echipelor mobile de pompieri și paramedici, ce patrulează permanent în perimetrul festivalului, iar în cinci cazuri s-a impus transportul persoanelor la spital, cu fracturi, luxații, diverse traumatisme și stări de rău. În general, afecțiunile înregistrate au fost remediate pe loc”, au spus sursele citate.

 

 

De asemnea, s-a produs o ardere necontrolată la scena de pe Cluj Arena, fiind vorba de diverse materialele decorative din apropierea unui dispozitiv de producere a efectelor speciale. Inițial, unul dintre organizatori a încercat să înnăbușe flăcările cu o pătură, dar a fost nevoie de intervenția ISU, pentru a stinge incendiul.

„Flăcările care au izbucnit au fost stinse în timp operativ cu mijloace de primă intervenție, de către un ofițer de pompieri aflat în dispozitivul de asigurare a măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor”, au menționat pompierii.

 

 

 

Inchide