Unul dintre cei mai promițători rapperi a murit la 27 de ani. Drake: „Odihnește-te în pace!”

Unul dintre cei mai promițători rapperi a murit la 27 de ani. Drake: „Odihnește-te în pace!
Publicat: 20/01/2018, 16:13

Producătorul și rapper-ul Maxo Kream a făcut anunțul tragic pe Instagram: „La naiba, omule, nu mai am cuvinte, plâng, Fredo, te iubesc, să te odihnești în pace, rebelule”.

Potrivit independent.co.uk, cauza morții rămâne, deocamdată, necunoscută.

Fredo Santana a apărut în clipul video al celebrului rapper Drake, „Hold On, We”re Going Home”. Acesta din urmă a transmis un mesaj de condoleanțe: „Odihnește-te în pace, Santana”.

Santana s-a născut în data de 4 iulie 1990 și a devenit cunoscut pe scena muzicală din Chicago, după lansarea mixtape-ului „It”s A Scary Site”. În octombrie 2017, Santana a fost dus de urgență la spital, cu dureri de ficat și insuficiență renală.

Unul din mesajele sale sugerează că Santana ar fi avut probleme cu drogurile: „Primesc ajutor și cred că mă voi interna la dezintoxicare”.

Fredo Santana se alătură celebrului „Club 27″ al vedetelor trecute în neființă la vârsta de 27 de ani, printre care se numără Kurt Cobain, Amy Winehouse și Jim Morrisson.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult