Unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lume divorțează după 13 ani

Unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lume divorțează după 13 ani
Publicat: 04/08/2015, 09:25

Solista trupei ‘No Doubt’ a motivat în cererea de divorț neînțelegeri ireconciliabile, scrie portalul TMZ. Gavin Rossdale a depus și el cererea de divorț în același timp.

‘Din moment ce amândoi am ajuns la decizia de a nu mai fi căsătoriți, rămânem parteneri în ce privește rolul de părinți și suntem deciși să creștem împreună cei trei băieți ai noștri într-un mediu sănătos și fericit’, au transmis cei doi într-o declarație pentru portalul E! News, cerând totodată jurnaliștilor să le fie respectată intimitatea până la finalizarea divorțului.

Rossdale și Stefani au cerut în actele de divorț custodia comună a celor trei băieți: Kingston (9 ani), Zuma (6 ani) și Apollo (1 an). Rossdale mai are o fată dintr-o relație anterioară.

Surse apropiate celor doi au declarat pentru TMZ că aceștia nu au un acord prenupțial și, potrivit legii din California, vor împărți toate bunurile în mod egal. Gwen Stefani ar avea 58 de milioane de dolari, în tip ce Rossdale ar avea aproximativ 35 de milioane de dolari, scrie Agerpres.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase