Unul dintre frații lui Michael Jackson dezminte informațiile despre presupusa dispariție a mamei sale, Katherine

Unul dintre frații lui Michael Jackson dezminte informațiile despre presupusa dispariție a mamei sale, Katherine
Publicat: 23/07/2012, 12:04
Actualizat: 25/06/2013, 23:18

Jermaine Jackson, unul dintre frații cântărețului Michael Jackson, a declarat că mama lui, Katherine, nu a dispărut de la domiciliu – așa cum au raportat autorităților alți membri din familia Jackson weekend-ul trecut -, ci se odihnește la niște rude în Arizona, la recomandarea medicilor.

Potrivit Reuters, Katherine Jackson, în vârstă de 82 de ani, a fost dată dispărută de la domiciliu sâmbătă, de nepoții ei. La rândul ei, Paris Jackson – fiica starului american – a postat pe Twitter următorul mesaj: „Da, bunica mea a dispărut. Nu am vorbit cu ea de o săptămână și vreau ca ea să vină acasă chiar acum”.

Declarația oficială prin care se raporta dispariția de la domiciliu a lui Katherine Jackson a fost întocmită de Ribera Law Firm.

Jermaine Jackson a postat un mesaj pe Twitter, duminică, în care a spus că mama lui este „sănătoasă și în siguranță” și că o are alături de ea pe Rebbie, una dintre fiicele ei.

Jermaine a vorbit și despre lipsa de comunicare dintre Katherine și nepoții ei: „Nimeni nu este împiedicat să vorbească cu mama mea. Ea este o femeie în vârstă de 82 de ani care urmează sfaturile medicului pentru a se odihni și a scăpa de stres, departe de telefoane și de computere”.

Săptămâna trecută, Paris Jackson, în vârstă de 14 ani, s-a certat în mod public cu unchiul ei Randy, după ce acesta și alți frați ai lui au spus că mama lor, Katherine, a suferit un „mini-accident vascular cerebral”. Ei au făcut această dezvăluire într-o scrisoare publică adresată lui John Branca și John McClain, executorii testamentului lui Michael Jackson.

Scrisoarea a fost semnată de Tito, Randy, Janet, Jermaine și Rebbie și susținea că Branca și McClain au prezentat familiei Jackson un testament falsificat al fratelui lor celebru, iar acțiunile lor au dăunat stării de sănătate a mamei sale Katherine.

Fiica lui Michael Jackson, Paris Jackson, a respins însă aceste afirmații, prin mesaje postate pe Twitter. „Îi voi apăra cu toate puterile mele pe acei membri ai familiei mele pe care îi iubesc, chiar dacă acest lucru va însemna să îi apăr de alți membri ai familiei. Vreau să clarific lucrurile chiar acum: ce s-a spus despre bunica mea sunt doar zvonuri. Ea se simte foarte bine”.

Principalii beneficiari ai fondului sunt copiii lui Michael Jackson, mama cântărețului și câteva organizații de caritate. Avocatul John Branca și producătorul muzical John McClain au fost numiți administratori ai fondului, într-un testament pe care Michael Jackson l-a semnat cu mult timp înainte de a muri.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, în 2009, în urma unei „intoxicații grave” cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale și în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

Găsit vinovat de ucidere involuntară, medicul Conrad Murray a primit pedeapsa maximă în noiembrie 2011, fiind condamnat la patru ani de închisoare. Potrivit presei americane, Conrad Murray ar putea fi însă eliberat după ispășirea a doi ani din această pedeapsă, din cauza supraaglomerării sistemului penitenciarelor din statul California.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de...
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Bucurie imensă pentru Simona Halep. Chiar ea a făcut anunțul: Sunt recunoscătoare...
Pasca cu ciocolată, fără zahăr sau gluten. Rețetă perfectă și pentru vegani
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Ruinele unui vechi oraș din Filipine au ieșit la suprafață în urma secetei