Urșii uriași ai fiicei Prințului William au fost aduși în România. Care este motivul

Urșii uriași ai fiicei Prințului William au fost aduși în România. Care este motivul
Publicat: 26/05/2015, 18:20

Cei doi urși de pluș confecționați pentru a marca nașterea prințesei Charlotte Elizabeth Diana, fiica Prințului William și a Ducesei de Cambridge, au fost aduși în România.

La ideea Asociației Mondiale pentru Protecția Animalelor, cele două jucării au fost donate rezervației Libearty, din Zărnești, unde va fi înființat viitorul Muzeu European al Urșilor de Pluș. Cei doi urși reprezintă primele două exponate ale colecției, relatează Digi24.

Uriașele jucării au o înălțime de circa trei metri și au fost realizate în Marea Britanie, la comanda unei celebre case de pariuri, cu ocazia venirii pe lume al celui de-al doilea copil al cuplului princiar britanic.

Cei doi urși de pluș, a căror confecționare a durat două luni, au făcut turul Londrei înainte de a ajunge în România: au fost la St. Mary”s Hospital, unde s-a născut prințesa Charlotte Elizabeth Diana, și au ajuns inclusiv la Buckingham Palace și la Wesminster Abbey, clădirea care găzduiește Parlamentul britanic.

Ducesa de Cambridge, soția Prințului William, a născut o fetiță, pe 2 mai, la maternitatea spitalului St. Mary din Londra, bebelușul fiind al doilea copil al cuplului princiar și al patrulea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.