Usain Bolt anunță că a devenit tată de gemeni. Fotografia cu Thunder și Saint Leo, postată pe Instagram – FOTO

Usain Bolt anunță că a devenit tată de gemeni. Fotografia cu Thunder și Saint Leo, postată pe Instagram - FOTO
Usain Bolt are trei copii cu partenera lui, o fetiță și doi băieți / Sursă FOTO: @usainbolt - Instagram
Publicat: 21/06/2021, 20:55

Usain Bolt a anunțat printr-o fotografie postată pe Instagram că a devenit tată de gemeni, având doi băieți cărora le-a pus numele Thunder (n.r. fulger) Bolt și Saint Leo (n.r. Sfântul Leon) Bolt.

Sportivul, în vârstă de 34 de ani, a făcut anunțul Instagram de Ziua Tatălui, adăugând un emoji tip fulger lângă fiecare dintre numele copiilor săi.

Campionul olimpică a postat o fotografie cu el și partenera lui, Kasi Bennett, cu băieții lor gemeni și fiica lor Olympia Lightning, în vârstă de un an. Cuplul nu a precizat în ce dată s-au născut gemenii. Kasi Bennett a postat și o fotografie cu bebelușii, spunând că Bolt este „stânca acestei familii și cel mai bune tătic pentru micuții noștri”.

Usain Bolt, tată de gemeni

Olympia Lightning s-a născut în mai 2020, iar numele ei a fost anunțat public două luni mai târziu.

Înainte de nașterea ei, Usain Bolt posta constant informații pe rețelele de socializare despre sarcină. Cu toate acestea, nici el, nici partenera lui nu au publicat nicio informație referitoare la sarcina cu gemenii.

Usain Bolt s-a retras de la atletism în 2017 și deține în continuare recordurile mondiale de 100 și 200 de metri, făcându-l cel mai rapid om din istorie. De asemenea, este singurul om care a câștigat trei titluri olimpice de 100 de metri și 23 de medalii mari de aur în timpul carierei sale. După ce s-a retras din comeptițiile de atletism, a încercat să joace fotbal profesionist, dar a anunțat că va părăsi în 2019 că va părăsi lumea sportului.

Usain Bolt nu este prima vedetă care folosește un joc de cuvinte în numele copiilor. În 2013, Kanye West și soția sa, Kim Kardashian West, care sunt acum despărțiți, și-au numit copilul North-West. Muzicianul Jermaine Jackson și-a numit fiul, care are acum 20 de ani, Jermajesty (n.r. maiestate). Și actorul de televiziune Rob Morrow și-a numit fiica, care acum este și ea actor, Tu Morrow (n.r. mâine)