Val Kilmer s-a vindecat de cancer: Oamenii cred că încă nu mă simt bine

Val Kilmer s-a vindecat de cancer: Oamenii cred că încă nu mă simt bine
Publicat: 01/05/2017, 20:49
Actualizat: 02/05/2017, 11:17

Actorul în vârstă de 57 de ani a produs confuzie în octombrie anul trecut când a negat spusele lui Michael Douglas, prietenul său, că vedeta suferea de cancer la gât, etichetându-l pe actorul în vârstă de 72 de ani drept „prost informat”.

Cu toate acestea, în cadrul unei sesiuni de întrebări pe site-ul Reddit.com, actorul din ‘Top Gun’ a recunoscut că s-a vindecat de cancer și a spus că Michael – care s-a vindecat de cancer în 2013 – credea că starea sa era mai rea decât a fost, de fapt.

Val a fost întrebat de un fan: ”În urmă cu ceva timp, Michael Douglas a pretins că sufereați de cancer în fază terminală. Care a fost povestea din spatele acestui lucru?”, iar Kilmer a răspuns: ”Probabil că încerca să mă ajute pentru că cei din presă se întrebau unde eram în ultimul timp, și e adevărat că m-am vindecat de cancer, dar limba mea este încă umflată, deși în curs de vindecare. Pentru că încă nu sunt cum eram de obicei oamenii cred că încă nu mă simt bine.”

Inițial, Michael a pretins că Val ”suferea fix de ceea ce avea el” și a spus că lucrurile nu ”arătau prea bine”.

În luna ianuarie 2015, Val, în vârstă de 56 de ani, a fost internat în spital, după ce a suferit o hemoragie la nivelul gâtului, dar a infirmat zvonurile conform cărora ar suferi de cancer.

În emisiunea TV ‘An Evening with Michael Douglas’, prezentată Jonathan Ross, în Londra, Douglas a spus: ”Lucrurile nu au stat așa cum speram, dar m-am simțit bine. Val a fost un tip minunat, care suferă fix de ceea ce am avut eu, iar lucrurile nu par prea optimiste în privința lui. Rugăciunile mele merg către el. Din cauza asta nu ați auzit prea mult despre Val în ultimul timp.”

După interviu, Val a scris pe Facebook o postare de 424 de cuvinte despre cum fostul său coleg a înțeles lucrurile greșit când au discutat despre un nodul din gâtul său.

”Îl iubesc pe Michael Douglas dar este prost informat. Ultima oară când am vorbit cu el a fost în urmă cu doi ani, când l-am rugat să-mi rcomande un specialist pentru a obține un diagnostic pentru un nodul pe care îl aveam în gât, care nu mi-a permis să îmi continui turneul cu piesa CITIZEN TWAIN. Am fost diagnosticat de o echipă la UCLA și nu am cancer. Am încă limba umflată și sunt în curs de recuperare. (sic).”

Val Kilmer a participat la sesiunea de întrebări și răspunsuri pe Reddit ca parte a promovării versiunii cinematografice a spectacolului său teatru „Citizen Twain” despre scriitorul Mark Twain.

Val Kilmer a fost unul dintre cele mai mari staruri de la Hollywood în anii 1990. Printre rolurile importante din cariera actorului american se numără cele din filmele „Batman Forever” (1995), „Top Gun” (1986), în care l-a interpretat pe locotenentul Tom „Iceman” Kazansky, și „The Doors”, din 1991, regizat de Oliver Stone, în care l-a interpretat pe legendarul Jim Morrison.