Valentina PELINEL și Cristi BORCEA, părinți de GEMENE

Valentina PELINEL și Cristi BORCEA, părinți de GEMENE
Publicat: 01/03/2019, 20:13
Actualizat: 25/03/2019, 19:17

Valentina Pelinel a confirmat nașterea gemenelor publicând pe contul său de Facebook o fotografie care înfățișează baloane colorate în alb, roz, imprimate cu ursuleți și textul „baby girl”. Pelinel a adăugat și două nume – Indira și Rania – sugerând că așa vor fi botezate cele două fetițe.

În septembrie 2018, Valentina Pelinel (38 de ani) a confirmat cununia civilă cu Cristi Borcea, fostul finanțator al FC Dinamo, dar și faptul că vor deveni din nou părinți.

Cristian Borcea fusese eliberat, în luna iulie 2018, din Penitenciarul Jilava, după 4 ani și 4 luni de închisoare, după ce magistrații Tribunalului Ilfov au decis să-i admită cererea de eliberare condiționată.

Relația dintre cei doi a devenit publică în 2016, când Cristian Borcea era deja în închisoare de doi ani. În acel moment, Valentina Pelinel anunța că este însărcinată. După nașterea băiatului, care a primit numele Milan, în luna iunie a acelui an, Borcea a confirmat că este cel de-al șaptelea copil al său.

Cristi Borcea mai are doi copii, Alexandru, în vârstă de 6 ani, și Gloria, în vârstă de 3 ani, din mariajul cu Alina Vidican, care a durat cinci ani, până în 2016.

Din căsătoria cu Mihaela Borcea are alți trei copii, Patrick, în vârstă de 21 de ani, și gemenii Mihai și Antonia, în vârstă de 15 ani, iar din relația cu avocata Simona Voiculescu are o fiică, Carolyn, în vârstă de 12 ani.

Cristian Borceaeste în prezentdin nouîncarceratîn Penitenciarul Rahova, după ce, la începutul lunii februarie, a fost condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor, alături de Radu Mazăre, care a primit nouă ani de închisoare.

foto: Mediafax Foto / Marian Ilie