Viața extravagantă a Victoriei Swarovski, moștenitoarea „imperiului de cristal”. FOTO

Viața extravagantă a Victoriei Swarovski, moștenitoarea „imperiului de cristal. FOTO
Publicat: 20/10/2017, 12:03
Actualizat: 14/04/2018, 19:28

Fotografiile postate pe contul său de Instagram dovedesc că tânăra duce o viață de lux și ar putea trăi liniștită doar din brand-ul Swarovski. Aceasta încearcă, însă, să se remarce și profesional, participă la show-uri de televiziune, dansează, cântă și este chiar și designer vestimentar.

HAPPY Fri-yay from #paris ❤️wish you all a great weekend…

O postare distribuită de Victoria Swarovski💎 (@victoriaswarovski) pe

În luna iunie Victoria a ținut prima pagină a ziarelor cu nunta extravagantă la care a îmbrăcat o rochie de aproape un milion de dolari, astfel că fiecare aspect al vieții ei pare absolut fabulos.

It’s just magical here in #venice ,forgot how beautiful this city is! ❤️ #gondola #italy #amore pic by: @kingaleftskaportfolio

O postare distribuită de Victoria Swarovski💎 (@victoriaswarovski) pe

Tânăra s-a născut în Austria și spune despre ea că este„o fată din munți”. Cântă și compune muzică de la 12 ani, iar la 15 deja semnase un contract cu Sony. La 18 ani și-a dat seama că muzica dance nu e pe gustul ei, așa că a trebuit să-și regândească parcursul.

„Acum am 24 de ani și cred că merg în direcția potrivită. Cred că fiecare om trebuie să decidă pentru sine ce vrea să facă. Dacă îți dorești mult să faci ceva anume și ești ambițios, poți reuși. După asta mă ghidez eu”, a spus tânăra pentru Business Insider.