VIDEO. Ce a făcut o celebră actriță în timpul unei emisiuni. „Prima dată am crezut că de vină sunt tocurile”

VIDEO. Ce a făcut o celebră actriță în timpul unei emisiuni. Prima dată am crezut că de vină sunt tocurile
Publicat: 23/10/2013, 11:34
Actualizat: 13/08/2014, 22:57

Invitată în platoul emisiunii „Good Day New York”, actrița Jenna Jameson a stârnit numeroase comentarii și critici din cauza comportamentului său bizar.

Vedeta ar fi trebuit să-și prezinte cartea lansată recent, însă în timpul discuției cu cei doi moderatori ai show-ului aceasta a fost incoerentă și a ezitat să ofere răspunsuri complete. Astfel, producătorii s-au văzut nevoiți să ceară încheierea interviului mai devreme decât ar fi trebuit, pentru a pune capăt momentului jenant.

În urma emisiunii, numeroși telespectatori au sugerat că Jenna Jameson ar fi fost beată. Alții însă au venit cu o acuzație mai gravă, susținând că vedeta ar fi fost drogată, mai ales că presa internațională a relatat anterior că aceasta ar fi dependentă de analgetice narcotice.

În plus, o sursă a portalului Page Six a povestit că actrița avea probleme și cu menținerea echilibrului.

„Prima dată am crezut că de vină sunt tocurile, dar apoi a început să vorbească…”, a declarat sursa. „După interviu, s-a dus imediat să se întindă pe o canapea”, a adăugat acesta.

Totuși, impresarul Jennei a insitat că vedeta nu era decât obosită: „Nu dormise deloc după o călătorie lungă cu avionul și era extrem de obosită”.