VIDEO. Cum reacționează norvegienii când văd un copil singur în frig

VIDEO. Cum reacționează norvegienii când văd un copil singur în frig
Membrii unei asociații din Norvegia au făcut un experiment pentru a vedea câte persoane sunt dispuse să ajute un copil aflat singur, în frig, îmbrăcat subțire.

Un experiment făcut de membrii unei asociații din Norvegia ca parte a unei campanii de conștientizare a greutăților cu care se confruntă copiii din Siria în urmă războiului civil din ultimii trei ani a ajuns viral pe rețelele de socializare, scrie The Nordic Page.

Membrii organizației SOS Children’s Villages au filmat timp de două zile reacțiile locuitorilor din Oslo la vederea unui copil în vârstă de 11 ani care stătea nesupravegheat și îmbrăcat subțire, în frig, într-o stație de autobuz.

Sursă: YouTube

Modul în care au acționat norvegienii a fost emoționant, totul fiind surprins cu o cameră ascunsă și postat apoi pe internet cu titlul „I-ai da jacheta ta lui Johannes?”. Mulți s-au interesat de situația copilului, iar apoi i-au oferit acestuia mănuși, eșarfe sau chiar propriile jachete.

Campania desfășurată de asociația din Norvegia are ca scop strângerea de fonduri pentru cumpărarea de haine groase și de saltele pentru copiii din Siria.

Inchide