Alina Matis
09.10.2012
Magazin

VIDEO. „Mythbusters” demontează filmul „Titanic”. Cum putea fi salvat personajul lui Leonardo DiCaprio

Prezentatorii „Mythbusters", o emisiune TV în care mai multe mituri urbane sunt confirmate ori spulberate, au demonstrat că personajul lui Leonardo diCaprio din „Titanic" ar fi putut supraviețui, scrie Daily Mail.

Prezentatorii „Mythbusters”, o emisiune TV în care mai multe mituri urbane sunt confirmate ori spulberate, au demonstrat că personajul lui Leonardo diCaprio din „Titanic” ar fi putut supraviețui, scrie Daily Mail.

În ultima scenă din film, Jack (DiCaprio) o lasă pe Rose (Kate Winslet) să se urce pe plută și să se salveze de la moarte, în timp ce el se îneacă. Cei de la „Mythbusters” sugerează, însă, că Jack ar fi încăput și el pe plută, iar aceasta nu s-ar fi scufundat, salvându-i pe cei doi amanți de la moarte.

Regizorul peliculei, James Cameron, a declarat în mai multe rânduri că, din punctul său de vedere, pluta s-ar fi scufundat dacă atât Jack, cât și Rose se urcau pe ea.

Cu toate acestea, Adam Savage și Jamie Hyneman de la „Mythbusters” au găsit o soluție: dacă Rose și-ar fi dat jos vesta de salvare și ar fi pus-o sub plută, aceasta rămânea în afara apei, iar Jack putea să se urce și el.

VEZI AICI TESTELE CELOR DE LA „MYTHBUSTERS”.

„Ceea ce nu vreți voi să înțelegeți e că în scenariu scrie că Jack moare. Deci trebuia să moară. Poate că ne-am încurcat noi, iar pluta trebuia să fie ceva mai mică, dar în orice caz Jack trebuia să moară”, a declarat James Cameron.

Prezentatorii „Mythbusters”, alături de regizorul James Cameron (dreapta)

Inchide