VIDEO. Ultimul omagiu adus de francezi sportivei românce Valeria Borza

VIDEO. Ultimul omagiu adus de francezi sportivei românce Valeria Borza
Tragedia tinerei sportive Valeria Borza, campioană la tenis de masă la clubul Lyz les Lannoy, i-a impresionat pe mulți francezi.

Tragedia tinerei sportive Valeria Borza, campioană la tenis de masă la clubul Lyz les Lannoy, i-a impresionat pe mulți francezi. Jurnaliștii France 3 au suprins, într-un reportaj special, ultimul omagiu adus de colegii și de apropiații româncei care a murit la vârsta de 29 de ani, după ce s-a îmbolnăvit de meningită bacteriană.

„Venită din România, Valeria Borza a găsit o familie adoptivă în clubul său. Președintele acestuia o considera propria lui fiică”, notează jurnaliștii francezi.

Reprezentanții clubului, colegii și cei care a cunoscut-o și au apreciat-o pentru performanțele sale nu au adus flori la adunarea organizată pentru a-i aduce un ultim omagiu Valentinei Borza, ci au donat bani pentru ca trupul său neînsuflețit să poată fi adus în România.

Sursă: France 3

Borza a obținut de două ori titlul de campioană a Franței pe echipe la tenis de masă și era considerată una dintre cele mai bune 30 de jucătoare din Hexagon.

Inchide