VOCEA ROMÂNIEI. Cele mai bune momente de la ProTv în imagini

Publicat: 12/12/2012, 16:29
Actualizat: 29/07/2014, 20:51

VOCEA ROMÂNIEI a întregit marți seara echipa semifinaliștilor. După ce Marius Moga și Loredana și-au trimis și ei concurenții în ringul vocilor, formula completă a celor care ajung în semifinala din 14 decembrie este următoarea: Silviu Pașca, Tibi Scobiola, Laurian Manta, Julie Mayaya, Fely Donose, Vizi Imre, Cristi Nistor și Ciprian Teodorescu.

Cea de-a patra ediție live a emisiunii VOCEA ROMÂNIEI transmisă de ProTv a început în forță, cu un show oferit de Smiley și câțiva dintre foștii săi concurenți pe ritmurile piesei Wolly Bully.

Emoțiile au început să își facă loc odată cu intrarea pe scenă a primului concurent. Ciprian Teodorescu din echipa Loredanei a fost cel care a dat startul competiției cu piesa „Have you really loved a woman” a lui Bryan Adams.

AICI POȚI ASCULTA CUM A CÂNTAT CIPRIAN TEODORESCU PIESA HAVE YOU REALLY LOVED A WOMAN LA VOCEA ROMÂNIEI

„Interpretarea ta a fost ca o atingere de pană” i-a spus Smiley, în timp ce Loredana a fost impresionată de grația cu care Ciprian a cântat această piesă. La final concurentul a ținut să specifice că acest cântec a fost o dedicație specială pentru soția lui, care își aniversa ziua de naștere.

Cel de-al doilea concurent al serii a fost Robert Reamzy din echipa lui Marius Moga. Alegerea lui de a cânta din nou pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI o piesa a lui Michael Jackson a fost taxată de antrenori, care își doreau să vadă și altceva din partea lui.

AICI POȚI ASCULTA CUM A CÂNTAT ROBERT REAMZY ÎN A PATRA EDIȚIE LIVE A SHOW-ULUI VOCEA ROMÂNIEI

„Vreau să te descopar și dincolo de Michael Jackson. Sunt convinsă că există ceva foarte valoros dincolo de asta”, i-a spus Loredana.

„Am singura fată din România care dă cel mai tare rap. Ea e fata pe care am așteptat-o” a spus Loredana despre Ana Maria Alexie.

ASCULTĂ AICI CUM A CÂNTAT ANA MARIA ALEXIE MELODIA LOOK AT ME NOW PE SCENA DE LA VOCEA ROMÂNIEI

Abordarea și felul în care a cântat i-a uimit pe toți cei patru antrenori, Moga sugerându-i tinerei chiar un duet cu Silviu Pașca.

Cezar Dometi a mizat pe o balada rock, „I”m still loving you” a celor de la Scorpions, iar laudele din partea antrenorilor nu au întârziat să apară.

ASCULTĂ AICI CUM A CÂNTAT CEZAR DOMOTI MELODIA CELOR DE LA SCORPINS LA VOCEA ROMÂNIEI

„Pentru mine ești un spectacol vocal” i-a mărturisit Smiley, iar Loredana l-a completat: „Ai o tensiune interioară pe care trebuie să o păstrezi. Indiferent de ce se va întâmpla în concurs, trebuie să mergi mai departe!”.

Următorul pe lista celor care au urcat marți seara pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI a fost Teodor Manciulea, juniorul din echipa Loredanei. Prestația lui a ajuns direct la inima antrenoarei sale. „Sunt extrem de impresionată de tine. Bravo! Mi-ai demonstrat că poți să îți stăpânești emoțiile”, i-a mărturisit ea.

Vizi Imre a bătut la porțile Raiului, iar acestea s-au și deschis pentru el. „Knocking on Heaven”s Door” e piesa cu care acesta a impresionat marți seara jurații de la VOCEA ROMÂNIEI.

ASCULTĂ AICI CUM A CÂNTAT VIZI IMBRE KNOCKUNG ON HEAVEN’S DOOR LA VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2

„Tu te-ai născut talentat, dar cel mai mult îmi place la tine că muncești. Dacă ți se dă ceva de făcut, tu faci!”, i-a spus antrenorul său, Marius Moga. „Vizi, tu ai o energie extraordinară și se vede că ești un om bun și pozitiv prin tot ceea ce faci” au fost și remarcele Loredanei.

„Acum ori niciodată!”, acesta a fost principiul după care s-a ghidat Cristi Nistor pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI.

AICI POȚI ASCULTA CUM A CÂNTAT CRISTI NISTOR MELODIA IT’S MY LIVE A LUI BON JOVI PE SCENA DE LA VOCEA ROMÂNIEI

Show-ul lui a avut însă efectul scontat. „Cânți cu o lejeritate extraordinară. Cânți ca și când ai bea apă! Indiferent ce piesă trebuie să cânți, intri în lumea ta și faci spectacol. Ai o energie care ne înnebunește!” a declarat antrenoarea sa, Loredana.

Ultimul concurent al serii a fost Fely Donose. Concurenta de la VOCEA ROMÂNIEI a urmat ad literam titlul piesei pe care a cântat-o, „Don”t let go” și nu s-a lăsat până nu i-a impresionat pe toți cei patru antrenori. „Ai o voce splendidă” i-a spus Horia Brenciu, Loredana i-a mărturisit că i-a plăcut mai mult ca niciodată prestatia ei, iar Moga a conchis: „Sunt mândru când te aud cântând așa frumos!”.

Momentele special nu au lipsit nici în această ediție a emisiunii VOCEA ROMÂNIEI. Horia Brenciu a venit pe scenă însoțit de câțiva dintre foștii săi concurenți. „Get out of my dreams” e piesa pe care antrenorul a ales-o pentru echipa sa.

Marius Moga și concurenții săi au ales să cânte o piesă pe care Marius a compus-o special pentru această seară – „Continua”, versurile fiind un îndemn adresat fiecăruia dintre concurenți de la VOCEA ROMÂNIEI: acela de a-și urma visul și de a merge mai departe pe drumul pe care și l-au ales.

Loredana și echipa ei au avut un mesaj clar: „Simply the best”! Prestația lor a ridicat sala în picioare și toată lumea a început să danseze.

Rusoiacele de la t.A.T.u, reunite special pentru prezența la VOCEA ROMÂNIEI au cântat hit-urile care le-au făcut celebre: „All the things she said” și „It”s all about us”.

Marți seara, primul cuvânt a fost însă al publicului, care a decis ca Ciprian Teodorescu și Fely Donose să meargă direct în semifinală. Loredana a avut de ales între Cristi Nistor și Ana Maria Alexie, alegându-l pe Cristi pentru etapa următoare, iar Marius Moga a trebuit să decidă între Vizi Imre și Robert Reamzy, primul dintre cei doi ocupând în cele din urmă un loc în semifinală.

O singura ediție a mai rămas până la aflarea marelui câștigător al celui de-al doilea sezon de VOCEA ROMÂNIEI. Vineri, 14 decembrie, se va disputa semifinala show-ului de la ProTV, urmând ca în a doua zi de Crăciun, pe data de 26 decembrie să se difuzeze finala de la VOCEA ROMÂNIEI.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului