VOCEA ROMÂNIEI. Cine sunt concurenții lui Horia Brenciu care merg în etapa confruntărilor

Publicat: 05/11/2012, 19:35
Actualizat: 18/05/2015, 20:52

Începând cu această săptămână, la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2 începe etapa CONFRUNTĂRILOR.

După ce și-au format echipe de câte 14 concurenți, fiecare antrenor va stabili duete între membrii echipei sale, în urma cărora unul dintre ei va fi eliminat.

Mai jos puteți vedea cine sunt concurenții care fac parte din echipa lui Horia Brenciu.

Maria Alexievici, din Alba Iulia, este concurenta care a reușit să stârnească hohote de râs atunci când a spus că o să îl aleagă pe „nenea Brenciu”. „Fiind la liceul de muzică am cântat de la o vârstă fragedă, însă ca și solist vocal am început doar la vârsta de 19 ani. Dragostea pentru muzică mi-a fost insuflată de către sora mea”, a declarată concurenta pentru ProTv.

Aceasta a mai povestit că nu a urmat cursuri de specialitate, deși și-ar fi dori foarte mult. „Admiterea la Conservatorul de muzică din Cluj a fost pentru mine un moment crucial și acolo am descoperit cu adevărat dragostea pentru pian. Pentru mine muzica este un mod de a trăi. Fără muzică toată viata mea ar fi tristă și gri. Doresc să învăț cât mai multe, să mă dezvolt, atât din punct de vedere pianistic cât și vocal”, mai spune tânăra.

Maria Cojocaru, o tânăra din Sibiu, a întors toate cele patru scaune la doar câteva momente după ce a început să cânte. Pentru a o convinge, Horia Brenciu a mers până-n pânzele albe. Pentru că Maria a ales să cânte desculță, Horia nu a ezitat să rămână și el în picioarele goale pe scenă, plimbându-se dintr-o parte în alta și enumerând motivele pentru care ar trebui să fie ales.

Izabela Simion, o tânără de 21 de ani din Târgoviște, a fost cea care l-a determinat pe Horia Brenciu să se întoarcă în prima ediție a show-ului VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2. „Je t”aime” i-a spus aceasta la sfârșitul melodiei, iar momentul s-a încheiat cu un dans între cei doi.

Mihai Grigoraș și-a încercat pentru a doua oară norocul la VOCEA ROMÂNIEI, iar de data asta a reușit să întoarcă scaunul lui Horia Brenciu. „Talentul cred că îl moștenesc de la mama mea care în prezent este cadru didactic. În tinerețea ei a fost și profesor de vioara, chitară și mandolin”, a mărturisit Mihai.

Manta Laurian, un băiat de numai 16 ani, a fost una dintre revelațiile audițiilor pe nevăzute de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2. Adolescentul a reușit să întoarcă toate cele patru scaune și să îi uimească pe antrenori cu calitățile sale vocale.

„Îmi aduci aminte de mine la 16 ani, când mergeam la Mamaia” i-a spus Loredana. „De asta e frumoasă emisiunea asta. Pentru că avem parte de surprize de genul asta. Eu când am auzit vocea ta, credeam că e a unui băiat de 25 de ani cel puțin”, a mai adăugat și Smiley. Cel mai convingător a fost însă Horia Brenciu, cel care a reușit să îl ia la el în echipă.

Camelia Sterea este studentă în Scoția, la o universitate din Glasgow. A venit la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, cu gândul de a-și crea o carieră în industria muzicală. „Muzica a fost dintotdeuna cea mai mare pasiune a mea. Cânt de când mă știu și întotdeauna am încercat să ajung la inima oamenilor cu vocea mea. Cu toate că o buna perioadă am lăsat muzica pe un loc secund, încercând să urmez o facultate pentru a avea un job decent, ironia sorții a făcut ca tot din muzică să câștig bani”, a povestit concurenta pentru ProTv.

Cristea Ioana Bianca face parte din echipa lui Horia Brenciu. Emoțiile au fost atât de mari pentru ea încât după ce a coborât de pe scenă nu se putea opri din plâns. „Am început să cânt de la 3 ani. Părinții mei au fost cei care au descoperit că am voce, aceasta moștenind-o de la tatăl meu. Ambii părinți sunt iubitori de muzică și mi-au insuflat și mie această dragoste”, a declarat Bianca.

Nicolae Cristian Robert a intrat în echipa lui Horia Brenciu în primele 10 secunde de când a început să cânte. Atât i-a luat antrenorului să apese butonul. Deși aflat la primul concurs de acest gen din viața lui, Cristian s-a descurcat foarte bine, asigurându-și din prima un loc în etapa următoare, cea a CONFRUNTĂRILOR.

Julie Mayaya, moldoveanca cu rădăcini în Congo a fost una dintre revelațiile EPISODULUI 4 ale emisiunii VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2. Scaunele celor patru antrenori s-au întors imediat, iar lupta a început. Pentru a fi cât mai convingător, Horia Brenciu a ținut să o îmbrățișeze pe Julie, însă nici ceilalți antrenori nu s-au lăsat mai prejos. Decizia concurentei a fost însă clară, iar Horia Brenciu a fost antrenorul ales de tânără pentru a merge mai departe în competiția VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2.

Diana Moșneagu în vârstă de numai 15 ani a reușit să ocupe un loc în echipa lui Horia Brenciu. Deși inițial i-a fost teamă să se înscrie în concurs, Diana merge mai departe în etapa CONFRUNTĂRILOR.

Marius Bălan, concurentul care a reușit să îl convingă pe Horia Brenciu că are tot ce îi trebuie pentru a face parte din echipa lui. „Motivația principală pentru care am vrut sa vin la VOCEA ROMÂNIEI este dorința de afirmare în cadru profesionist. Îmi doresc să învăț cât mai multe din experiența asta pe care o găsesc foarte importantă la momentul acesta”, a spus Marius.

Dalma Kovács avea la grădiniță cea mai puternică voce din grupul ei, iar în școala primară dădea tonul melodiilor în orele de muzică. Mama a fost cea care i-a trimis, pe Dalma și pe fratele ei, la Școala Populară de Arte, secția canto. Având spectacole în cadrul școlii, a fost cooptată să facă parte din trupa Vertigo ca solistă. Au urmat doi ani de jazz intens, cu concerte multe și ore de studiu vocal.

Dalma Kovacs a urcat pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, cântând melodia „A night like this”. Loredana a fost primul antrenor care a întors scaunul, urmată la scurt timp de Smiley. Horia Brenciu nu a stat nici el prea mult timp pe gânduri înainte să apase butonul. Marius Moga s-a întors și el cu doar câteva minute înainte de finalul melodiei. Concurenta a ales să meargă mai departe în show alături de Horia Brenciu.

Vlad-Mihail Simon este solist vocal și trompetist în trupa „The Renegades”. A început să cânte la 8 ani ca soprană în corul bisericii din Ineu. La 12 ani a compus prima piesă cu ajutorul tatălui său, iar la 14 ani a intrat la Liceul Militar de Muzică din București. Muzica înseamnă totul pentru el, aceasta dă sens vieții lui.

Acesta a urcat pe scenă cântând melodia „Faith”. Horia Brenciu s-a întors încă de la primele note pe care tânărul le-a scos. Brenciu nu a fost singurul jurat care l-a vrut în echipa sa. Marius Moga a apăsat și el butonul aproape de finalul meldoiei. Horia Brenciu a fost juratul de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, ales de tânăr.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO. Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vândut la licitaţie pentru...
Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
BREAKING! Anunț de la Buckingham despre starea de sănătate a Regelui Charles. Comunicat oficial emis...
Boala care se răspândește RAPID în lume! Record de îmbolnăviri: experții avertizează populația
Investiţie de 165 de milioane de euro în România. Oraşul unde se va construit un...
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
GABRIELA FIREA, marea lovitură în politică. RĂSTURNARE de situație, chiar înainte de alegeri
Misterul icoanei de Florii. De ce apare Hristos trist
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Pericolul din micii de 1 Mai! ANPC trage un semnal de alamă: „Aveți grijă la...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Frații Lumière și Revoluția Cinematografică