VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2. Cele mai bune momente ale primei ediții Live în imagini

Publicat: 28/11/2012, 19:56
Actualizat: 22/08/2014, 08:55

Competiția de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, a devenit tot mai strânsă.

În deschiderea serii, cei patru antrenori au adus un omagiu muzicii și au spus într-un suflet și-ntr-o singură voce „Thank you for the music”, după ce Horia Brenciu și-a făcut intrarea pe ritmul melodiei „Fac ce-mi spune inima”, Marius Moga s-a dus „Tot mai sus”, Smiley a fost un „Dead Man Walking”, iar Loredana a interpetat ultimul sau hit, „Apa”.

Concurenta care a spart gheața la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, a fost Loredana Ciobotaru, „pisica blândă”, cum a numit-o antrenorul Horia, felicitată de toți cei patru antrenori. Jurații au apreciat faptul că a reușit să ducă la bun sfârșit o melodie grea din repertoriul lui Michael Jackson, dar au laudat-o și pentru look-ul completat de atitudinea sa.

Antrenorul său Smiley a fost mândru de concurența lui și s-a arătat încântat de faptul că lucrurile au ieșit exact așa cum și-a dorit. „Locul tău e pe scena, aici, la VOCEA ROMÂNIEI, dar și pe viitor pe orice scenă din România sau de oriunde din lume”, a exclamat Smiley. Legat de comentariile acestuia, ceilalți trei antrenori au căzut de acord că „Smiley începe mic și termină mare”.

Deși a cântat extraordinar și a reușit să arate că are un timbru absolut deosebit, o prezență scenică plăcută și că poate face față cu brio unui cântec extrem de greu, Laura Gherescu. „Nicole Kidman de România”, cum a fost supranumită, a pierdut șansa de a merge mai departe în fața Loredanei Ciobotaru, care a fost aleasă de Smiley să meargă mai departe în show-ul VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2.

Cel care a fost favoritul publicului și s-a situat pe primul loc în topul preferințelor acestuia a fost Silviu Pașca, pe care oamenii l-au apreciat și l-au votat în număr mare. Acest lucru îi va sterge lui Silviu gustul amar pe care i l-au lăsat comentariile oamenilor, care l-au găsit antipatic. „Bine ai venit în grup!”, i-a zis Horia, dându-i de înțeles că nu trebuie să pună la suflet faptul că întotdeauna vor fi oameni care îl vor îndrăgi și oameni care nu îl vor placea. Faptul că numarul celor care-l simpatizează este mult mai mare decât al celor care-l antipatizează a fost demonstrat aseară, când cele care l-au propulsat pe primul loc au fost tocmai voturile telespectatorilor. Silviu Pașca a fost aseară „Eminem de România”, o prezență specială care a reușit să cânte, dar să și facă rap într-un stil inconfundabil. „Silviu Pașca este pariul meu cu VOCEA ROMÂNIEI, a spus Smiley, foarte mulțumit de prestația concurentului său.

Cel care a obținut cel mai mare număr de voturi din partea publicului dintre concurenții Loredanei a fost Ciprian Teodorescu, caracterizat de antrenoarea sa drept un cavaler desăvârșit, un om pentru care fair-play-ul este lege, discret, cu mult bun simț și cu o masculinitate pe care nu și-o afișează în mod ostentativ. Mai mult, Ciprian a reușit să facă în așa fel încât orice melodie să pară simplă și ușor de cântat. „Cel mai cool bărbat din concurs”, cum l-a numit Loredana, a evoluat extraodinar pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, transmițând energie și pofta de viață, fapt pentru care a fost răsplătit cu voturile publicului.

Chiar dacă a avut cea mai bună prestația a sa din concurs de până acum, Daria Corbu a pierdut pariul cu VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2. Alegerea Loredanei pentru următoarea etapă a competiției a fost Ana Maria Alexie. Antrenoarea a făcut o paralelă între frumoasa brunetă și calul de curse pe care nu pariază nimeni, dar care face o figură extraordinară și iese câștigător. „Ai cântat perfect, ai fost incredibilă”, a laudat-o Loredana pe Ana Maria, cea pe care o consideră un talent rar, cu o dexteritate incredibilă pentru cei 17 ani ai ei.

Răsfațatul clasamentului din echipa lui Horia Brenciu a fost Vlad Simon, cel care a cucerit publicul cu vocea, trompeta și hotărârea sa. „Ești tare, mă!”, i-a spus antrenorul său, care i-a admirat mai ales „partea lui de nebunie”, cea care îl determină să cânte din tot sufletul și cu toată dăruirea.

Chiar dacă despre Maria Cojocaru a spus în repetate rânduri ca este un fenomen, Horia Brenciu a ales să meargă mai departe cu Dalma Kovacs, cea care l-a facut foarte mândru că i-a fost antrenor. „Sunt foarte fericit și mândru că ești în echipa mea, mă bucur că te susțin și patrupedele, că ai ascultat tot ce ți s-a spus. „Dalma a riscat și iată ca a câștigat!”, a spus fericit Horia.

„Dacă vreți să îmbogățim industria muzicală cu o voce foarte bună, trebuie să-l votați pe Vizi!” a sunat îndemnul lui Marius Moga, luat în serios de telespectatori. Astfel, prima opțiune a publicului pentru echipa lui Moga a fost Vizi Imre, care a obținut cel mai mare număr de voturi.

Lui i s-a alăturat Fely Donose, cea care l-a făcut pe Marius să declare răspicat: „Mă bucur foarte tare că m-ai ales pe mine și că ești în echipa mea. Știu că poți să cânți orice. Ai o voce atât de bună încât nu-mi pasă de oamenii care nu te plac, ci doar de cei care te plac și care or să te voteze”.

Și pentru că Moga a vorbit în echipa sa de la VOCEA ROMÂNIEI despre excelență, decizia de a alege între Fely și Maria Mirabela a fost una greu de luat. Chiar dacă Maria Mirabela Cismaru a părăsit concursul, Marius a promis că amândouă vor fi ascultate și văzute la radio și pe micul ecran, exprimându-și nu o dorință, ci o certitudine.

Lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro, precum și pentru titlul de VOCEA ROMÂNIEI, plus un contract cu Universal Music pentru cel puțin un album single continuă sâmbătă, 1 decembrie, când încă 2 concurenți din fiecare echipă vor merge în faza următoare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
Gruparea Hamas ia în calcul depunerea armelor. Care este condiţia pentru ca acest lucru să...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
"Atunci o bag pe nevastă-mea la înaintare". Ce nu le poate refuza niciodată Alex Velea...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trucul simplu și rapid prin care să-ți schimbi instant viața în bine