VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2. Cine sunt concurenții alături de care Smiley merge în etapa CONFRUNTĂRILOR

Publicat: 06/11/2012, 19:42
Actualizat: 19/05/2015, 04:48

Prima etapă a CONFRUNTĂRILOR, din cadrul emisiunii VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, este difuzată marți, 6 noiembrie, la ProTv, începând cu ora 20.15.

După ce și-au format echipe de către 14 concurenți, fiecare antrenor va stabili duete între membrii echipei sale, în urma cărora unul dintre ei va fi eliminat.

Mai jos, concurenții care fac parte din echipa lui Smiley.

Elena Vasile, 37 de ani, este solist vocal în trupa Electric Fence și vocal trainer la Rockstudios.ro. A început să cânte la 12 ani, după vinilurile de pe vremuri. După terminarea școlii generale, s-a înscris la Școala Populară de Artă din Buzău, secțiunea canto și a început să participe la festivaluri. La 18 ani a intrat într-o orchestra live, apoi a plecat să cânte în Japonia. A făcut parte din trupele HORA și RAZA, cea din urmă devenită Electric Fence. Elena Vasile a urcat pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, cântând melodia „Uf I were a boy”. Smiley a fost singurul antrenor care s-a întors.

Cristina Caraman, colega de trupa a lui Marcel Lovin, concurent în primul sezon, a venit la „Audițiile pe nevăzute” ale show-ului VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2. Cristina a reușit să întoarcă scaunul lui Smiley, recunoscând că el era cel „vizat”.

Matei Sorescu este un tânărul din Timișoara care își dorește cu orice preț o carieră în muzică, acesta nefiind la prima lui încercare de a se lansa în această industrie. Matei va merge mai departe în show-ul VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, alături de Smiley.

George Liliac, explozia de energie de pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, face și el parte din echipa lui Smiley. „Muzica pentru mine înseamnă totul și asta pentru că prin cânt mă pot exprima cel mai bine, îmi pot exprima sentimentele, pot comunica”, a declarat concurentul.

Loredana Ciobotaru a fost una dintre surprizele celui de-al doilea episod al emisiunii VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, difuzat de ProTv. Nu doar că a reușit să întoarcă cele patru scaune, dar a iscat o adevărată bătălie între antrenori. „Îmi place fata asta”, a spus Moga, „Canți senzațional, arați senzațional și vorbești foarte frumos” a mai adăugat și Smiley. După ce s-au duelat în cuvinte, Loredana a ales în cele din urmă să meargă în echipa lui Smiley. Comentariile celorlalți antrenori, dar și ale lui Pavel Bartoș nu au întâziat să apară, toți patru bătând apropouri despre această „echipa”.

Selaru Ion a fost una din „extravaganțele” de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2. Cu o interpretare specială a piesei „Aisha”, acesta a reușit să întoarcă imediat scaunul lui Smiley, impresionat de prestația lui.

Andreea Olariu a stârnit o luptă acerbă între antrenori. Inițial, Horia a încercat să-i țină scaunul lui Marius Moga, pentru ca el să nu se întoarcă. Vocea incredibilă a Andreei a dus însă la o adevărată dispută. „La mine e o chestie organică. Când aud o voce vreau neapărat să o cunosc”, a spus Horia Brenciu, după care a plecat în backstage pentru a-i cunoaște părinții Andreei, încercând astfel să o convingă să vină în echipa lui. Reacțiile celorlalți antrenori nu s-au lăsat așteptate. „Nu mi se pare o luptă corp la corp, atâta vreme cât corpul nu e în scaun”, a spus Smiley. Odată ajuns la prinții Andreei, Pavel a încercat să-l „sechestreze”.

Laura Gherescu a reușit să stârnească o dispută între Smiley și Marius Moga, cei doi antrenori care și-au dorit-o în echipă. În cele din urmă, frumoasa roșcată a ales să mearga pe mâna lui Smiley.

Silviu Pasca, pe care telespectatorii îl cunoașteau deja din timpul emisiunii ROMÂNII AU TALENT, a venit la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, pentru a-i convinge pe cei patru jurați ai show-ului de la ProTv că merită să meargă în etapa următoare. Silviu a reușit să întorcă scaunul lui Smiley și pe cel al Loredanei. Alegerea lui a fost însă una clară: Smiley.

Eduard Buday a reușit să treacă cu succes de audițile pe nevăzute de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, EPISODUL 4. Acesta a reușit să-l facă pe Smiley să se întoarcă și a fost felicitat pentru timbrul vocii sale, Horia Brenciu regretând în final că nu s-a întors și el.

Dupa o carieră de economist, Camelia Marinescu a hotărât să renunțe la tot pentru marea ei pasiune: muzica. Vocea ei a reușit să întoarcă scaunele lui Horia și pe cel al lui Smiley, alegând să mearga mai departe în concurs alături de echipa lui Smiley.

Un nume deja cunoscut în industria muzicală, Tibi Scobiola și-a dorit să facă un pas înainte în carieră. Prezența lui la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, EPISODUL 5 este o încercare de a schimba un pic din mentalitatea oamenilor, după cum el a afirmat. Cei patru antrenori s-au întors numaidecât, uimiți în prima fază de ce au descoperit pe scenă. După cum era de așteptat fiecare antrenor a încercat să îl atragă în echipa lui, dar decizia lui Tibi Scobiola a fost una fermă: Smiley.

Dragoș Cristiu a învățat să cânte la chitara de la vârsta de 8 ani, cand s-a deschis un parc de distracții la el în cartier. A început la 9-10 ani să cânte, a participat doar la câteva festivaluri, în schimb a fost genul de solist care a cântat toată ziua. Mai târziu s-a îndrăgostit de muzica bisericească. Dragoș a venit la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, și a cântat piesa „Yersterday”, melodie cu care i-a convins pe Smiley și pe Marius Moga să își întoarcă scaunele la „Audițiile pe nevăzute”. Dragoș Cristiu a ales să meargă mai departe în show-ul de la ProTv alături de Smiley.

Ghoerghe Mihail, în vârstă de 27 de ani, a început studiul pianului de la vârsta de 7 ani la Liceul de Artă Constanța, îndemnat de mama lui, iar la 12 ani a primit cadou un pian. Acesta i-a convins pe Horia Brenciu și pe Smiley să apase butonul. Smiley i-a apreciat melodia pe care Mihail Gheorghe a ales-o pentru „Audițiile pe nevăzute” de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2 și i-a spus: „Te vreau în echipa mea”. Concurentul nu a stat mult pe gânduri și l-a ales pe Smiley.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York