VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2. Cine sunt concurenții care i-au impresionat pe LOREDANA, HORIA BRENCIU, SMILEY și MARIUS MOGA, ediția trecută

Publicat: 30/10/2012, 17:31
Actualizat: 29/07/2014, 20:49

VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, EPISODUL 6 va fi difuzat în această seară de ProTv, începând cu ora 20.15.

Au mai rămas doar câteva locuri în echipele de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, iar la finalul EPISODULUI 6 cei patru antrenori: SMILEY, LOREDANA, MARIUS MOGA și HORIA BRENCIU vor avea fiecare câte 14 concurenți.

Cea de-a cincea ediție a show-ului transmis săptămâna trecută de ProTv a adus și de aceasta dată concurenți unul și unul.

Ștef Răzvan a reușit să o convingă pe Loredana să-și întoarcă scaunul și, în același timp, i-a demonstrat și iubitei sale că are toate motivele să-și continue cariera muzicală. Răzvan a mărturisit că ea nu e deloc de acord că el să cânte și ca, de multe ori, trebuie să-i ascundă prietenei sale faptul ca are concerte.

Cristina Bondoc este deja cunoscută telespectatorilor ProTV din finala show-ului ROMÂNII AU TALENT, dar a reușit să impresioneze încă o dată și la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2. Loredana, Marius Moga și Horia Brenciu și-au întors scaunele vrăjiți de vocea ei, dar alegerea Cristinei Bondoc a fost una singură: Marius Moga. După decizia Cristinei, Horia Brenciu a ajuns și el la o concluzie: „Cred că anul viitor îmi fac cârlionți”.

Diana Moșneagu în vârstă de numai 15 ani a reușit să ocupe un loc în echipa lui Horia Brenciu. Deși inițial i-a fost teamă să se înscrie în concurs, Diana merge mai departe în etapa „Confruntărilor”.

Dupa o carieră de economist, Camelia Marinescu a hotărât să renunțe la tot pentru marea ei pasiune: muzica. Vocea ei a reușit să întoarcă scaunele lui Horia și pe cel al lui Smiley, alegând să mearga mai departe în concurs alături de echipa lui Smiley.

În vârstă de 20 de ani, Claudiu Zamfira din Târgoviște merge mai departe în echipa lui Marius Moga. Acesta a reușit să îl convingă pe antrenor în ultima secundă a prestației sale.

Teodor Manciulea, puștiul de 16 ani, a reușit să stârnească o adevărată dispută între antrenori. Loredana, Marius Moga și Horia Brenciu și l-au dorit la ei în echipa. „Ți-ai pus sufletul pe tavă în fața noastră. Trebuie să fii în echipa mea”, i-a spus Loredana. „Ești ceea ce îi lipsește industriei muzicale românești!”, a declarat Marius Moga. La finalul duelurilor verbale, Teodor a ales să meargă în echipa Loredanei cântând piesa „O inima de 16 ani”.

Mihai Toma a lăsat IT-ul pentru muzică și a reușit să meargă mai departe în echipa lui Marius Moga. Lupta pentru tânărul IT-ist s-a dus între Marius și Loredana Groza, dar complimentele au venit și din partea celorlalți antrenori.

Un nume deja cunoscut în industria muzicală, Tibi Scobiola și-a dorit să facă un pas înainte în carieră. Prezența lui la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, EPISODUL 5 este o încercare de a schimba un pic din mentalitatea oamenilor, după cum el a afirmat. Cei patru antrenori s-au întors numaidecât, uimiți în prima fază de ce au descoperit pe scenă. După cum era de așteptat fiecare antrenor a încercat să îl atragă în echipa lui, dar decizia lui Tibi Scobiola a fost una fermă: Smiley.

Seara a fost încheiată de Marius Bălan, concurentul care a reușit să îl convingă pe Horia Brenciu că are tot ce îi trebuie pentru a face parte din echipa lui.

ProTV difuzeaza în această seară ultima ediție a „Audițiilor pe nevăzute” de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2. Astfel, la finalul EPISODULUI 6 echipele vor fi completate, astfel încât fiecare antrenor va avea câte 14 elevi.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Xi Jinping vizitează Franţa, Ungaria şi Serbia pe fondul disputei privind tarifele comerciale din UE
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
A murit una dintre cele mai mari voci din România. Moartea sa a îngrozit toată...
Victoraș Micula, mașini de sute de mii de euro. Dani Mocanu aproape că l-a lăsat...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
MESAJE de PAȘTE 2024. Impresionează-ți rudele și prietenii de Sărbătorile Pascale