VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2. Cine sunt concurenții din echipa Loredanei care se vor duela în etapa CONFRUNTĂRILOR

Publicat: 05/11/2012, 22:26
Actualizat: 26/08/2014, 13:00

Marți, 6 noiembrie, la ProTv, începe prima ediție a CONFRUNTĂRILOR din cadrul emisiunii VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2.

După ce și-au format echipe de către 14 concurenți, fiecare antrenor va stabili duete între membrii echipei sale, în urma cărora unul dintre ei va fi eliminate.

Mai jos puteți vedea cine sunt concurenții care fac parte din echipa Loredanei.

Daria Corbu, din București, este fata care a impresionat-o pe Loredana. Tânăra a început cursuri de pian la vârsta de 5 ani, împinsă de bunicii mei. „Când am intrat la școală, am făcut în paralel Liceul de Muzica la pian, în liceu m-am mutat la secția de canto clasic, apoi Facultatea de muzică din București, secția Pedagogie Muzicală”, a declarat Daria Corbu.

Ștefan Gheorghiu, bărbatul cu voce de negru, a fost adjudecat de Loredana. „Pentru mine VOCEA ROMÂNIEI reprezintă un moment definitoriu în viața mea muzicală fragedă, întrucât mă va ajuta să fac un prim pas important într-o eventuală recunoaștere pe plan național”, a precizat Ștefan Gheorghiu.

Ciprian Teodorescu este arhitect în Iași și a reușit să întoarcă toate cele patru scaune ale antrenorilor. „Îmi place să merg după ce mi se arată prima oară”, a spus el în momentul în care a ales-o pe Loredana drept antrenor pentru etapele următoare ale concursului VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2.

Bernard Lazar și-a asigurat un loc în echipa Loredanei, primind și laude din partea celorlalți antrenori de la VOCEA ROMÂNIEI. „Pentru mine muzica înseamnă relaxare. De multe ori când sunt trist sau nervos, muzica reușește să mă calmeze și mă face să-mi regăsesc liniștea. Prin muzica îmi pot exprima cel mai ușor sentimentele făcându-i pe cei ce mă ascultă să trăiască alături de mine emoțiile pe care le simt în acel moment. Pe viitor , mi-aș dori să ajung un cunoscut cântăreț de muzică ușoară și un compozitor foarte bun”, a precizat tânărul.

Cristi Nistor face parte din categoria concurenților care au deja o istore pe scena muzicală. Acesta a cântat alături de Simona Nae celebra piesă, „Coji de portocale”, dar a venit la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, pentru a face un nou pas în carieră. Cristi va merge în etapa CONFRUNTĂRILOR alături de Loredana. Seara s-a încheiat cu prestația Cameliei Sterea, a cărei voce l-a convins pe Horia să o ia la el în echipă.

Ana Maria Alexie a venit foarte hotărâta din start: își dorea să intre în echipa Loredanei. Asta s-a și întâmplat. Timbrul ei special și siguranța cu care a interpretat piesa lui Amy Winehouse, au convins-o pe artistă să apese butonul.

Nicoleta Gavriliță a venit de la Chișinău, gata să demonstreze că merită titlul de VOCEA ROMÂNIEI. Loredana a crezut în potentialul ei și nu a evitat să își întoarcă scaunul. „Consider că acest concurs va fi încă o treaptă spre cariera mea de artistă și-mi va oferi șansa de a cunoaște și de a colabora cu oameni mari din industria muzicii românești. Îmi doresc să acumulez cât mai multă experiență în ceea ce ține de prestațiile live, să încerc cât mai multe stiluri și genuri muzicale. Aș vrea să-mi demonstrez că pot mult mai mult decât am realizat până în prezent, să mă depășesc pe mine însămi”, a declarat tânăra.

După ce și-a încercat norocul la ROMÂNII AU TALENT, Gheorghe Vijai a decis să concureze și pentru titlul de VOCEA ROMÂNIEI. Loredana a fost cucerită de glasul lui și l-a luat numaidecât la ea în echipă. „Am început să cânt încă de la o vârstă foarte mică, nu mai știu exact . Familia mea a observat în timp că am ureche muzicală și voce dar nu au dat importanță. Talentul nu cred că îl moștenesc de la ai mei pentru că nimeni din familia mea nu are voce”, a precizat Gheorghe Vijai.

Ricardo Caria, un portughez de 34 de ani, a impresionat la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, EPISODUL 4. Acesta a reușit să-i întoarcă pe Smiley și Loredana. „Te vreau în echipa mea. Eu m-am întors prima”, a spus Loredana și l-a convins pe Ricardo să aleagă echipa ei.

Magdalena Cichirdan, de 27 de ani, din București, a reușit să o convingă pe Loredana să se întoarcă încă de la primele acorduri. Tânăra a interpretat melodia „Somewhere over the Rainbow”. Loredana a spus că a fost impresionată de timbrul și profunzimea vocii Magdalenei. Antrenoarea a apreciat, de asemenea, și felul în care a interpretat melodia, căreia i-a adus un suflu nou.

Teodora Secui are 21 de ani și a mai cântat „peste tot în Constanța”, după cum ea însăși a mărturisit. La audițiile pe nevăzute de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, a reușit s-o convingă doar pe Loredana să se întoarcă, însă a provocat dezbateri aprinse între cei patru jurați. „Mi s-a părut că ești ușor nesigură”, i-a reproșat Marius Moga. „Am avut emoții”, a răspuns Teodora.

Ștef Răzvan a reușit să o convingă pe Loredana să-și întoarcă scaunul și, în același timp, i-a demonstrat și iubitei sale că are toate motivele să-și continue cariera muzicală. Răzvan a mărturisit că ea nu e deloc de acord că el să cânte și ca, de multe ori, trebuie să-i ascundă prietenei sale faptul ca are concerte.

Teodor Manciulea, puștiul de 16 ani, a reușit să stârnească o adevărată dispută între antrenroi. Loredana, Marius Moga și Horia Brenciu și l-au dorit la ei în echipa. „Ți-ai pus sufletul pe tavă în fața noastră. Trebuie să fii în echipa mea”, i-a spus Loredana. „Ești ceea ce îi lipsește industriei muzicale românești!”, a declarat Marius Moga. La finalul duelurilor verbale, Teodor a ales să meargă în echipa Loredanei cântând piesa „O inima de 16 ani”.

Alexandru Simion este solist vocal al trupei Shopatlu. A început să cânte de la vârsta de 8 ani în corul școlii generale, iar în liceu a fost vocea principală a corului școlii. A intrat la facultatea de Interpretare Muzicală pe locurile bugetate de stat, dar a renunțat după un an ca să se mute în Bucuresti și să cânte alături de cei de la Shopatlu. Concurentul merge mai departe în show-ul VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, difuzat de ProTv, alături de Loredana.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Un traseu popular din Barcelona, șters de pe Google și Apple Maps din cauza turiștilor...