VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2. Cine sunt concurenții din echipa lui Moga care au ajuns în etapa LIVE

Publicat: 27/11/2012, 19:28
Actualizat: 30/07/2014, 00:18

Marți, 27 noiembrie, ProTv difuzează prima ediție a show-ului VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2.

În prima ediție live a show-ului VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, cei patru antrenori vor aduce în fața publicului trei din cei șase concurenți din echipa lor. La finalul ediției, doar doi vor merge mai departe.

Marius Moga a ales să meargă mai departe la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, alături de Fely Donose, Vizi Imre, Maria Mirabela Cismaru, Cezar Dometi, David Bryan și Robert Reamzy.

● Fely Donose este o tânără din Timișoara care și-a dedicat întreaga viață muzicii, iar antrenorii de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, au fost vrăjiți de ce s-a întâmplat pe scenă. Smiley și Marius au avut nevoie de doar câteva versuri pentru a-și întoarce scaunele, iar Horia nu a putut să nu apese și el pe buton. În cele din urmă, Fely a decis să-și continue drumul la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2 în echipa lui Marius Moga.

● Vizi Imre s-a apucat de muzică în liceu, la 14 ani, când a început studiul la o chitară pe care o primise cadou de ziua lui, când împlinise 9 ani. A fost autodidact. Înclinația către muzică a moștenit-o de la mama sa. După 3 luni de studiu, s-a apucat de bas și s-a îndrăgostit de acest instrument. În clasa a zecea, a devenit basistul unei trupe de goth metal care mai există și astăzi. În prezent, face parte dintr-o trupa de pop-rock ungurească – Titan.

Acesta a urcat pe scenă cântând melodia „Roxanne”. În picioarele goale, el i-a convins din primele secunde de când a început să cânte pe trei dintre jurati: Horia Brenciu, Smiley și Loredana. Nici Moga nu a putut rămâne indiferent și a apăsat și el butonul.

În cele din urmă, Vizi Imbre l-a ales pe Marius Moga. „Eu am o trupă acustică. Noi am parodiat piesele lui Marius Moga și de aceea aș vrea să îl aleg pe Marius Moga”, și-a motivat tânărul alegerea.

● Maria Cismaru este tânăra de 17 ani care a ridicat juriul în picioare pe scaune la „Audițiile pe nevăzute”. Adolescenta va merge mai departe în emisiunea VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, de la ProTv, alături de Marius Moga.

● Cezar Dometi face și el parte din surprizele EPISODULUI 3 de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2. Vocea sa cu un timbru aparte i-a convins pe Marius Moga și pe Horia Brenciu să se întoarcă, dar laudele au venit de la toți cei patru jurați. Smiley și Loredana au recunoscut că erau convinși că pe scenă se afla o femeie și nu știau dacă să apese sau nu butonul. „Cezar, ai unul dintre cele mai frumoase timbre vocale pe care le-am auzit vreodată”, i-a spus Loredana. Decizia lui Cezar a fost însă clară: „Marius, tu mă vrei, eu te vreau”.

● David Bryan a reușit nu doar să întoarcă toate cele patru scaune în EPISODUL 3 al show-ului VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, ci să stabilească și un record. De cinci secunde a avut nevoie pentru a convinge trei din cei patru antrenori de la VOCEA ROMÂNIEI să apese butonul. Loredana, Horia Brenciu și Marius Moga au știu că îl vor la ei în echipă imediat ce David a luat primele note. Nici Smiley nu a stat prea mult pe gânduri și și-a întors scaunul, impresionat de calitățile lui vocale. La finalul piesei, cei patru erau în picioare, ba mai mult, Marius Moga era în picioare pe scaun. După o dispută aprigă, David a decis să meargă mai departe alături de Moga și asta pentru că, după cum a afirmat, își dorește și o carieră internațională. Bucuria lui Moga a fost evidentă, antrenorul sărind practic peste scaun pentru a ajunge la noul său elev.

● Robert Reamzy, în vârstă de 18 ani, a reușit să-i lase fără cuvinte pe cei patru antrenori de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, EPISODUL 4, care și-au întors numaidecât scaunele. Timbrul său extrem de special, foarte asemănător cu cel al lui Michael Jackson a stârnit confruntarea între antrenori, care au luptat cu toate armele pentru a-l avea în echipă. Câștigătorul a fost însă Marius Moga.

Prima ediție live a emisiunii VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, de la ProTv, este plină de momente speciale. Cei patru antrenori vor deschide seara cu un colaj de piese, o surpriză pentru telespectatori.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Anunțul momentului pentru cei cu PENSII SUB 2.000 DE LEI. Este obligatoriu până pe 31...
Chec de post. Rețeta ideală pentru iubitorii de cafea
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Fanii din Anglia și Scoția, avertizați înainte de Euro 2024 că berea germană e mai...