VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2. Cu cine merg mai departe MOGA, SMILEY, LOREDANA și BRENCIU în show-ul de la ProTv

Publicat: 21/11/2012, 15:58
Actualizat: 22/08/2014, 09:37

VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, a fost aseară lider de audiență. Ultima etapă a Confruntărilor a obținut la nivelul publicului comercial (nr. publicul din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani) o audiență medie de 12 puncte de rating și o cotă de piață de 25.6%. Potrivit datelor Kantar Media, ProTv a fost urmat de Antena 1, principalul competitor, cu 5.6 puncte de rating și o cotă de piață de 11.9%.

Postul de televiziune din Pache și-a menținut poziția de lider și la nivelul publicului din mediul urban, obținând o audiență medie de 9.4 puncte de rating și o cotă de piață de 18.6 procente, urmat de Kanal D, care a obținut 6,4 puncte de rating și 12.6 cotă de piață și Antena 1, care a obținut 4.7 puncte de rating și 9.3 cotă de piață.

Cifrele mai arată că peste două milioane de telespectatori la nivelul întregii populații din România au urmărit show-ul VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, în minutul de aur 20:55. La nivelul publicului commercial, în minutul de aur al emisiunii, care a fost înregistrat la ora 21:25 , ProTV a obținut o audiență de 16.1 puncte de rating și o cotă de piață de 32.2 de procente.

Care au fost cele mai bune momente ale ediției difuzată aseară de ProTv

Bătăliile în doi s-au încins pentru ultima oară la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, iar concurenții au dat tot ce au avut mai bun pentru a-și convinge antrenorii că merită să cânte în show-urile live. Tensiunea a atins punctul culminant odată ce aspiranții la titlu s-au văzut față în față cu „Cântecul decisiv”, în urma căruia echipele au rămas în formulă de 6 concurenți.

„Oare cât de epic ar putea să sune un duet între Cristina și Feli?” se intreba retoric Marius Moga înainte de confruntarea dintre Cristina Bondoc și Feli Donose. De-a dreptul ieșit din comun, duelul celor două voci pe piesa „If I ain”t got you” a Aliciei Keys a reușit să ridice în picioare chiar și pe Brenciu, care le-a complimentat în mod egal. Pus într-o situație foarte dificilă, Moga a ales-o pe cea cu al cărei „timbru senzațional”, așa cum a apreciat Monica Anghel, crede că va putea câștiga VOCEA ROMÂNIEI, și anume pe Feli.

Smiley și-a surprins din nou învățăceii cu un duet plin de energie între Matei Sorescu și Mihail Gheorghe pe piesa „Would I lie to you”. Brenciu i-a felicitat atât pe cei doi concurenți pentru show-ul oferit, cât și pe antrenor pentru alegerea piesei. Cu toate că și-a purtat la gât păpușa voodoo norocoasă, Matei a fost cel eliminate. Smiley a decis a închidă „gurile rele” care au spus despre Mihai ca „s-a strâmbat prea mult” și i-a apreciat atât vocea, cât și implicarea în interpretarea piesei.

Duetul celor două concurente pe nume Monica, și anume Monica Odagiu și Monica Merișan alcătuit de Marius Moga a fost lăudat de toți jurații pentru interpretarea „curată”, așa cum a denumit-o Randi, a piesei „Can”t take my eyes off you”. Deși a dat dovadă de maturitate pe scenă, micuța de doar 16 ani, Monica Merișan, nu a fost la fel de convingătoare pentru antrenor, care a preferat-o, prin comparație, pe Monica Odagiu.

Smiley n-a fost deloc „Lucky” atunci când s-a văzut nevoit să aleagă doar una dintre cele două voci „senzaționale” care au format duetul romantic Tibi Scobiola – Cristina Caramarcu. Interpretarea plină de emoție a făcut-o pe Loredana să le spună zâmbind: „Va potriviți”, iar Moga a denumit sarcina colegului Smiley „o alegere între experiență și prospețime”. De această dată, siguranța cu care Tibi a evoluat pe scenă l-a clasat deasupra Cristinei în ochii antrenorului.

Oana Muntean și Robert Reamzy, ucenicii lui Moga, au strălucit la extreme pe piesa „Diamonds and Pearls” a lui Prince.”L-ai călărit, ce sa mai”, i-a spus Horia Oanei, care l-a pus într-o oarecare umbră pe Robert cel sensibil prin interpretarea ei „plină” și volumul foarte ridicat. Cu toate acestea, atât jurații, cât și Moga, au fost atrași mai mult de vocea și „fragilitatea” lui Robert, pe care Horia regretă că nu a avut ocazia să o vindece: „Armăsar făceam din el!”, a glumit acesta.

Maria Cojocaru și Mihai Grigoraș au format duetul pe care Horia l-a dedicat în mod special lui Cristi Minculescu. Degajați și plini de energie, cei doi „îndragostiți muzical”, așa cum i-a sfătuit antrenorul, au făcut deliciul juriului de la VOCEA ROMÂNIEI pe piesa „You shook me all night long”. Vocea Mariei a fost cea care l-a „zguduit” mai tare, după cum a apreciat și Smiley, pe antrenorul Brenciu, în detrimentul „maestrului în pantaloni scurți”, Mihai. „Maria are câțiva ași pe care încă nu i-a scos din mânecă”, și-a motivat Brenciu alegerea.

Chimia dintre cuplul Nicoleta – Razvan Ștef din echipa Loredanei s-a simțit foarte bine pe scenă când cei doi au interpretat piesa „Don”t go breaking my heart”, iar Monica Anghel s-a declarat dezamăgită de faptul că reprezentația nu s-a încheiat cu un sărut pasional. Lori a fost, însă, cucerita de „procentul de candoare”, nu de cel de „traforaj”, așa cum a rezumat Cristi Minculescu evoluția duetului, și a decis să continue drumul către finală cu Nicoleta.

Daria Corbu și Teodora Secui a fost singura pereche de fete aleasă să se dueleze de către antrenoarea Loredana pe hitul verii „Call me maybe”. Criticată de către Moga și Randi pentru alegerea unei piese care se preta mai degrabă unei interpretări în studio, Loredana le-a închis gura celor doi: „Eu cred că poți să cânți și melc-melc-codobelc și să arăți că ai voce”. Teodora a fost eliminată din competiție deoarece Daria a fost cea care i-a demonstrat Loredanei că poate să-și pună în valoarea atât calitățile vocale, cât și atitudinea, apreciată anterior de către Smiley și Monica Anghel.

După ultima parte a „battle-urilor” în duet a urmat etapa care le-a dat fiori tuturor concurenților rămași în competiție – „Cântecul decisiv” – în urma căreia doi dintre cei 7 ucenici aleși de fiecare antrenor au interpretat din nou piesa de la „Audițiile pe nevăzute” pentru a prinde un loc în spectacolele live de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2.

Horia Brenciu a ales să îi trimită la un ultim duel pe Camelia Sterea și Laurian Manta. Laurian a fost ultimul care s-a salvat și a primit tricoul „Who”s your daddy” de la Horia, alăturându-li-se lui Vlad Simon, Mariei Cojocaru, Dalmei Kovacs, Juliei Mayaya și Ioanei Cristea pentru a întregi echipa „Brenciana”.

În urma duelului decisiv dintre George Liliac și Laura Gherescu, câștigat de frumoasa roșcata, echipa lui Smiley a prins conturul final: Tibi Scobiola, Loredana Ciobotaru, Silviu Pașca, Mihail Gheorghe, Andreea Olariu și Laura Gherescu – cei 6 care sunt, în viziunea lui Smiley, „cei mai buni, cei mai cântăcioși”.

Moga a vrut să le vadă la „Caâtecul decisiv” pe Maria Mirabela Cismaru și Monica Odagiu. Maria a convins printr-un plus de „atitudine și nerv”, intrând în rândul celor 6 magnifici ai lui Marius, alături de Feli Donose, Vizi Imre, Cezar Dometi, David Bryan și Robert Reamzy.

Echipa Loredanei s-a întregit în urma cântecului decisiv interpretat, pe rând, de către Ricardo Caria și Nicoleta Gavriliță, cu frumoasa la cravată – Nicoleta. Formula finală pe care mizează Loredana pentru show-urile live de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2 este cea formata din Ciprian Teodorescu, Teodor Manciulea, Ana-Maria Alexie, Cristi Nistor, Daria Corbu și Nicoleta Gavriliță.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Statele Unite ale Americii pregătesc un pachet de arme de 1 miliard de dolari pentru...