VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, EPISODUL 6. Cine sunt concurenții care merg mai departe în etapa „CONFRUNTĂRILOR”

Publicat: 30/10/2012, 23:19
Actualizat: 19/05/2015, 03:25

În această seară la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, EPISODUL 6, s-a încheiat prima etapă a acestui show, respectiv cea a „Audițiilor pe nevăzute.

Marius Moga, Horia Brenciu, Loredana și Smiley au fiecare câte 14 concurenți, alături de care vor merge mai departe în concursul transmis de ProTv, în fiecare marți seara, de la ora 20.15.

Mai jos puteți regăsi lista concurenților care merg mai departe în etapa „Confruntărilor” a show-ului VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2.

Izabela Simion, o tânără de 21 de ani din Târgoviște, a fost cea care l-a determinat pe Horia Brenciu să se întoarcă în prima ediție a show-ului VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2. „Je t”aime” i-a spus aceasta la sfârșitul melodiei, iar momentul s-a încheiat cu un dans între cei doi.

Maria Cojocaru, o tânăra din Sibiu, a întors toate cele patru scaune la doar câteva momente după ce a început să cânte. Pentru a o convinge, Horia Brenciu a mers până-n pânzele albe. Pentru că Maria a ales să cânte desculță, Horia nu a ezitat să rămână și el în picioarele goale pe scenă, plimbându-se dintr-o parte în alta și enumerând motivele pentru care ar trebui să fie ales.

Maria Alexievici, din Alba Iulia, care a reușit să stârnească hohote de râs atunci când a spus că „O să-l aleg pe Nenea Brenciu”.

Ciprian Teodorescu este arhitect în Iași și a reușit să întoarcă toate cele patru scaune ale antrenorilor. „Îmi place să merg după ce mi se arată prima oară”, a spus el în momentul în care a ales-o pe Loredana drept antrenor pentru etapele următoare ale concursului VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2.

Ștefan Gheorghiu, bărbatul cu voce de negru, a fost adjudecat de Loredana. „Pentru mine VOCEA ROMÂNIEI reprezintă un moment definitoriu în viața mea muzicală fragedă, întrucât mă va ajuta să fac un prim pas important într-o eventuală recunoaștere pe plan național”, a precizat Ștefan Gheorghiu.

Daria Corbu, din București, este fata care a impresionat-o pe Loredana cu atitudinea vocii sale. Tânăra a început cursuri de pian la vârsta de 5 ani, împinsă de bunicii mei. „Când am intrat la școală, am făcut în paralel Liceul de Muzica la pian, în liceu m-am mutat la secția de canto clasic, apoi Facultatea de muzică din București, secția Pedagogie Musicală”, a declarat Daria Corbu.

Matei Sorescu este un tânărul din Timișoara care își dorește cu orice preț o carieră în muzică, acesta nefiind la prima lui încercare de a se lansa în această industrie. Matei va merge mai departe în show-ul VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, alături de Smiley.

George Liliac, explozia de energie de pe scena de la „Vocea României”, face și el parte din echipa lui Smiley. „Muzica pentru mine înseamnă totul și asta pentru că prin cânt mă pot exprima cel mai bine, îmi pot exprima sentimentele, pot comunica”, a declarat concurentul.

Dorin Ochenatu face parte din echipa lui Marius Moga, alături de care va merge mai departe în etapa „Confuntărilor”, ale emisiunii VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2. De mic mi-au plăcut muzica și dansul, îmi amintesc că pe la 5 sau 6 ani mă tot țineam de fusta sorei mele Maria, primul pas pe scenă l-am facut alături de ea și trupa de dans de la Palatului Copiilor din Pitești, deși eu nu faceam parte din trupa de dans, la doar 6 ani știam pe de rost coregrafiile. La un spectacol de la Palatul Copiilor au hotărât să urc cu ei pe scenă”, a povestit tânărul.

Maria Cismaru este tânăra de 17 ani care a ridicat juriul în picioare pe scaune la „Audițiile pe nevăzute”. Adolescenta va merge mai departe în emisiunea VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, de la ProTv, alături de Marius Moga.

Cristina Caraman, colega de trupa a lui Marcel Lovin, concurent în primul sezon, a venit la „Audițiile pe nevăzute” ale show-ului VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2. Cristina a reușit să întoarcă scaunul lui Smiley, recunoscând că el era cel „vizat”. Chiar dacă nu a reușit să ocupe niciun loc într-una din cele patru echipe, rockerul de la VOCEA ROMÂNIEI a făcut senzație pe scenă, iar Loredana a ținut neapărat să-l îmbrațișeze.

Loredana Ciobotaru a fost una dintre surprizele celui de-al doilea episod al emisiunii VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, difuzat de ProTv. Nu doar că a reușit să întoarcă cele patru scaune, dar a iscat o adevărată bătălie între antrenori. „Îmi place fata asta”, a spus Moga, „Canți senzațional, arați senzațional și vorbești foarte frumos” a mai adăugat și Smiley. După ce s-au duelat în cuvinte, Loredana a ales în cele din urmă să meargă în echipa lui Smiley. Comentariile celorlalți antrenori, dar și ale lui Pavel Bartoș nu au întâziat să apară, toți patru bătând apropouri despre această „echipa”.

Oana Raluca Muntean a venit la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, cu emoții foarte mari, dar sigură că acest show îi va schimba viața. Visul ei prinde contur, și asta pentru că scaunul lui Marius Moga s-a întors, iar ea va merge mai departe.

Selaru Ion a fost una din „extravaganțele” de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2. Cu o interpretare specială a piesei „Aisha”, acesta a reușit să întoarcă imediat scaunul lui Smiley, impresionat de prestația lui.

Mihai Grigoraș și-a încercat pentru a doua oară norocul la VOCEA ROMÂNIEI, iar de data asta a reușit să întoarcă scaunul lui Horia Brenciu. „Talentul cred că îl moștenesc de la mama mea care în prezent este cadru didactic. În tinerețea ei a fost și profesor de vioara, chitară și mandolin”, a mărturisit Mihai.

Fely Donose este o tânără din Timișoara care și-a dedicat întreaga viață muzicii, iar antrenorii de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, au fost vrăjiți de ce s-a întâmplat pe scena. Smiley și Marius au avut nevoie de doar câteva versuri pentru a-și întoarce scaunele, iar Horia nu a putut să nu apese și el pe buton. În cele din urma Fely a decis să-și continuie drumul la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2 în echipa lui Marius Moga.

Bernard Lazar și-a asigurat un loc în echipa Loredanei, primind și laude din partea celorlalți antrenori de la VOCEA ROMÂNIEI. „Pentru mine muzica înseamnă relaxare. De multe ori când sunt trist sau nervos, muzica reușește să mă calmeze și mă face să-mi regăsesc liniștea. Prin muzica îmi pot exprima cel mai ușor sentimentele făcându-i pe cei ce mă ascultă să trăiască alături de mine emoțiile pe care le simt în acel moment. Pe viitor , mi-aș dori să ajung un cunoscut cântăreț de muzică ușoară și un compozitor foarte bun”, a precizat tânărul.

Manta Laurian, un băiat de numai 16 ani, a fost una dintre revelațiile audițiilor pe nevăzute de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2. Adolescentul a reușit să întoarcă toate cele patru scaune și să îi uimească pe antrenori cu calitățile sale vocale. „Îmi aduci aminte de mine la 16 ani, când mergeam la Mamaia” i-a spus Loredana. „De asta e frumoasă emisiunea asta. Pentru că avem parte de surprize de genul asta. Eu când am auzit vocea ta, credeam că e a unui băiat de 25 de ani cel puțin”, a mai adăugat și Smiley. Cel mai convingător a fost însă Horia Brenciu, cel care a reușit să îl ia la el în echipă.

Cristi Nistor face parte din categoria concurenților care au deja o istore pe scena muzicală. Acesta a cântat alături de Simona Nae celebra piesă, „Coji de portocale”, dar a venit la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, pentru a face un nou pas în carieră. Cristi va merge în etapa „CONFRUNTĂRILOR” alături de Loredana. Seara s-a încheiat cu prestația Cameliei Sterea, a cărei voce l-a convins pe Horia să o ia la el în echipă.

David Bryan a reușit nu doar să întoarcă toate cele patru scaune în EPISODUL 3, al show-ului VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, ci să stabilească și un record. De cinci secunde a avut nevoie pentru a convinge trei din cei patru antrenori de la VOCEA ROMÂNIEI să apese butonul. Loredana, Horia Brenciu și Marius Moga au știu că îl vor la ei în echipă imediat ce David a luat primele note. Nici Smiley nu a stat prea mult pe gânduri și și-a întors scaunul, impresionat de calitățile lui vocale. La finalul piesei, cei patru erau în picioare, ba mai mult, Marius Moga era în picioare pe scaun. După o dispută aprigă, David a decis să meargă mai departe alături de Moga și asta pentru că, după cum a afirmat, își dorește și o carieră internațională. Bucuria lui Moga a fost evidentă, antrenorul sărind practic peste scaun pentru a ajunge la noul său elev.

Nicolae Cristian Robert a intrat în echipa lui Horia Brenciu în primele 10 secunde de când a început să cânte. Atât i-a luat antrenorului să apese butonul. Deși aflat la primul concurs de acest gen din viața lui, Cristian s-a descurcat foarte bine, asigurându-și din prima un loc în etapa următoare, cea a „Confruntărilor”.

Andreea Olariu a stârnit o luptă acerbă între antrenori. Inițial, Horia a încercat să-i țină scaunul lui Marius Moga, pentru ca el să nu se întoarcă. Vocea incredibilă a Andreei a dus însă la o adevărată dispută. „La mine e o chestie organică. Când aud o voce vreau neapărat să o cunosc”, a spus Horia Brenciu, după care a plecat în backstage pentru a-i cunoaște părinții Andreei, încercând astfel să o convingă să vină în echipa lui. Reacțiile celorlalți antrenori nu s-au lăsat așteptate. „Nu mi se pare o luptă corp la corp, atâta vreme cât corpul nu e în scaun”, a spus Smiley. Odată ajuns la prinții Andreei, Pavel a încercat să-l „sechestreze”.

Ana Maria Alexie a venit foarte hotărâta din start: își dorea să intre în echipa Loredanei. Asta s-a și întâmplat. Timbrul ei special și siguranța cu care a interpretat piesa lui Amy Winehouse, au convins-o pe artistă să apese butonul.

Cezar Dometi face și el parte din surprizele EPISODULUI 3 de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2. Vocea sa cu un timbru aparte, i-a convins pe Marius Moga și pe Horia Brenciu să se întoarcă, dar laudele au venit de la toți cei patru jurați. Smiley și Loredana au recunoscut că erau convinși că pe scenă se afla o femeie și nu știau dacă să apese sau nu butonul. „Cezar, ai unul dintre cele mai frumoase timbre vocale pe care le-am auzit vreodată”, i-a spus Loredana. Decizia lui Cezar a fost însă clară: „Marius, tu mă vrei, eu te vreau”.

Cristea Ioana Bianca face parte din echipa lui Horia Brenciu. Emoțiile au fost atât de mari pentru ea încât după ce a coborât de pe scenă nu se putea opri din plâns. „Am început să cânt de la 3 ani. Părinții mei au fost cei care au descoperit că am voce, aceasta moștenind-o de la tatăl meu. Ambii părinți sunt iubitori de muzică și mi-au insuflat și mie această dragoste”, a declarat Bianca.

Nicoleta Gavriliță a venit de la Chișinău, gata să demonstreze că merită titlul de VOCEA ROMÂNIEI. Loredana a crezut în potentialul ei și nu a evitat să își întoarcă scaunul. „Consider că acest concurs va fi încă o treaptă spre cariera mea de artistă și-mi va oferi șansa de a cunoaște și de a colabora cu oameni mari din industria muzicii românești. Îmi doresc să acumulez cât mai multă experiență în ceea ce ține de prestațiile live, să încerc cât mai multe stiluri și genuri muzicale. Aș vrea să-mi demonstrez că pot mult mai mult decât am realizat până în prezent, să mă depășesc pe mine însămi”, a declarat tânăra.

Laura Gherescu a reușit să stârnească o dispută între Smiley și Marius Moga, cei doi antrenori care și-au dorit-o în echipă. În cele din urmă, frumoasa roșcată a ales să mearga pe mâna lui Smiley.

După ce și-a încercat norocul la ROMÂNII AU TALENT, Gheorghe Vijai a decis să concureze și pentru titlul de VOCEA ROMÂNIEI. Loredana a fost cucerită de glasul lui și l-a luat numaidecât la ea în echipă. „Am început să cânt încă de la o vârstă foarte mică, nu mai știu exact . Familia mea a observat în timp că am ureche muzicală și voce dar nu au dat importanță. Talentul nu cred că îl moștenesc de la ai mei pentru că nimeni din familia mea nu are voce”, a precizat Gheorghe Vijai.

Julie Mayaya, moldoveanca cu rădăcini în Congo a fost una dintre revelațiile EPISODULUI 4 ale emisiunii VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2. Scaunele celor patru antrenori s-au întors imediat, iar lupta a început. Pentru a fi cât mai convingător, Horia Brenciu a ținut să o îmbrățișeze pe Julie, însă nici ceilalți antrenori nu s-au lăsat mai prejos. Decizia concurentei a fost însă clară, iar Horia Brenciu a fost antrenorul ales de tânără pentru a merge mai departe în competiția VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2.

Monica Odagiu a pășit și ea, cu dreptul pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2. În cazul participării Monicăi la show-ul de la ProTV se poate vorbi de o tradiție de familie și asta pentru că anul trecut sora ei, Ana Odagiu, s-a numărat și ea printre concurenții de la VOCEA ROMÂNIEI, făcând parte din echipa Loredanei. Monica a reușit să întoarcă două dintre scaunele antrenorilor, mergând mai departe în echipa lui Marius Moga. „M-am bucurat enorm s-o vad pe Monica pe scena show-lui VOCEA ROMÂNIEI„, a declarat Ana Odagiu, sora Monicăi. Aceasta a precizat că și-a dorit din tot sufletul ca sora ei să ajungă aici și să cânte „pentru a înțelege cât este de valoroasă și, mai mult, a primit și feed-back instant, ceea ce a făcut-o să-și regăsească încrederea în ea și echilibrul”. „Am avut mult mai mari emoții acum pentru ea decât anul trecut pentru mine”, a mărturisit emoționată Ana Odagiu.

Robert Carlet, în vârstă de 18 ani, a reușit să-i lase fără cuvinte pe cei patru antrenori de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, EPISODUL 4, care și-au întors numaidecât scaunele. Timbrul său extrem de special, foarte asemănător cu cel al lui Michael Jackson a stârnit confruntarea între antrenori, care au luptat cu toate armele pentru a-l avea în echipă. Câștigătorul a fost însă Marius Moga.

Silviu Pasca, pe care telespectatorii îl cunoașteau deja din timpul emisiunii ROMÂNII AU TALENT, a venit la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, pentru a-i convinge pe cei patru jurați ai show-ului de la ProTv că merită să meargă în etapa următoare. Silviu a reușit să întorcă scaunul lui Smiley și pe cel al Loredanei. Alegerea lui a fost însă una clară: Smiley.

Magdalena Cichirdan, de 27 de ani, din București, a reușit să o convingă pe Loredana să se întoarcă încă de la primele acorduri. Tânăra a interpretat melodia „Somewhere over the Rainbow”. Loredana a spus că a fost impresionată de timbrul și profunzimea vocii Magdalenei. Antrenoarea a apreciat, de asemenea, și felul în care a interpretat melodia, căreia i-a adus un suflu nou.

Eduard Buday a reușit să treacă cu succes de audițile pe nevăzute de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, EPISODUL 4. Acesta a reușit să-l facă pe Smiley să se întoarcă și a fost felicitat pentru timbrul vocii sale, Horia Brenciu regretând în final că nu s-a întors și el.

Teodora Secui are 21 de ani și a mai cântat „peste tot în Constanța”, după cum ea însăși a mărturisit. La audițiile pe nevăzute de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, a reușit s-o convingă doar pe Loredana să se întoarcă, însă a provocat dezbateri aprinse între cei patru jurați. „Mi s-a părut că ești ușor nesigură”, i-a reproșat Marius Moga. „Am avut emoții”, a răspuns Teodora.

Ovidiu Lazăr, un tânăr de 18 ani, a reușit să treacă de audițile pe nevăzute de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2. Acesta l-a făcut pe Horia Brenciu să se întoarcă. „Vocea este mai mare decât tine. Ai niște treceri senzaționale”, i-a spus Brenciu lui Ovidiu Lazăr, care a devenit al 10-lea elev din echipa antrenorului.

Ricardo Caria, un portughez de 34 de ani, a impresionat la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, EPISODUL 4. Acesta a reușit să-i întoarcă pe Smiley și Loredana. „Te vreau în echipa mea. Eu m-am întors prima”, a spus Loredana și l-a convins pe Ricardo să aleagă echipa ei.

Ștef Răzvan a reușit să o convingă pe Loredana să-și întoarcă scaunul și, în același timp, i-a demonstrat și iubitei sale că are toate motivele să-și continue cariera muzicală. Răzvan a mărturisit că ea nu e deloc de acord că el să cânte și ca, de multe ori, trebuie să-i ascundă prietenei sale faptul ca are concerte.

Cristina Bondoc este deja cunoscută telespectatorilor ProTV din finala show-ului ROMÂNII AU TALENT, dar a reușit să impresioneze încă o dată și la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2. Loredana, Marius Moga și Horia Brenciu și-au întors scaunele vrăjiți de vocea ei, dar alegerea Cristinei Bondoc a fost una singură: Marius Moga. După decizia Cristinei, Horia Brenciu a ajuns și el la o concluzie: „Cred că anul viitor îmi fac cârlionți”.

Diana Moșneagu în vârstă de numai 15 ani a reușit să ocupe un loc în echipa lui Horia Brenciu. Deși inițial i-a fost teamă să se înscrie în concurs, Diana merge mai departe în etapa „Confruntărilor”.

Dupa o carieră de economist, Camelia Marinescu a hotărât să renunțe la tot pentru marea ei pasiune: muzica. Vocea ei a reușit să întoarcă scaunele lui Horia și pe cel al lui Smiley, alegând să mearga mai departe în concurs alături de echipa lui Smiley.

În vârstă de 20 de ani, Claudiu Zamfira din Târgoviște merge mai departe în echipa lui Marius Moga. Acesta a reușit să îl convingă pe antrenor în ultima secundă a prestației sale.

Teodor Manciulea, puștiul de 16 ani, a reușit să stârnească o adevărată dispută între antrenroi. Loredana, Marius Moga și Horia Brenciu și l-au dorit la ei în echipa. „Ți-ai pus sufletul pe tavă în fața noastră. Trebuie să fii în echipa mea”, i-a spus Loredana. „Ești ceea ce îi lipsește industriei muzicale românești!”, a declarat Marius Moga. La finalul duelurilor verbale, Teodor a ales să meargă în echipa Loredanei cântând piesa „O inima de 16 ani”.

Mihai Toma a lăsat IT-ul pentru muzică și a reușit să meargă mai departe în echipa lui Marius Moga. Lupta pentru tânărul IT-ist s-a dus între Marius și Loredana Groza, dar complimentele au venit și din partea celorlalți antrenori.

Un nume deja cunoscut în industria muzicală, Tibi Scobiola și-a dorit să facă un pas înainte în carieră. Prezența lui la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, EPISODUL 5 este o încercare de a schimba un pic din mentalitatea oamenilor, după cum el a afirmat. Cei patru antrenori s-au întors numaidecât, uimiți în prima fază de ce au descoperit pe scenă. După cum era de așteptat fiecare antrenor a încercat să îl atragă în echipa lui, dar decizia lui Tibi Scobiola a fost una fermă: Smiley.

Marius Bălan, concurentul care a reușit să îl convingă pe Horia Brenciu că are tot ce îi trebuie pentru a face parte din echipa lui. „Motivația principală pentru care am vrut sa vin la VOCEA ROMÂNIEI este dorința de afirmare în cadru profesionist. Îmi doresc să învăț cât mai multe din experiența asta pe care o găsesc foarte importantă la momentul acesta”, a spus Marius.

Dragoș Cristiu a învățat să cânte la chitara de la vârsta de 8 ani, cand s-a deschis un parc de distracții la el în cartier. A început la 9-10 ani să cânte, a participat doar la câteva festivaluri, în schimb a fost genul de solist care a cântat toată ziua. Mai târziu s-a îndrăgostit de muzica bisericească. Dragoș a venit la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, și a cântat piesa „Yersterday”, melodie cu care i-a convins pe Smiley și pe Marius Moga să își întoarcă scaunele la „Audițiile pe nevăzute”. Dragoș Cristiu a ales să meargă mai departe în show-ul de la ProTv alături de Smiley.

Ghoerghe Mihail, în vârstă de 27 de ani, a început studiul pianului de la vârsta de 7 ani la Liceul de Artă Constanța, îndemnat de mama lui, iar la 12 ani a primit cadou un pian. Acesta i-a convins pe Horia Brenciu și pe Smiley să apase butonul. Smiley i-a apreciat melodia pe care Mihail Gheorghe a ales-o pentru „Audițiile pe nevăzute” de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2 și i-a spus: „Te vreau în echipa mea”. Concurentul nu a stat mult pe gânduri și l-a ales pe Smiley.

Alexandru Simion este solist vocal al trupei Shopatlu. A început să cânte de la vârsta de 8 ani în corul școlii generale, iar în liceu a fost vocea principală a corului școlii. A intrat la facultatea de Interpretare Muzicală pe locurile bugetate de stat, dar a renunțat după un an ca să se mute în Bucuresti și să cânte alături de cei de la Shopatlu. Concurentul merge mai departe în show-ul VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, difuzat de ProTv, alături de Loredana.

Dalma Kovács avea la grădiniță cea mai puternică voce din grupul ei, iar în școala primară dădea tonul melodiilor în orele de muzică. Mama a fost cea care i-a trimis, pe Dalma și pe fratele ei, la Școala Populară de Arte, secția canto. Având spectacole în cadrul școlii, a fost cooptată să facă parte din trupa Vertigo ca solistă. Au urmat doi ani de jazz intens, cu concerte multe și ore de studiu vocal.

Dalma Kovacs a urcat pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, cântând melodia „A night like this”. Loredana a fost primul antrenor care a întors scaunul, urmată la scurt timp de Smiley. Horia Brenciu nu a stat nici el prea mult timp pe gânduri înainte să apase butonul. Marius Moga s-a întors și el cu doar câteva minute înainte de finalul melodiei. Concurenta a ales să meargă mai departe în show alături de Horia Brenciu.

Monica Merișan, 23 de ani, cânta de mică la un aprinzător de aragaz pe post de microfon, dădea pe atunci spectacole prin fața casei. Fosta învățătoare i-a descoperit talentul la o ora de muzică. La 10 ani a început să meargă la festivaluri de muzică ușoară prin țară. După școala generală, a urmat Școala de Artă din Constanța. Muzica înseamnă totul pentru ea și nu crede că s-ar pricepe la altceva mai bine.

Monica Merișan a urcat pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, cântând melodia „Iartă”. Marius Moga a fost singurul antrenor care s-a întors. Tânăra a primit aprecieri și din partea celorlalți jurați. Monica Merișan este interpreta rolul Ramonei în filmul „Poveste de cartier”, varianta autohtonă a celebrului West Side Story, varianta adaptată la realitățile românești din anii 2008. Ea a debutat în acest filma când avea frageda vârstă de 16 ani împreună cu Sorinel Copilul de Aur.

Elena Vasile, 37 de ani, este solist vocal în trupa Electric Fence și vocal trainer la Rockstudios.ro. A început să cânte la 12 ani, după vinilurile de pe vremuri. După terminarea școlii generale, s-a înscris la Școala Populară de Artă din Buzău, secțiunea canto și a început să participe la festivaluri. La 18 ani a intrat într-o orchestra live, apoi a plecat să cânte în Japonia. A făcut parte din trupele HORA și RAZA, cea din urmă devenită Electric Fence.

Elena Vasile a urcat pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, cântând melodia „Uf I were a boy”. Smiley a fost singurul antrenor care s-a întors.

Vizi Imre s-a apucat de muzică în liceu, la 14 ani, când a început studiul la chitară pe care o primise cadou de ziua lui, când împlinise 9 ani. A fost autodidact. Înclinația către muzică a moștenit-o de la mama sa. După 3 luni de studiu al chitării, s-a apucat de bas și s-a îndrăgostit de acest instrument. În clasa a zecea a devenit basistul unei trupe de gothic metal care mai există și astăzi. În prezent, face parte dintr-o trupa de pop-rock ungurească – Titan.

Acesta a urcat pe scenă cântând melodia „Roxanne”. În picioarele goale el a convins din primele secunde de când a început să cânte trei jurati: Horia Brenciu, Smiley și Loredana. Nici Moga nu a putut rămâne indiferent și a apăsat și el butonul.

În cele din urmă Vizi Imbre l-a ales pe Marius Moga. „Eu am o trupă acustică. Noi am parodiat piesele lui Marius Moga și de aceea aș vrea să îl aleg pe Marius Moga”, și-a motivat tânărul alegerea.

Vlad-Mihail Simon este solist vocal și trompetist în trupa „The Renegades”. A început să cânte la 8 ani ca soprană în corul bisericii din Ineu. La 12 ani a compus prima piesă cu ajutorul tatălui său, iar la 14 ani a intrat la Liceul Militar de Muzică din București. Muzica înseamnă totul pentru el, aceasta dă sens vieții lui.

Acesta a urcat pe scenă cântând melodia „Faith”. Horia Brenciu s-a întors încă de la primele note pe care tânărul le-a scos. Brenciu nu a fost singurul jurat care l-a vrut în echipa sa. Marius Moga a apăsat și el butonul aproape de finalul meldoiei. Horia Brenciu a fost juratul ales de tânăr.

Marcel Roșca este student al Universității Naționale de Muzică din București. A început să cânte la 2 ani, când părinții au realizat că fredona melodiile reclamelor de la televizor. La 2 ani și jumătate cânta la grădiniță, iar la 3 ani cânta deja în mod serios pe scena „Palatului Republicii” în Chișinău. „Am început să cânt într-o biserică. Profesoara mi-a descoperit talentul. Ea m-a chemat la cea mai mare biserică din Chișinău, și acolo am cântat timp de 8 ani de zile. Muzica este viața mea”, a spus Marcel înainte de a intra pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2. Tânărul a urcat pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, cântând melodia „Whithout You”. Marius Moga a fost singurul antrenor care s-a întors, asigurându-i astfel concurentului un loc în etapa următoare, respectiv cea a CONFRUNTĂRILOR.

VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, continuă și săptămâna următoare cu etapa CONFRUNTĂRILOR.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Euro falși în toată Europa. Banii care au fost falsificați: Nu trebuie să fii expert
Vârsta de pensionare ar putea crește în România. Datele care ar duce la o decizie...
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
McDonald’s va vinde, în premieră, burgeri mai mari