VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3. Cine sunt cei 32 de concurenți care au ajuns în etapa LIVE-urilor

Publicat: 25/11/2013, 11:20
Actualizat: 29/07/2014, 19:30

Ultimele confruntări de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, au fost difuzate în această seară la ProTv. Jurații și-au ales și concurenții cu care vor intra în etapa LIVE-urilor. Vocile puternice s-au luptat de la egal la egal cu timbre calde, stiluri diferite care s-au mulat pe piese alese „pe sprânceană” de antrenori.

Stela Aniță, Lucian Frâncu, Claudia Iuga, Adi Molnar, George Secioreanu, Răzvan Alexa, Iolanda Moldoveanu și Nicoleta Ticală – echipa lui Smiley, Muneer, Alina Dorobanțu, Andrei Chermeleu, Kinga Farkas, Aurel Niamțu, Marius Marin, Florin Mândru și Iulia Dumitrache – echipa Loredanei, Andrei, Denisa Moșincat, Florin Ilinca, Arpad Torok, Florin Timbuc, Anamaria Mirică Mihai Chițu și Georgia Dascălu – echipa lui Horia Brenciu și Andi Grasueste, Sânziana Niculae, Andrei Loica, Felix Burdușa, Dana Torop, Angelo Simonica, Elena Șelaru și Jovana Milovanovic – echipa Marius Moga sunt cei 32 de concurenți care vor urca pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, în eptapa LIVE-urilor.

gândul a transmis LIVE TEXT.

UPDATE 23. 37 Smiley este ultimul jurat care va trebui să aleagă alături de ce elevi va continua să lupte în show pentru titlul de VOCEA ROMÂNIEI. Juratul a ales să salveze pe Stela Aniță, Lucian Frâncu, Claudia Iuga, Adi Molnar, George Secioreanu, Răzvan Alexa și pe Iolanda Moldoveanu.

Nicoleta Ticală și Bogdan Olaru au intrat la cântecul decisiv. „Ați cântat amândoi mai bine decât la audițiile pe nevăzute. Voi merge mai departe cu Nicoleta”, a spus Smiley.

UPDATE 23. 26 Loredana a ales să îi salveze pe Muneer, Alina Dorobanțu, Andrei Chermeleu, Kinga Farkas, Aurel Niamțu, Marius Marin și Florin Mândru, iar Răzvan Pașca și Iulia Dumitrache au ajuns la proba de baraj: cântecul decisiv.

„Voi merge mai departe cu Iulia”, a fost răspunsul Loredanei după prestația celor doi.

UPDATE 23. 02 Horia Brenciu a ales să-i salveze pe Andrei, Denisa Moșincat, Florin Ilinca, Arpad Torok, Florin Timbuc, Anamaria Mirică și Mihai Chițu. Georgia Dascălu și Diana Arvinte au fost alese de Brenciu să mai cânte melodia cu care s-au prezentat la audițiile pe nevăzute ale show-ului VOCEA ROMÂNIEI.

„Cea care completează echipa care va intra în cele mai nebunești live-uri este Georgia Dascălu”, a spus Brenciu. Când și-a auzit numele Georgia l-a luat în brațe pe Horia Brenciu.

„Am avut emoții și emoțiile strică tot”, a spus Diana Arvinte înainted e a părăsi show-ul de la ProTv. Aceasta a promis că drumul ei nu se va opri aici.

UPDATE 22. 50 Echipa lui Moga a fost prima care a urcat în ringul de la VOCEA ROMÂNIEI. „Bravo că ați ajuns aici”, a spus Marius Moga. Primul care se salvează Andi Grasueste, urmat de Sânziana Niculae, Andrei Loica, Felix Burdușa, Dana Torop, Angelo Simonica și Elena Șelaru. Gabriel Chișciuc și Jovana Milovanovic au intrat la cântecul decisiv. Cei doi au cântat melodiile pe care le-au cântat la audiețiile pe nevăzute. În funcție de prestația lor, Marius Moga va decide să meargă mai departe doar cu unul dintre ei.

Jovana a fost prima care a cântat, urmată mai apoi de Gabriel. „Merg mai departe cu Jovana”, a spus Marius Moga la finalul prestației celor doi.

UPDATE 22. 47 Etapa confruntărilor a luat sfârșit. Urmează cântul decisiv. Concurenții care vor trece și de această etapă vor ajunge în LIVE-uri, etapă care va începe din 1 decembrie, la ProTv.

UPDATE 22.27 Ana Maria Bucșă și Denisa Moșincat sunt următoarele concurente care vor lupta pentru un loc în live-uri. Horia Brenciu le-a pregătit elevelor sale piesa „La la la” a celor de la Noughty Boy.

„Mie mi se pare că piesa asta e așa de dubios să transformi piesa asta. În momentul în care pui două fete să cânte o piesă a unui băiat”, a spus Marius Moga.

„Nu are nicio importanță cine a cântat melodia înainte. Nu are nicio importanță. Le-a ieșit bine”, a fost replica lui Brenciu când a auzit criticile colegilor săi de platou. Mai mult, jucatul a început să arunce cu apă prin platou sugerând un ritual de exorcizare. „Alo, Vaticanul avem doi draci aici”, a mai spus Brenciu.

Replicile dure dintre jurați au continual la finalul acestui număr. Monica Anghel a intervenit și ea în cearta dintre jurați. „La un moment dat am avut senzația de a mă ridica și de a pleca, pe cuvânt de onoare” a mărturisit Monica Anghel.

„Merg mai departe în seara asta, cu bucuria de a vă fi întâlnit, alături de Denisa Moșincat”, a spus juratul care s-a dus să o îmbrățișeze pe Ana Maria. Concurenta va părăsi show-ul. Ana Maria a plâns la auzul deciziei.

UPDATE 22.08 Iulia dumitrache și Dudu Isabel sunt următorii elevi din echipa Loredanei care vor da tot ce e mai bun din ei pentru a o convinge pe Loredana că merită să meargă mai departe în emisiune. „O combinație mortală”, a descris Loredana duelul. Cei doi vor cânta o piesă de-a Tineri Turnei și a lui Rod Stewart – It takes tow. „Va fi TNT pe scenă. Se vor dezlănțui niște energii incredibile”, le-a spus antrenoarea celor doi concurenți la repetiții.

„Exploziv acest duet”, a fost reacția lui Marius Moga la finalul prestației celor doi.

„Ce pot să vă spun e că ați fost fantastici. Vocile voastre au sunat răsunător. Felicitări”, a spus antrenoarea lor la finalul numărului muzical.

Loredana a ales să meargă mai departe cu Iulia Dumitrache. „Mi-a fost teamă că îl va alege pe Dudu, dar important e că eu am câștigat”, a spus Iulia la finalul alegerii.

Dudu Isabel părăsește show-ul. Niciun alt antrenor nu l-a vrut în echipa sa. „Bineînțeles că sunt puțin dezamăgit, dat asta nu înseamnă că nu pot să suport o înfrângere”, a spus Dudu.

UPDATE 21. 49 Norina Niculae cu Georgia Dascălu vor cânta Nelly Furtado – Turn off the light. „Aveți amândoi două voci puternice, dar diferite”, le-a spus Marius Moga elevelor sale la repetițiile înainte de duel.

FOTO: ProTv // Norina Niculae

„Mă avantajează piesa, deoarece îmi place să imprevizez”, a spus Norina.

FOTO: ProTv // Georgia Dascălu

„Am foarte multe emoții. Vreau să mă calmez și să le dau drumul acolo”, a spus Georgia înainte de a urca în ringul de la VOCEA ROMÂNIEI.

„O dispută am văzut pe scenă. La repetiții am simțit altfel suetul ăsta. Pisica blondă a strălucit mai mult decât cealaltîă pisică”, a spus Horia Brenciu.

Cornel de la Vunk a spus că cele două voci care s-ai duelat sunt de finală. „Foarte interesantă conbinația. În seara asta sunteți la egalitate, după părerea mea”, a spus Loredana.

După ce a ascultat părerea colegilor săi de platou, Marius Moga a trebuit să aleagă dintre cele două concurente. Norina va merge mai departe în show-ul VOCEA ROMÂNIEI.

la auzul acestei voci Georgia a izbucnit în plâns. Cu toate astea, aceasta va merge mai departe în emisiune, de acaeastă dată în echipa lui Horia Brenciu.

„Un singur lucru îți promit: data viitoare o să ne îmbrăcăm în ceva uman”, a spus Horia Brenciu după ce a ales-o să facă parte din echipa lui.

UPDATE 21. 36 „Florin Ilinca va cânta duetul vieții lui alături de Andrada Gheorma”, a anunțat Horia Brenciu următorul duet al serii „Where the wild roses grow”,cântată de Kylie Minogue și Nick Cave. „Fii ca o pană, fii sensibilă”, a sfătuit-o Horia pe eleva sa înainte duetul în urma căruia concurenților li se va decide soarta în acest concurs.

„El este basul, el este bărbatul care protejează acea firavă pana. Așa trebuie să fie vocea mea, firavă”, a spus Andrada.

„Nu am înțeles finalul”, a spus Marius Moga. Acesta a fost completat de Smiley care a criticat-o pe Andrada, căreia i-a spus că nu a cântat bine.

„Ați transmis emoție și până la urmă arta înseamnă emoție. Felicitări”, a spus Monica Anghel la finalul prestației celor doi.

În ceea ce privește alegerea mea. Este o decizie foarte grea… Merg mai departe cu … Florin Ilinca”, a spus Horia Brenciu.

„Am avut foarte multe emoții și asta s-a simțit. Am învățat că fiecare întâmplare ne duce acolo unde trebuie. Această experiență mă va duce la locul meu”, a spus Andrada înainte de a părăsi show-ul VOCEA ROMÂNIEI.

UPDATE 21.17 „You belong to me” a lui Lenny Kravitz este piesa cu care Ana Kalmar și Muneer Al Obeidli vor lupta pentru un loc în următoarea etapă a emisiunii VOCEA ROMÂNIEI. .

„Dacă Loredana vrea să meargă mai departe cu o voce feminină cu o voce constantă se va duce cu Ana. dacă vrea să se ducă cu un mascul care întoarec capete atunci se va duce cu Muneer”, a spus Horia Brenciu.

Smiley a spus că i-a fost greu să se obișnuiască cu piesa asta cântată în duet. „A fost mai bine el”, a spus Morandi.

„Ați simțit piesa. Chiar i-ați dat viață”, a spus Loredana la finalul prestației celor doi elevi ai săi. Antrenoarea a decis să meargă mai departe alături de Muneer

„Muneer a cântat piesa ca și Lenny Kravitz”, a spus Monga după ce Loredana a anunțat cu cine va merge mai departe în show.

Ana părăsește concursul. „Mă așteptam să trec mai departe, pentru că asta îmi doresc de mică”, a spus concurenta, care a spus că nu va renunța la visul de a avea o carieră în domeniul muzicii.

UPDATE 21.07 Smiley și-a ales și el primii concurenții care vor intra în ringul de la VOCEA ROMÂNIEI în ultima ediție a confruntărilor. „Love me again” a lui John Newman este piesa pe care antrenorul a ales-o pentru Lucian Frâncu și Adi Molnar.

Publicul a fost în delir pe piesa cântată de cei doi elevi ai lui Smiley. „Bravo măi băieți”, le-a spus Smiley la finalul prestației.

„Amândoi aveți voci interesante. Adi în seara asta ai susținut mai mult”, a spus Moga.

Evident că au existat mici scăpăr. Aș merge mai departe cu ambele voci, dar merge mai departe cu Lucian”, a spus Smiley.

„Nu am înțeles decizia”, a fost reacția lui Moga, care a precizat că Adi i s-a părut mai bun .

Adi Molnar nu va merge mai departe în show. „În tot concursul ăsta există un singur câștigător. Doamne ajută să câștige cel mai bun”, a spus concurentul înainte de a părăsi show-ul.

UPDATE 20.47 Florin Timbuc și Kinga Farkas este cel de-al doilea duel al serii de la VOCEA ROMÂNIEI. Cei doi concurenți din echipa lui Brenciu și au cântat „Crazy little thing called love”.

„Duelul pentru mine e una dintre cele mai grele încercări. Trebuie să te potrivești cu partenerul tău”, a spus Florin. De partea cealaltă, Kinga s-a declarat sigură pe ea și convinsă că va trece mai departe în următoarea etapă a show-ului de la ProTv.

„Sunteți doi copii frumoși. Mi-ați plăcut foarte mult”, a spus Marius Moga la finalul prestației. Și Randi s-a declarat mulțumit de prestația celor doi, dar a considerat că Brenciu l-a favorizat mai mult pe Florin.

Brenciu a ales să meargă mai departe cu Florin. Și Kinga va merge mai departe în show. Loredana a ales-o să facă parte din echipa ei. Cred că în echipa mea vei beneficia de o tenhnică vocală completă și vei scăpa de tot ceea ce ți-au reproșat ceilalți antrenori astăzi”, a spus Loredana după ce a decis ca Kinga să facă parte din echipa ei.

UPDATE 20.35 Marius Nicolae și Marcela Zcripcaru sunt primii concurenți care vor urca pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI în ultima ediție a etapei comfruntărilor. „Îmi place foarte mult cu cine am picat”, a spus Marcela. Piesa pe care antrenoarea lor Loredana le-a ales-o pentru duel este „Tonight”, cântată de Reamonn.

„Amândoi ne dorim să mergem mai departe. Din păcate nu va fi așa”, a spus Marius Nicolae înainte de a urca pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI.

Cei doi concurenți au ridicat publicul prezent înm picioare cu vocea lor. Și Loredana a părut încântată de prestația celor doi elevi ai săi.

„Ai fost un pic mai credibilă decât el”, a spus Randi la finalul prestației celor doi concurenți. Monica Anghel a fost încântată de prestația celor doi. „Ea dădea totul. El avea un zâmbet fermecător. Dar el era cu nevasta aici și nu putea da totul. Înțeleg de ce el a fost mai rezervat. În mod normal bărbații nu se aruncă așa”, a completat Smiley.

Loredana a ales să meargă mai departe în emisiune alături de Marius. Marcela însă va pleca acasă, ea nu a fost aleasă de niciun alt antrenor. Chiar și dacă nu m-au primit înseamnă că mă așteapăt altecva mai bun.

Săptămâna viitoare VOCEA ROMÂNIEI intră în etapa LIVE-urilor. Cei 32 de concurenți alești de cei patru jurați ai show-ului se vor lupta pentru un loc în marea finală. Astfel, 1 decembie, la ProTv va fi difuzată prima ediție LIVE a emisiunii VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

Emisiunea VOCEA ROMÂNIEI este susținută de Cosmote.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
A crezut că a BĂUT peste măsură și a ajuns la spital. Medicii, ȘOCAȚI de...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
În ce stare se află Florin Piersic după ce ar fi contactat o bacterie nosocomială!...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertismentul sumbru şi profetic al lui Macron pentru Europa, o regiune în pericol de moarte...
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
OBLIGAȚIE totală pentru toți cei care au CONT LA BANCĂ. Regulile au venit direct de...
Au început lucrările la o autostradă vitală pentru România. S-a forat primul kilometru de tunel
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Opere pierdute ale Fraților Grimm, redescoperite în colecția unei biblioteci din Polonia