VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3. Cine sunt cei opt concurenți care merg în semifinala de pe 21 decembrie

Publicat: 15/12/2013, 01:05
Actualizat: 30/07/2014, 14:16

VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 a ajuns sâmbătă, 14 decembrie, la cea de-a treia gală live din acest an. 16 concurenți au luptat pentru a-i convinge pe cei patru jurați de la VOCEA ROMÂNIEI, dar și pe telespectatori, că merită să meargă mai departe, în marea finală a show-ului.

VOCEA ROMÂNIEI va pune punct sezonului chiar a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie, când va fi desemnat câștigătorul premiului în valoare de 100.000 de euro, oferit de Cosmote. Până atunci însă, cei patru jurați au decis să meargă mai departe în semifinala de pe 21 decembrie, cu opt concurenți.

Astfel, Horia Brenciu îi antrenează în continuare pe Mihai Chițu și Ana-Maria Mirică, iar Smiley pe Claudia Iuga și Adrian Nour. Din echipa Loredanei, Marius Marin și Muneer au șansa de a merge mai departe în competiție, iar Sânziana Niculae și Jovana Milovanovic, concurente antrenate de Marius Moga, vor reveni în fața publicului și juriului de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL3 și în etapa următoare.

VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3. Gândul a transmis LIVE TEXT a treia gală live

UPDATE 00:43 Echipa lui Horia Brenciu este ultima invitată pe scenă în această seară. Cele mai multe voturi din partea telespectatorilor a primit Mihai Chițu. Acesta va fi însoțit în semifinală, conform alegerii făcute de Horia, de Ana-Maria Mirică.

UPDATE 00:38 Pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 este invitată echipa lui Smiley. Claudia Iuga este prima concurentă care merge mai departe în semifinală datorită voturilor celor de acasă. De asemenea, Adrian Nour va continua competiția datorită unei noi șanse oferite de Smiley. După aflarea veștii că a fost respinsă, Stella Anița s-a retras de pe scenă fără a mai aștepta ca antrenorul său să-i adreseze ultimele cuvinte, un gest nu tocmai întâlnit pe platourile de la Vocea României.

UPDATE 00:30 Următoarea echipă invitată pe scenă este cea antrenată de Loredana. Potrivit voturilor telespectatorilor, Marius Marin este cel care merge în semifinală. Jurata a decis să-i ofere șansa continuării luptei pentru premiul cel mare lui Muneer.

UPDATE 00:23 Echipa lui Marius Moga este invitată în scenă. Prima concurentă salvată de telespectatori este Sânziana Niculae. Marius alege să o trimită în semifinală pe Jovana Milovanovic.

UPDATE 00:19 STOP VOT!

UPDATE 00:15 Un fost concurent din sezonul trecut al show-ului VOCEA ROMÂNIEI revine în această seară pe scenă. Este vorba despre Daniel Max Dragomir, care prezintă publicului cea mai nouă piesă a sa.

UPDATE 00:03 Adunați în Camera Verde, cei 16 concurenți așteaptă cu emoție rezultatele finale. „Pentru mine au fost 2:50 frumoase din viața mea”, a spus Mihai Chițu referindu-se la prestația lui din această seară. „Doresc binele pentru toți, doresc bine și pentru mine. Să fie într-un ceas bun”, a adăugat Muneer.

„Mă simt minunat și pe scenă m-am simțit extraordinar”, a povestit Stella.

UPDATE 23:45 START VOT! Telespectatorii își pot vota favoriții de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, din cea de-a treia ediție live, trimițând un SMS cu numele acestora la numărul de telefon 1276.

UPDATE 23:37 La premiul cel mare pus în joc la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 visează și Mihai Chițu. Concurentul din echipa lui Horia Brenciu, în vârstă de 33 de ani, a pregătit pentru sâmbătă seara piesa „I don’t want to miss a thing”, a formației Aerosmith.

„Bravo! Pe final am auzit Aerosmith-ul pe care îl căutam”, a comentat Marius Moga. „Îmi place cum cânți”, a comentat și Loredana. „Frumoasă intepretare, ai construit frumos, ai dăruit… Bravo!”, a adăugat ea.

„Sunt foarte foarte mândru. Cred că de când am început VOCEA ROMÂNIEI am cea mai frumoasă – vocal – echipă”, a spus Horia Brenciu. „Mihai, abia aștept să intri în spectacole”, a continuat el.

UPDATE 23:29 În speranța că va merge mai departe, în semifinala VOCEA ROMÂNIEI, Felix Burdușa revine pe scenă în această seară cu piesa „Breathe Easy”, a formației Blue.

La finalul momentului, toți cei patru jurați s-au ridicat în picioare. „A fost fără greșeală”, a spus Smiley.

„Iată ce înseamnă o emisiune bine aleasă”, a comentat Horia Brenciu.

Marius, antrenorul lui Felix, s-a declarat, de asemenea, mulțumit de prestația tânărului. „Mă bucur că Felix ne încântă, cu fiecare piesă ne arată o altă față a sa. Ești beton, bravo!”.

UPDATE 23:12 În cea de-a treia ediție live a show-ului VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 pe scenă urcă și Claudia Iuga. Concurenta din echipa lui Smiley a pregătit pentru această seară piesa „Stop”, a cântăreței Sam Brown.

Horia Brenciu s-a arătat foarte impresionat de personalitatea vulcanică a concurentei.

„Ai fost puternică, sensibilă, convingătoare”, a spus și Loredana. De asemenea, Marius Moga a remarcat prestație acesteia: „Ești o apariție, felicitări!”.

Smiley a recunoscut că, deși Claudia a cântat altfel decât repetase, a reușit să-l lase fără cuvinte de data aceasta.

UPDATE 23:02 Muneer, unul dintre concurenții antrenați de Loredana Groza, revine în show-ul VOCEA ROMÂNIEI cu piesa „Hello”, a lui Lionel Richie.

La finalul momentului, Horia Brenciu s-a ridicat în picioare: „Ai avut o antrenoare foarte bună. Felicitări!”.

„Ai avut mici scăpări, dar a fost bine. A sunat bine, mi-a plăcut”, a remarcat Marius Moga. De asemenea, Smiley a apreciat prestația concurentului.

„M-ai impresionat pentru că la repetiții nu ai avut atât de multă interpretare așa cum ai avut acum. Sunt extrem de mulțumită de prestația ta”, a comentat Loredana în cele din urmă.

UPDATE 22:55 Următoarea concurentă care urcă pe scenă este Iolanda Moldoveanu. Tânăra în vârstă de 21 din echipa lui Smiley interpretează piesa „It’s Raining Men”, a celebrei Geri Halliwell.

„Baftă multă în continuare, ai voce bună”, a spus Brenciu. Și Loredana a mărturisit că vocea Iolandei a impresionat-o și de această dată.

„Ai o voce puternică”, a remarcat și Moga.

„Eu m-am bucurat foarte mult de momentul acesta. Ți-a ieșit la fix!”, s spus Smiley.

UPDATE 22:40 Ana-Maria Mirică revine în fața juriului și telespectatorilor de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 la fel de entuziastă și plină de energie. Concurenta din echipa lui Brenciu a pregătit piesa „What A Feeling”, a lui Irene Cara.

„Bravo, îmi place că ei energie, volum și intensitate”, a remarcat Marius Moga. „A fost o alegere foarte bună, mi-a plăcut mult momentul”, a continuat Smiley.

Loredana a luat și ea cuvântul: „În seara asta ne-ai arătat vocea ta. Mă bucur că acest cântec ți-a pus în valoare calitățile vocale”.

„Ana-Maria Mirică este o femeie foarte puternică, foarte determinată. Își dorește foarte mult să câștige… Voturile voastre o vor ajuta”, a spus Brenciu, adresând un îndemn celor de acasă.

UPDATE 22:30 Marius Marin, concurentul din echipa Loredanei care a fost comparat cu actorul Gerard Butler pentru înfățișarea sa, revine pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI cu piesa „Nights In White Satin”, a formației The Moody Blues.

Prestația concurentului i-a împresionat pe cei patru jurați. „Sper să ai succes mai departe”, a spus Horia. De asemenea, Moga a spus că i-a plăcut interpretarea lui Marius: „Mi-a plăcut cum ai cântat piesa, ai putere în voce”, a comentat el.

„Mie mi-a plăcut foarte mult tot momentul. Bravo!”, a adăugat Smiley.

„Ai reușit să ne electrizezi pe toți. Vocea ta nu doar că este sensibilă, dar are un timbru special”, a apreciat Loredana.

UPDATE 22:22 Marius Moga o trimite de nou în ring și pe Sânziana Nicolae. Concurenta în vârstă de 19 ani a pregătit pentru cea de-a treia ediție live a show-ului VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 piesa „Show Must Go On”, a formației Queen.

„Cred că Sânziana a făcut cea mai bună interpretare de până acum”, a apreciat Hora Brenciu. De asemenea, Loredana a apreciat că tânăra a reușit sp transmită „acea vâltoare și pasiune pe care și vocea lui Freddie Mercury o transmitea”.

„Îmi place foarte mult pasiunea cu care cânți”, a comentat Smiley. „Ne bagi pe toți în starea ta, bravo”, a continuat el.

„Ești o voce specială în show-ul VOCEA ROMÂNIEI de anul acesta, ești o concurentă care adaugă magie pe orice piesă ai cânta”, a comentat Marius Moga în cele din urmă.

UPDATE 22:08 Următoarea concurentă care în această seară va face tot posibilul pentru a câștiga „biletul” către etapa următoare a competiției VOCEA ROMÂNIEI este Stella Anița. Tânăra din echipa lui Smiley intepretează „Hallelujah”, din repertoriul Alexandrei Burke.

„Melodia asta cred că vine din casa sufletului, este o piesă foarte sensibilă, iar Stella a trăit-o bine”, a comentat Horia Brenciu la final.

„Stella își stăpânește bine vocea și emoțiile”, a apreciat și Loredana. Marius Moga a mărturisit că se bucură că deja începe să ia naștere o atmosferă frumoasă de Crăciun: „Bravo!”.

„Cred că a fost cel mai bun moment al tău de până acum. Sunt mândru, bravo”, a conchis Smiley.

UPDATE 22:00 Denisa Moșincat revine pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 cu o piesă specială, menită să contureze puțin din atmosfera Sărbătorilor care se apropie. Este vorba despre „All I Want For Chirstimas Is You”, a cântăreței Mariah Carey.

„Bravo, îmi place tehnica ta și că te-ai ridicat la înălțimea cântăreței originare”, a apreciat Marius Moga. „Foarte frumos momentul tău, mi-a plăcut mult. A fost foarte proaspăt!”, a completa Smiley.

Loredana a apreciat și ea prestația concurentei, arătând că este important că fata are o carismă specială.

„Denisa este ca zâmbetul pe care trebuie să îl ai de Sărbători”, a spus Horia Brenciu.

UPDATE 21:48 Hotărâtă să lupte pentru un loc în etapa următoare este și Jovana Milovanovic. În prima ediție live a show-ului VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 a cântat piesa „Tu n-ai avut curaj”, a Mădălinei Manole. În seara aceasta, tânăra în vârstă de 18 ani intepretează un cântec din repertoriul lui Whitney Houston: „I Will Always Love You”.

După încheierea momentului, Horia Brenciu a fost cel care a luat primul cuvântul: „Dragă Jovana, tu ești o fată foarte caldă și sensibilă. Bravo, felicitări!”.

„Superb! Ne-ai emoționat”, a spus Loredana. De asemenea, Smiley a spus că prestația tinerei l-a împresionat și s-a arătat nerăbdător să o vadă pe aceasta într-o etapă viitoare a competiției.

Antrenorul său, Marius Moga a luat cuvântul la final: „Eu cred că tu ești o fată frumoasă, care are o voce puternică. Felicitări!”.

UPDATE 21:32 Pe vocea concurentului Florin Mândru, Loredana a mizat încă de la începutul competiției VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3. În cea de-a treia ediție live a show-ului de la Pro TV, antrenoarea i-a încredințat piesa „Runaway Train”, a formației Soul Asylum.

Primul jurat care a luat cuvântul după încheierea momentul a fost Horia Brenciu, care s-a arătat foarte emoționat. „Pui suflet în piese, ne miști”, a adăugat și Moga.

„Orice piesă ai cânta, reușești prin simplitatea ta să transmiți mesajul ei”, a completat Smiley, felicitându-l pe concurentul în vârstă de 37 de ani.

„Și acum tremur de emoție”, a mărturisit Loredana. „Ai reușit să ne transmiți acest cântec direct în inimă”, a conchis ea.

UPDATE 21:25 Adrian Nour, tânărul actor din echipa lui Smiley, urcă pe scenă în această seară cu piesa „Buona Sera Signorina”, a lui Louis Prima.

„Dragă, Adrian Nour, felicitări!”, a exclamat Brenciu, antrenorul din echipa căruia concurentul a făcut parte inițial

„Ai făcut un supershow în seara asta”, a adăugat Loredana. De asemenea, Marius Moga a adăugat că, în opinia sa, Adrian este unul dintre cei mai buni „oameni de show”.

Smiley a remarcat că tânărul este un „artist total”: „Mă bucur tare mult că faci parte din echipa mea, mă bucur că te văd pe scenă”.

UPDATE 21:10 Din echipa lui Horia Brenciu,Georgia Dascălu este următoarea concurentă care urcă pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 în această seară. Tânăra a dat naștere unui moment special și sensibil interpretând o piesă din repertoriul lui Celine Dion.

„Bravo, mi-a plăcut, ai cântat curat”, a apreciat Moga. La fel de încântați au fost și Smiley și Loredana: „Te felicit!”, a spus aceasta din urmă.

„Piesa asta e periculoasă, dar am ales-o pentru că atunci când am auzit-o prima dată la Celine Dion m-a emoționat”, a spus Horia, arătând că și concurenta din echipa sa a reușit să facă același lucru.

UPDATE 21:01 Alina Dorobanțu revine în fața publicului și juriului de la VOCEA ROMÂNIEI. După ce data trecută a uimit cu interpretarea piesei „Lie ciocârlie”, concurenta în vârstă de 20 de ani a ales pentru această seară cântecul „Jolene”, a celebrei Dolly Parton.

Concurenta din echipa Loredanei a obținut numai laude din partea celor patru jurați. „Bravo, felicitări pentru interpretare”, a spus Smiley. „E frumos să auzim vocea ta cristalină. A sunat frumos”, a comentat Marius Moga.

Și lui Brenciu i-a plăcut momentul, însă a mărturisit că a fost mai emoționat când Alina a cântat „Lie, ciocârlie”, într-o ediție live precedentă.

„A fost cea mai frumoase apariție a ta de la VOCEA ROMÂNIEI”, a spus Loredana.

UPDATE 20:44 Andi Grasu este primul concurent care urcă pe scenă în cea de-a treia ediție live a show-ului VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3. Tânărul în vârstă de 30 de ani, din echipa lui Marius Moga, interpretează piesa „Don’t Stop Me Now”, a celebrei trupe Queen.

„A fost un început foarte bun și piesa foarte bine aleasă!”, a spus Horia la final.

De asemenea, Loredana a preciat prestația concurentului: „Ai avut forță, energie, bucurie, ai venit în contrast cu ce ai făcut data trecută”.

„Ți s-a portivit foarte bine piesa aceasta”, a completat Smiley.

„Sunt foarte bucuros”, a spus Moga, încântat de degajarea de care Andi a dat dovadă pe scenă.

UPDATE 20:42 În această seară, Ana-Maria Mirică, Denisa Moșincat, Georgia Dascalu și Mihai Chițu vor încerca să demonstreze că au învățat tot ce e mai bun de la Brenciu, în vreme ce Smiley îi va trimite din nou în ringul de la VOCEA ROMÂNIEI pe Adrian Nour, Stella Anița, Claudia Iuga și Iolanda Moldoveanu. Loredana va miza încă o dată pe Florin Mândru, Alina Dorobanțu, Muneer și Marius Marin, iar Moga va intra la atac pentru semifinala show-ului de la ProTv cu Sânziana Nicolae, Felix Burdușa, Andi Grasu și Jovana Milovanovic.

UPDATE 20:35 Cei patru jurați de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 sunt prezentați de Pavel Bartoș. Acestuia din urmă i se alătură, ca și în edițiile precedente, Nicoleta Luciu.

UPDATE 20:31 Seara este deschisă de Horia Brenciu, care interpretează cel mai nou single al său: „Hello”.

UPDATE 20:30 Cea de-a treia ediție live a show-ului VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 a început. În această seară, Horia Brenciu, Loredana Groza, Smiley și Marius Moga îi readuc în fața publicului pe cei mai talentați dintre concurenți.

Ca și până acum, telespectatorii sunt cei care decid cine sunt concurenții care intră direct în semifinală. Românii își vor vota preferații, iar vocea care adună cele mai multe voturi din fiecare echipă va trece automat în etapa următoare. Din cele trei voci rămase, Moga, Loredana, Smiley și Brenciu vor trebui să aleagă doar una cu care să continue show-ul VOCEA ROMÂNIEI.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Modificări mari în Codul Rutier. Ce se întâmplă cu permisul
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun