VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3. Cine sunt concurenții care au convins juriul că merită să meargă mai departe în penultima ediție de audiții pe nevăzute

Publicat: 04/11/2013, 12:04
Actualizat: 29/07/2014, 19:30

Penultima editie a audițiilor pe nevăzute a show-ului VOCEA ROMÂNIEI fost plină de surprize și lupte „până la abdicare”, vorba lui Horia Brenciu. Spectacolul de sâmbătă seară al emisiunii VOCEA ROMÂNIEI a avut de toate: rockeri, cântăreți de canto clasic, artiști consacrați, chiar și un primar. Nelipsite au fost și „bătălii” verbale între „spiridușul” Marius Moga și „pisălogul” Brenciu, apelative folosite chiar de către Moga în timpul show-ului.

Horia a intrat din nou în război cu propriul scaun, pe care l-a stricat din prea mult zel, Loredana a plâns de emoție, iar Moga și Smiley au avut impresia că traăesc un deja-vu când și-au întors scaunele către o concurentă. La finalul acestei ediții Loredana, Marius Moga și Horia Brenciu au strâns fiecare câte doisprezece concurenți în echipă, iar Smiley a adunat unsprezece elevi.

gândul a transmis LIVE TEXT. Mai jos puteți regăsi cele mai importante momente ale ediției difuzată sâmbătă, 26 octombrie, de ProTv.

UPDATE 20. 27 Emisiunea VOCEA ROMÂNIEI a început. Până în prezent, Horia conduce în topul echipelor cu zece concurenți aleși, urmat de Smiley, Loredana și Marius Moga, fiecare cu câte nouă „învățăcei” gata să se antreneze pentru titlul de VOCEA ROMÂNIEI.

UPDATE 20. 30 Andi Grasu este primul concurent care deschide seara la VOCEA ROMÂNIEI. Tânărul a fost aclamat îndelung de publicul prezent la audițiile pe nevăzute. Marius Moga și Horia Brenciu au fost cei doi antrenori care s-au întors. „Tinere, ai ceea ce se numește VOCEA ROMÂNIEI”, l-a felicitat Brenciu pe Andi Grasu, tânărul care a interpretat impecabil melodia „Red” a lui Daniel Merriweather. Andi a reușit să întoarcă scaunul lui Horia și pe cel al lui Marius.

Astfel, a reînceput duelul dintre antrenori. „Grasu, îl luăm în echipă?”, i-a cerut Brenciu virtual părerea cunoscutului cântăreț de hip-hop, însă Moga a contracarat: „Dacă pe viitor mai alegem vreo piesă de la Daniel Merriweather, ți-l dau la telefon să-ți spună el exact vreun sfat despre cum s-o cânți. Asta nu e o laudă”.

Argumentul a atârnat decisiv în favoarea „mogulului hit-ului românesc”, așa că Marius s-a ales cu încă o voce foarte bună în echipa lui.

UPDATE 20. 40 Alin Nica este primar de 9 ani în comuna Dudeștii Noi, județul Timiș. „Am avut 23 de ani când am canditat prima dată. Am fost cel mai tânăr primar din România”, a spus concurentul înainte de a urca pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI.

Acesta a recunoscut că emoțiile pe acre le-a avut la audițiile pe nevăzute au fost mai mari decât atunci când a candidat la funcția de primărie a comunei Dudeștii Noi. Alin NIca nu a reușit să convingă niciun jurat că merită să meargă mai departe în show.

UPDATE 20. 45 „Cel mai mult m-aș potrivi cu Horia Brenciu. O să ies pe ușa asta și o să dau tot ce e mai bun din mine”, a spus Iolanda Moldoveanu înainte de a urca pe scenă și de a încerca cei patru jurați că merită să meargă mai departe în show. Concurenta a cântat Skyfall, melodia de pe coloana sonoră a ultimul film din seria „James Bond”.

În ultimele momente ale melodiei Marius Moga și Smiley au apăsat butonul. Când au văzut-o cei doi jurați au avut o senzație de deja-vu. „Spune-mi că nu te cheamă Felly”, a spus Smiley.

Apreciată de către toți antrenorii pentru curajul de a-și alege o melodie atât de grea, studenta la scenaristică a ales să meargă mai departe în concurs alături de Smiley. „Trebuie să aibă și el o Fely a lui”, a venit imediat concluzia lui Moga.

UPDATE 20. 48 Din copilul terbil care era dat afară de la orele de muzică în școala generală, George Cristian Secioreanu, de 22 de ani, din Tulcea a dovedit că are stofă de artist adevărat pe scenă de la VOCEA ROMÂNIEI. Concurentul a urcat pe scenă și a început să cânte melodia „Copacul” a lui Aurelian Andreescu. În timpul prestației sale, Loredana a început să plângă.

Loredana, Horia Brenciu și Smiley sunt cei trei jurați care s-au întors în timp ce George Secioreanu cânta.

„Are o voce păstrunzătoare”, a spus Loredana la finalul prestației tânărului. „Mă bucur că te-ai întors și ai toate șansele să fii în echipa mea”, a mai spus Loredana.

Brenciu i-a compus o melodie pe loc ca să-l convingă să se alăture echipei sale. În cele din urmă George a ales să meargă mai departe în show alături de Smiley.

UPDATE 21. 05 Horia Brenciu a arătat publicului imagini cu fiica sa. „Uite, aici abia s-a trezit”, a spus Horia Brenciu în timp ce îndrepta telefonul către camera de filmat.

UPDATE 21. 07 Emilia Dorobanțu, o tânără de 20 de ani, i-a convins pe Loredana și Horia Brenciu că merită să meargă mai departe în show-ul VOCEA ROMÂNIEI.

„Vă plac pe toți patru și mă bucur că v-ați întors voi doi”, a spus Emilia înainte de a spune numele antrenorului alături de care va merge mai departe în concurs. Tânăra va face parte din echipa Loredanei.

UPDATE 21. 15 Andrei Loică, în vârstă de 16 ani, se consideră un tip introvertit și a venit la VOCEA ROMÂNIEI să demonstreze ce voce are. Acesta a mărturisit că a participat la tot felul de concursuri de talente, la care a câștigat și premii.

Marius Moga și Loredana sunt jurații care s-au întors încântați de prestația tânărului. În ultimele momente și Horia Brenciu a apăsat butonul. „Ai cântat superb”, a spus Loredana la finalul prestației. „Băiatul ăsta are voce și îl vreau în echipa mea. Te rog să te gândești foarte bine”, a continuat antrenoarea.

„Am nevoie de un tânăr în viitor, de cineva pe care să-l pun în fața orchestrei mele să cânte, poate peste câțiva ani de zile mă retrag din activitate”, a venit propunerea lui Brenciu, în timp ce Loredana l-a invitat să lucreze împreună cu ea și să câștige marele titlu. Cu toate acestea, Andrei l-a preferat pe Moga ca antrenor, care i-a subliniat că are multe să îl invețe în materia de „soul și r”n”b”.

UPDATE 21. 35 „Nu am venit din primele sezonae pentru că am spus să mă pregătesc mai bine”, a spus Răzvan Răducă. din Bacău, înainte de a urca pe scenă. Horia Brenciu a fost impresionat de vocea tânărului, în vârstă de 26 de ani, și a apăsat butonul.

„Din spate erai un tânăr negru, când stăteam cu spatele, iar din față, acum că m-am întors semeni cu Marius Moga. M-ai surspins de multe ori și aș fi fost un fraier dacă nu m-aș fi îmtors”, a spus Horia Brenciu.

UPDATE 21. 40 Diana Dulcă, în vîârstă de 20 de ani, cântă de când e mică și își dorește să facă o carieră în muzică. „M-am înscris în corul școlii”, a mărturisit tânăra înainted e a urca pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI. Down on my kness este piesa pe care a pregătit-o concurenta pentru această etapă a emisiunii. Marius Moga a fost singurul jurat care s-a întors.

Diana Dolcan a „prins foarte bine sentimentul piesei” de la Ayo, după cum a spus Smiley. Cu toate acestea, brașoveanca a ținut să îl „certe” pe Horia: „Eu credeam că șaguniștii rămân împreună”. Replica a venit imediat, direcționată precis către Marius: „Dacă ai terminat liceul din Brașov ‘Andrei Saguna”, când o sa intri în echipa lui Moga, o să-l înveți mai multe decât și-ar fi imaginat vreodată că îl poate învăța un concurent”.

„Mă bucur că ești la mine în echipă”, a spus Marius Moga, care a ținut să o îmbrățișeze pe concurenta care va face parte din echipa lui.

UPDATE 22. 02 Denisa Moșincat, 22 de ani, din Oradea, este una dintre mebrele Fiat Lux, trupă care a ajuns în finalele de la ROMÂNII AU TALENT, sezonul trecut. Tânăra a venit să își încerce norocul și la VOCEA ROMÂNIEI. „Am venit să îmi încerc norocul și aici. Acum sunt pe cont propriul”, a spus Denisa, care a precizat că și-ar dori să facă parte din echipa lui Marius Moga.

Smiley, Marius Moga și Horia Brenciu au apăsat butonul la doar câteva momente unul față de celălalt. În cele din urmă și Loredana s-a întors.

„Ce tare ar fi acum să spui: ‘Nu mă interesează îl vreau pe Brenciu”. Ai fi atipică”, a spus Horia Brenciu în încercarea de a o convinge pe Denisa să facă parte din echipa lui.

„Ca și timbru îmi aduci aminte de Mariah Carey”, a spus Marius Moga, care i-a promis că îi va da același timp de melodii ca și artista menționată. „Mie îmi place extrem de mult vocea ta”, a completat Smiley.

Concurenta a pornit o luptă în toată regula. Brenciu s-a dezlănțuit și a încercat să o convingă să nu mai asculte argumentele celorlalți, însă reacțiile antrenorilor au venit imediat: „Tie îți trebuie tranchilizantul”, i-a spus Smiley, iar Lori a adăugat: „a intrat necuratul în el, trebuie să facem o exorcizare”.

„Este cea mai grea decizie. Nu mă așteptam să se întoarcă toate scaunele. Mă așteptam la unul”, a spus concurenta, care a decis să meargă mai departe în show-ul VOCEA ROMÂNIEI alături de Horia Brenciu.

UPDATE 22. 14 Mihai Băjinaru a plecat în Japonia, unde a stat 3 ani, iar când s-a întors în țară a ales să cânte în cazinouri. „Numai din muzică am trăit toată viața. Dar pentru asta trebuie să fii foarte cunoscut și foarte bun”, a spus concurentul.

Loredana a fost singurul jurat care s-a întors. „Ai cântat foarte frumos și ai un ambitus foarte frumos. Ai reușit să te ridici la înălțimea piesei originale”, a spus Loredana.

UPDATE 22. 24 Sandu Barbuta alias Dudu Isabel a venit la VOCEA ROMÂNIEI hotărât să facă „dreptate” genului rock și a reușit din plin. Solist în două trupe de profil, cântărețul i-a întors pe Lori, Smiley și Brenciu, care a rupt încă o dată butonul de la scaun. „În ce stare m-ai adus”, a exclamat Horia Brenciu, „ești un Van Halen cu voce de Bon Scott și față de Bon Jovi, așa combinație n-am văzut în viața mea”.

Aprecierile au continuat să curga la adresa lui Dudu Isabel: „Ai rupt scena și la propriu, și la figurat. Vocea ta a pătruns tot pe aici, inclusiv scaunele noastre, le-a perforat, le-a stricat. Îmi place nebunia ta”, i-a spus Lori, iar Smiley a pus o întrebare retorică: „Oare pot să fac față acestei voci la mine în echipa?”.

În cele din urma, rocker-ul a ales-o pe Loredana ca antrenoare. „Forța lui, glasul lui, vigoarea, bărbația, toate acestea îl fac un personaj unic și foarte periculos”, și-a laudat antrenoarea cel mai nou membru al echipei.

Audițiile pe nevăzute se apropie de final, însă cei patru mentori mai au încă multe piese de ascultat și voci excelente de ales. La finalul penultimei ediții de audiții pe nevăzute au mai rămas trei locuri libere în echipa lui Smiley și câte două în echipele lui Moga, Brenciu și cea a Loredanei.

O nouă ediție a show-ului VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, va fi difuzată sâmbătă, 2 noiembrie, la ProTv, începând cu ora 20.30.

Emisiunea VOCEA ROMÂNIEI este susținută de Cosmote.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost...
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
Gruparea Hamas ia în calcul depunerea armelor. Care este condiţia pentru ca acest lucru să...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Ninge pe Transalpina! Apel al drumarilor către şoferi: Nu vă deplasaţi în zonele montane dacă...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Erupție excepțional de rară pe suprafața Soarelui! O furtună solară se îndreaptă spre Pământ