VOCEA ROMÂNIEI. Ultima seară a audițiilor pe nevăzute. Cine sunt concurenții care au completat echipele celor patru jurați

Publicat: 04/11/2013, 12:05
Actualizat: 04/11/2013, 12:05

VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 a readus sâmbătă seara, la ProTV, noi concurenți deciși să întoarcă cu vocile lor scaunele juraților Brenciu, Moga, Loredana și Smiley. În ultima ediție a audițiilor pe nevăzute de la VOCEA ROMÂNIEI cei patru jurați și-au completat echipele pe care le vor antrena pentru lupta din marea finală și pentru câștigarea titlului de Vocea României.

Astfel, HORIA BRENCIU se va ocupa de Gabriel Kisczuk, Mihai Chițu, Ana Maria Mirică, Andrada Ghoerman, Adrian Nour, Florin Ilinca, Diana Arvinte, Ruxandra Macarescu, Kinga Farcaș, Arpi Torok, Răzvan Răducă, Denisa Moșincat, Tibuc Florin și Ana-Maria Bucșa.

LOREDANA va fi antrenoare pentru Iulia Dumitrache, Aurel Niamțu, Alina Păun, Muneer Al Obeidli, Diana Kalmar, Andrei Chermeleu, Marcela Scripcaru, Florin Mândru, Emilia Dorobanțu, Mihai Băjinaru, Dudu Isabel, Romeo Zaharia, Claudiu Daniel Grosu și Marius Marin.

SMILEY îi are în echipă pe Onilă Gabriel Ștefan, Răzvan Alexa, Adrian Molnar, Claudia Iuga, Alexandra Stela Anita, Andrei Cristian Hanghiuc, Elena Șălaru, Valentin Gafton Câmpeanu, Lucian Frâncu, Iolanda Moldoveanu, George Cristian Secioreanu, Gabriel Burduja, Nicoleta Țicală și Arsene Cosmin.

Iar MARIUS MOGA îi va pregăti pentru următoarea etapă a competiției pe Bogdan Olaru, Dana Torop, Simonică Ștefan Angelo, Sânziana Norina Niculae, Răzvan Pasca, Felix Burduș, Jovana Milovanovic, Mihai Farkaș, Elis Opriș, Andi Grasu, Andrei Loică, Diana Dulcă, Georgia Dascăl și Mădălina Omania.

VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3. Gândul a transmis LIVE TEXT ultima ediție a audițiilor pe nevăzute

UPDATE 22.51 Echipele celor patru jurați au fost completate. Astfel, Horia Brenciu, Loredana, Smiley și Marius Moga se vor ocupa mai departe de pregătirea a 14 concurenți, fiecare. În ediția viitoare a show-ului VOCEA ROMÂNIEI vor începe duelurile între concurenți.

UPDATE 22.45 Ultimul concurent de pe scena audițiilor pe nevăzute de la VOCEA ROMÂNIEI este Romeo Zaharia. Este din Vaslui, are 36 de ani și este solist vocal la Teatrul de Revista Majestic din Ploiești. „Aș vrea foarte mult să se întoacă Loredana. Aceasta este o mare șansă pentru mine!”, a spus acesta înainte de interpeta piesa „Kiss”, a cântărețului Tom Jones.

Loredana Groza a fost singura care a apăsat butonul, câștigându-l astfel pe concurent în echipa ei. „Semeni cu Paul Newman, ai sex appeal, nu ai burtă”, l-a complimentat Loredana pe Romeo. „Ai tot ce trebuie ca să facem împreună ceva bun”, a adăugat ea.

„A simțit Loredana imediat mirosul de moldovean”, a glumit Smiley.

UPDATE 22.33 Hotărâtă să demonstreze că merită un loc în echipa unuia dintre jurații de la VOCEA ROMÂNIEI este și Diana Odeșteanu. Concurenta în vârstă de 44 de ani, orginară din Brașov, spune că participarea la acest concurs i-o dedică soțului ei, decedat în urmă cu mai mulți ani.

Diana a interpretat piesa „Crazy”, a cântăreței Patsy Cline, dar niciunul dintre cei patru jurați nu a apăsat butonul.

Totuși, Horia a avut parte de o surpriză, aflând că Diana este fiica fostului său profesor de pian: „Tu ești fiica lui Radu Odeșteanu? El m-a învățat să cânt la pian!”, a spus acesta.

UPDATE 22.16 Alexandru Ionuț Florea este student la actorie, dar muzica este și ea o mare pasiune. Pentru audițiile pe nevăzute de la VOCEA ROMÂNIEI, concurentul a ales să cânte piesa „Save Room”, a lui John Legend.

Niciunul dintre cei patru jurați nu a fost totuși convins de prestația lui Ionuț. „Și tu poți deveni o legendă, dar trebuie să fii mai stăpân pe ea”, a comentat Horia Brenciu.

„Îmi place cum arăți, dar asta e problema aici… Că stăm cu spatele. Poate că uneori ne lăsăm impresionați și de apariție”, a spus Loredana. „Ne dorim să te mai vedem”, a adăugat ea.

UPDATE 22.10 Gabriel Burduja are 34 de ani și a făcut parte din formația Publika. A locuit pentru o perioadă în Mallorca, însă după ce și-a pierdut slujba pe care o avea acolo a căzut în depresie. Și-a revenit cu greu, iar acum dorește să revină pe scenă.

Piesa „I Got a Woman”, a lui Ray Charles, a fost cea alesă de concurent pentru competiția de la VOCEA ROMÂNIEI.

Loredana, Horia și Smiley s-au întors pentru a-l cunoaște pe „Gibo”. „Ai făcut un show extraordinar, ai transmis energie și libertate”, a zis Loredana.

„Mă bucur foarte tare că m-am întors!”, a spus și Smiley, cel în echipa căruia Gabriel a ales să meargă în cele din urmă.

UPDATE 22.00 Pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 a urcat și Mădălina Omania. Concurenta în vârstă de 31 de ani este originară din Botoșani și spune că primele lecții de muzică le-a primit de la bunica ei. De aceea, participarea la competiția de la ProTv i-o dedică bătrânei care a trecut în neființă.

Tânăra a cântat piesa „This World”, a cântăreței belgiene Selah Sue, convingându-i pe Loredana și Marius Moga să se întoarcă.

„Ai venit cu o voce total diferită față de celelalte voci pe care le-am auzit până acum, ai un timbru extrem de personal, ceva între Bonnie Tyler și Blue Velvet”, a comentat Loredana la final. „E mult mai ușor dacă ai avea ca profesor o femeie. Pentru Marius ar fi greu să-ți arate anumite lucruri”, a încercat ea să o convingă pe Mădălina.

„Te iubesc din suflet, dar îl aleg pe domnul Moga”, a ales concurenta.

UPDATE 21.42 Georgiana Jecu vine din Oradea. Concurenta în vârstă de 27 de ani a interpretat piesa „Waterloo”, a celebrei formații ABBA. Deși a fost plină de energie, tânăra nu a reușit să convingă juriul să apese butoanele.

„Ai nota 10 la nebunie!”, a spus Hora Brenciu. „Ne-ai explicat cum e să-ți pierzi firea într-o melodie”, a adăugat el amuzat.

„Îi place să țipe”, a comentat Smiley.

„Eu vă mulțumesc tuturor pentru ce mi-ați spus”, a spus concurenta la final, promițând să țină cont de sfaturile primite de jurații de la VOCEA ROMÂNIEI.

UPDATE 21.38 Tibuc Florin este elev în clasa a XII-a, la un liceu din Brașov. „Am o poftă nebună de cântat, aștept momentul acesta de foarte mult timp!”, a spus el înainte de urca pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI. Tânărul în vârstă de 18 ani a cântat piesa „Bed of Roses”, a lui Bon Jovi.

Pentru că au apăsat butonul, Loredana și Horia au fost nevoiți să „lupte” pentru a-l câștiga pe Florin de partea lor.

„Ai cântat superb, nu-mi vine să cred că ești așa tânăr și ai o voce atât de lucrată”, a exclamat Loredana după ce tânărul și-a încheiat recitalul. „Ai reușit să aduci în această seară ceva proaspăt, timbrul tău parcă a renăscut această piesă”, a mai spus ea.

Concurentul a ales totuși să meargă mai departe alături de Brenciu.

UPDATE 21.26 Nicoleta Țicală are 24 și este din Slatina. Concurenta a participat de două ori la Festivalul Mamaia, obținând premiul II, respectiv premiul III. De asemenea, a făcut parte din trupa Provincialii, însă a renunțat la formație după ce a rămas însărcinată. A venit la VOCEA ROMÂNIEI îndemnată fiind de mama ei.

A urcat pe scenă interpretând piesa „Cry Baby”, a celebrei Janis Joplin.

Smiley a fost singurul jurat care a apăsat butonul. Totuși, Horia a recunscut la final că a fost foarte impresionat de vocea concurentei.

„Mi-a plăcut foarte mult”, a exclamat Horia Brenciu. „Am vrut să apăs butonul, numai că am observat mâna lui Smiley, iar fericirea prietenului meu e fericirea mea”, a mai spus el.

Nicoleta Țicală ocupă astfel unul dintre locurile libere din echipa lui Smiley.

UPDATE 21.20 „Am început să cânt încă dinainte să încep să vorbesc”, spune Georgia Dascălu. Concurenta are 17 ani și este din București. Tânăra a urcat pe scenă plină de încredere, cântând piesa „Girl on Fire”, a Aliciei Keys.

Horia Brenciu și Marius Moga au fost convinși să apese butonul în doar câteva clipe.

„Ai cântat fără pic de greșeală, nici nu m-a intersat originalul, mă interesezi tu!”, a comentat Horia. „Ești născută pentru scenă”, a adăugat el. La fel de încântat a fost și Marius Moga, care a apreciat felul în care concurenta a reușit să comunice cu publicul: „Oamenii au simțit că le cânți lor”, a spus acesta. „Mi-ar face plăcere să faci parte din echipa mea!”, a completat juratul.

Georgia s-a lăsat convinsă de Marius și a ales ca acesta să-i fie antrenor în etapa următoare a competiției VOCEA ROMÂNIEI.

UPDATE 21.05 Al patrulea concurent din această seară este Marius Marin. Concurentul originar din Slobozia a declarat înainte de a intra în scena de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, că își dorește foarte mult să ajungă în echipa Loredanei. „Pentru momentul acesta m-am pregătit foarte mult timp”, spune Marius.

Dorința lui s-a îndeplinit încă din primele acorduri ale piesei „She”, întrucât Loredana a apăsat prima butonul. În ultimele secunde însă, Marius Moga a decis să lupte și el pentru a-l atrage pe Marius în echipa lui.

„Ai puteri telepatice, din prima secundă când ți-am auzit glasul ai reușit să-mi transmiți acea stare de bine, de fericire, de plăcere… Mi-aș dori tare mult să rămân muza ta în continuare”, a spus Loredana, după ce concurentul a declarat că a încercat să-i transmită emoții speciale juratei.

Deși Moga a încercat și el să aducă argumente cât mai convingătoare, Marius a ales să meargă în echipa Loredanei.

UPDATE 20.57 Din Sinaia, Arsene Cosmin a venit la VOCEA ROMÂNIEI pentru a-și îndeplini un mare vis. Deși este doctorand în genetică, apropierea de muzică este foarte puternică. „De când eram mic eram pasionat de știință”, povestește el, admițând însă că marea sa dragoste este alta. „Am devenit dependent de muzică și de scenă”, mărturisește el.

Tânărul a pregătit pentru audițiile pe nevăzute piesa „Goobye, My Lover”, a lui James Blunt.

„A venit James Blunt la VOCEA ROMÂNIEI?”, s-a întrebat Smiley, uimit fiind de timbrul special al concurentului. Lorena și Marius Moga au fost primii jurați care au apăsat butonul, apoi Smiley a făcut același gest. În ultimele clipe și Horia Brenciu a fost convins.

„Măiestrie, asta ne-ai arătat’, a spus Loredana. „Ne-ai transpus într-un spațiu cu îngeri, așa cum este și vocea ta, precum cea a unui înger”, a adăugat ea. „Ai o voce interesantă, care transmite emoție”, a precizat și Marius Moga. Horia a intervenit imediat însă: „Ești prototipul perfect genetic pentru un concurent din echipa mea”, a spus el.

Cosmin a ales să meargă mai departe alături de Smiley. „Exact ca în fiecare an, îmi conturez o echipă de oameni speciali”,a comentat juratul mulțumit.

UPDATE 20.42 Alexandra Cristina Șipoș are 17 ani și este din București. A început să cânte încă de la vârsta de 3 ani, însă din cauza unui accident a fost nevoită să renunțe la muzică o perioadă de timp. La 13 ani însă a revenit asupra decizie: „Mi-am dat seama că fără muzică viața mea este goală”, spune ea.

Concurenta a cântat piesa „Try” a solistei Pink. Totuși, tânăra nu a reușit să convingă niciunul dintre jurații de la VOCEA ROMÂNIEI.

„E o piesă grea, pe care ai interpretat-o aproximativ bine. Dar nu mi-a plăcut cum ai început refrenul”, a spus Loredana.

„Draga mea, ne vedem la anul”, a încurajat-o Horia Brenciu.

UPDATE 20.38 Prima concurentă din această seară este Ana-Maria Bucșa. Are 16 ani și este din Botoșani. Studiază percuția și pianul, însă dorește să-și „testeze” și calitățile vocale.

Adolescenta a urcat pe scenă interpretând piesa „Hero”, a celebrei soliste Mariah Carey. Primul jurat care a apăsat butonul a fost Horia Brenciu, însă Loredana l-a urmat imediat.

„Ai o voce foarte puternică! Te-am ascultat cu atenție, mai trebuie puțin lucrat la tehnică”, a comentat Loredana. „Vreau să fii în echipa mea!”, a adăugat ea.

„Eu cred că împreună putem face lucruri frumoase”, a intervenit Horia. „În seara asta, fac ce-mi spune inima”, a spus concurenta în cele din urmă, intrând astfel în echipa antrenată de Horia Brenciu.

UPDATE 20.30 Emisiunea VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 a început. Ultima ediție a audițiilor pe nevăzute are o miză mare: în această seară vor fi aleși cei din urmă concurenți care vor completa echipele celor patru jurați. Deocamdată, Loredana, Marius Moga și Horia Brenciu mai aveau libere fiecare câte două locuri în echipele lor, iar Smiley încă trei.

Show-ul de săptămâna trecută a marcat un record, fiind cel mai urmărit din istoria tuturor sezoanelor VOCEA ROMÂNIEI. Postul de televiziune ProTV a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public. Aproape patru milioane de români din întreaga țară au urmărit competiția vocilor în minutul de aur, care s-a înregistrat la ora 21:20.

Emisiunea VOCEA ROMÂNIEI este susținută de Cosmote.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Gestul controversat făcut de judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu în fața jurnaliștilor. Ancuța Ioana...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
A fost făcută prima radiografie din lume cu un singur atom