Voia să aibă o noapte de neuitat cu femeie thailandeză, dar a sfârșit tragic: Cum l-au găsit menajerele pe un turist german le-a lăsat fără cuvinte

Redactor:
Alexandra Mortu
Voia să aibă o noapte de neuitat cu femeie thailandeză, dar a sfârșit tragic: Cum l-au găsit menajerele pe un turist german le-a lăsat fără cuvinte
Christopher Faust, un turist din Germania, a fost gsit dezbrăcat într-o vilă luxoasă de către personalul de curățenie. Se pare că acesta avea o pungă verde pe cap care era lipită cu scoci.

De asemenea, există dovezi că făcuse sex de curând.

Personalul vilei a declarat că au văzut „o femeie thailandeză durdulie și cu pielea deschisă” părăsind vila pe data de 9 iunie, ultima zi în care bărbatul a fost văzut în viața.

Autoritățile investighează cauza morții și sunt de părere că femeia ar putea fi o prostituată.

Se pare nimeni nu știe cum Christopher a ajuns din Hannover în Thailanda.

Prietenii și rudele au fost îngrijorați atunci când bărbatul nu a mai ajuns la serviciu pe 16 mai, astfel au alertat autoritățile germane care au pornit o investigație.

Este posibil ca bărbatul să se fi hotărât să plece într-o vacanță secretă.

Locotenentul colonel Chavalit Petchsripia a declarat că: „Teoria inițială a fost că domnul Christopher Faust s-a sinucis. Totuși, echipa de investigații verifică din nou imaginile de pe camerele de supraveghere ale hotelului. Corpul este trimis la institutul de criminalistică pentru a se constata cauza morții. Poliția menține legătura cu rudele și informează ambasada”.

Autoritățile informează că bunurile de valoare ale bărbatului nu au fost furate, dar există suspiciunea că moartea acestuia a survenit în urma unui joc erotic sfârșit tragic. 

Foto: Facebook / Christopher Faust

 

Inchide