Voyo.ro se vede direct pe televizor

Voyo.ro se vede direct pe televizor
Publicat: 19/09/2012, 13:26
Actualizat: 30/07/2014, 02:23

Voyo.ro trece la un alt nivel și, începând cu această lună, abonații Voyo.ro vor putea urmări produsele preferate direct pe televizor, prin intermediul aplicației dedicate pentru Samsung Smart TV, potrivit unui comunicat remis Mediafax.

Prin aplicația dedicată pentru Samsung Smart TV, utilizatorii au acces la filmele, serialele și emisiunile disponibile în abonamentul Voyo.ro.

Voyo.ro devine așadar un serviciu premium, care depășește prin această facilitate sfera internetului clasic și anticipează viitorul consumului media.

Aplicația Voyo.ro pentru Samsung se autoinstalează printr-un update al interfeței Smart Hub, ce se inițializează automat când televizorul este conectat la Internet și se accesează interfața Smart Hub. Pentru a accesa Voyo.ro, televizorul trebuie să fie conectat la internet, prin wireless sau prin cablu. Odată descărcată aplicația, produsele Voyo.ro se vor vedea oricând dorește abonatul, la un simplu „play”.

Samsung este astfel primul producător care aduce aplicații locale pentru servicii video-on-demand (video la cerere) direct pe ecranul mare al televizorului. Utilizatorii vor putea alege dintre sute de titluri, printre care blockbustere și seriale cunoscute, vor urmări în sistem simulcast și catch-up producțiile locale Pro TV sau episoade ale celor mai tari seriale românești de după revoluție, difuzate în avans față de TV.

Abonamentul Voyo.ro include o ofertă de nerefuzat de peste 500 de filme, seriale, emisiuni, sport sau concerte. Oferta se îmbunătățește săptămânal, iar până la sfârșitul anului numărul de filme disponibile va crește la peste 1.000 de titluri.

„Parte a grupului Pro TV, Voyo Gândește liber! și lansează acest parteneriat cu liderul pieței connected TV din România, Samsung. Suntem bucuroși să le spunem clienților noștri Let’s Voyo! din Samsung Smart Hub”, a declarat Costi Mocanu, Senior Vice-President Head of Voyo.

„Lansarea aplicației Voyo.ro reprezintă un pas foarte important pentru noi, în angajamentul nostru de a aduce din ce în ce mai mult conținut localizat relevant pentru utilizatorii din România pe platforma Smart TV”, a declarat Ana Maria Păsculescu, Product Manager AV în cadrul Samsung Electronics România. „Televizorul este, în primul rând, principala unealtă de divertisment din căminele noastre, iar tehnologia Smart TV revoluționează modul în care accesăm și interacționăm cu acest conținut. Voyo.ro oferă utilizatorilor de Smart TV o modalitate mult mai comodă de a viziona oricând un conținut extrem de divers, de înaltă calitate, direct pe ecranul televizorului, doar cu ajutorul unei conexiuni la internet”, mai spune Ana Maria Păsculescu.

Voyo.ro este o platformă online de entertainment cu conțtinut premium, diversificat, exclusiv și legal. Conținutul Voyo.ro este oferit în sistem de abonament și Pay Per View. Avantajul acestui serviciu este faptul că utilizatorii beneficiază, în condiții perfect legale, de sute de titluri de filme, emisiuni informative și de divertisment, seriale, show-uri și evenimente sportive, multe dintre acestea cu difuzare live. De asemenea, Voyo.ro oferă nenumărate seriale internaționale, seriale românești, disponibile chiar în avans față de difuzarea la TV.

Samsung Electronics Co., Ltd. este lider mondial în telecomunicații, media digitală și tehnologie media cu vânzări în 2011 de 143,1 miliarde de dolari americani. Cu un număr de aproximativ 222.000 de angajați, în 205 birouri din 71 de țări, compania operează două organizații distincte care coordonează cele nouă business-uri independente: Digital Media & Communications, care include Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions si Digital Imaging; și Device Solutions, din care fac parte Memory, System LSI and LCD. Recunoscută pentru performanțele de top din domeniu, atât la nivel economic, cât și de mediu și social, Samsung Electronics a fost numită cea mai profitabilă companie tehnologică în 2011 conform Indicelui Dow Jones Sustainability.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Cum va fi vremea în luna mai! Specialiștii de la ANM preconizează o perioadă imprevizibilă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Taxa care se elimină din România. S-a dat votul luni, 29 aprilie. Românii nu vor...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Astronomii au descoperit cum s-a format „inima” de pe Pluto